Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniukas vienas lieka namie

QUOTE(Acacia @ 2006 12 21, 17:43)
Paieškokit spidermeno kostiumo kur nors namie paslėpto, gal nežinot ką auginat lotuliukas.gif Spider-šunį biggrin.gif

Turiu spintoj paslėpusi mažająm broliui kalėdom pirktą supermeno kostiumą, tai gal jis vistik veikiantis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2006 12 21, 14:33)
Mum irgi jokie kramtalai nepadeda, ir aš sužinojau, kad man tokio šuns nederėjo pirkti, nes bute gyvename...  bigsmile.gif
Jio veimaras pas mane, ir aš juokdavausi kai grįžusi rasdavau nuverstą spintą, ir stebedavausi kaip ji nuo kitos spintos viršaus sugebėdavo nusiimti jai įdomius daiktus, šito tiesą pasakius iki šiol nesuprantu...  g.gif Ir šią savaitę daug juokiausi...  lotuliukas.gif
Ir kas keisčiausia, seniau ji visai negraužė nieko, o dabar kaip koks hobis pasidarė...  biggrin.gif  Tai nuo šiandien narve miega...  rolleyes.gif
Nes išmoko atsidaryti komodą ir patalynę išsinešioti kur jai reikia...  g.gif

Cia panasiai kaip ka pasirinkti:

[attachmentid=81639]
miela suniuka
ar
[attachmentid=81640]
draugiskus vaikus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2006 12 21, 18:17)
miela suniuka
ar
draugiskus vaikus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tą pirmą nuotrauką su šuniuku jau buvau mačiusi smile.gif
Kažkokia vaizdinė isterija lotuliukas.gif
Atsakyti
Mum irgi jokie kramtalai nepadeda, ir aš sužinojau, kad man tokio šuns nederėjo pirkti, nes bute gyvename...  bigsmile.gif
Jio veimaras pas mane, ir aš juokdavausi kai grįžusi rasdavau nuverstą spintą, ir stebedavausi kaip ji nuo kitos spintos viršaus sugebėdavo nusiimti jai įdomius daiktus, šito tiesą pasakius iki šiol nesuprantu...  g.gif Ir šią savaitę daug juokiausi...  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

užuojauta 4u.gif toooookią padauža, tai tik į 10 narvų ir po 9 spynom blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 12 21, 16:48)
Tą pirmą nuotrauką su šuniuku jau buvau mačiusi smile.gif
Kažkokia vaizdinė isterija lotuliukas.gif

Taip, ta nuotrauka buvau anksciau idejus i kita tema mirksiukas.gif
Cia, kad i visa tai butu pazvlegta nors su kruopele humoro, kad linksmiau gyventi butu, jokios isterijos mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Nes tokie seimininkai nusipelne medalio, kad sugeba pazvelgti is gerosios puses thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 21 gruodžio 2006 - 17:29
Ir kas keisčiausia, seniau ji visai negraužė nieko, o dabar kaip koks hobis pasidarė...  biggrin.gif  Tai nuo šiandien narve miega...  rolleyes.gif
Nes išmoko atsidaryti komodą ir patalynę išsinešioti kur jai reikia...  g.gif

nu jau kritau nuo kėdės tiesiog lotuliukas.gif - kokia fainuolė - tikros kolegės su mūsiške
čia pagalvę buvo "pasprogdinusi" (į aplinką prašom nekreipt dėmesio - tada dar tik buvom pradėję remontus) - toks nekaltas snukelis

QUOTE(Nenka @ 2006 12 21, 16:17)
miela suniuka
ar
draugiskus vaikus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2006 12 20, 11:19)
Mano belgės narvas, nors šuo mažesnis už žostautės Bruknę, gan patogiai jaučiasi narve ~110x80x80. Pagal idėją šuo neturi patogiai stovėti narve, tai yra tai, kad galva į lubas remiasi ne problema - šuo narve turi galėti patogiai gulėti ir galėti jame apsisukti. Narvai nėra tokie jau brangūs - man narvas kainavo apie 200 Lt naujas drinks_cheers.gif
ulis padarėt klaidą, kad nesuformavot šuniui supratimo, kad narvas - tai jo namai - perkelkit ten jo dubenėlį su maistu, žaišlus ir neuždarynėkit, po to bandykit palaipsniui trumpam uždarynėti dureles - dabar šuo manau supranta narvą, kaip kokią bausmę todėl ten ir neina. Mums dar labai padėjo komados kartojimas "į vietą" su ilgesniu pasedėjimu narve ir daug skanėstų už gerą komados įvykdymą - lekia ten dabar kaip kulka, o uždarius dureles iškart įninka kąnors kramtyti thumbup.gif

googa, ačiū už atsakymą!!! nepaspaudžiau mygtuko "prenumeruoti temą" ir pramiegojau smile.gif
Mūsų narvelis žymiai mažesnis - mažiems šuniukams : 60X50X50. nelabai kur ten maisto ir vandens indeliai tilps... nors apsisukti kol kas pilnai vietos užtenka.
Dėl bausmės tai tikrai taip - čia jau mano kaltė - jis iš pradžių tą savo namuką labai mėgo ir mielai ten likdavo, o po to aš porą kartų jį per prievartą uždariau (nors labai norėjo dūkti, o man labai reikėjo išeiti blink.gif ) ir nebenori ten eiti visai. Bandžiau jau visaip ir maisto ten pridedu ir žaislų, tai jis pabūna tik kol sugriaužia maistą ar kol žaislą pačiumpa. Būsiu šunį sutraumavus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 12 21, 19:11)
užuojauta 4u.gif toooookią padauža, tai tik į 10 narvų ir po 9 spynom blink.gif  biggrin.gif

Tai nu gaila šuns būdavo, gal neminėjau, bet aš kiekvieną dieną per pietus grįžtu ir ją pavedžioju, pabūnu namie kokią valandą ir vėl išvažiuoju į darbą, tai ji ne tiek jau daug tame narve sėdi, du kartus po 3-4h su valandos pietų pertrauka biggrin.gif

QUOTE(Nenka @ 2006 12 21, 19:27)
Taip, ta nuotrauka buvau anksciau idejus i kita tema  mirksiukas.gif
Cia, kad i visa tai butu pazvlegta nors su kruopele humoro, kad linksmiau gyventi butu, jokios isterijos  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
Nes tokie seimininkai nusipelne medalio, kad sugeba pazvelgti is gerosios puses  thumbup.gif

Niu mes vis dar tikimės, kad kai sulauks metų ji subręs... Niu visi veimų agintojai sako, kad ateina į protą, tai vis dar laukiam rolleyes.gif Ji labai miela, bet labai nemėgsta nieko neveikimo... Tai negi pyksi už tai ant šunelio... ax.gif

QUOTE(Ezhiux @ 2006 12 21, 22:33)
nu jau kritau nuo kėdės tiesiog  lotuliukas.gif - kokia fainuolė - tikros kolegės su mūsiške
čia pagalvę buvo "pasprogdinusi" (į aplinką prašom nekreipt dėmesio - tada dar tik buvom pradėję remontus) - toks nekaltas snukelis
lotuliukas.gif

thumbup.gif jau matau ką jos veiktų dviese likusios lotuliukas.gif
Tikros kolegės....
Atsakyti
Pas mus nykštukinė pinčeriukė,mes ją uždarome virtuvėje,kur ir yra jos tikrieji namai(stovi būdelė ,maistas ),tai tikrai jokių problemų nėra,ji puikiausiai ten jaučiasi,tik žinoma kol priprato likti viena visko buvo:ir staugė ir lojo bet tikrai nieko nesugraužė ar apdraskė schmoll.gif
Atsakyti
Betty, o mūsų jūrų kiaulytė irgi nieko niekada nesugriaužė ir nesudraskė clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ulis @ 2006 12 22, 13:15)
Betty, o mūsų jūrų kiaulytė irgi nieko niekada nesugriaužė ir nesudraskė clap.gif  clap.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti