Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniukas vienas lieka namie

QUOTE(ulis @ 2006 12 22, 14:15)
Betty, o mūsų jūrų kiaulytė irgi nieko niekada nesugriaužė ir nesudraskė clap.gif  clap.gif

Geresnio palyginimo nesurasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2006 12 22, 10:40)
Niu mes vis dar tikimės, kad kai sulauks metų ji subręs... Niu visi veimų agintojai sako, kad ateina į protą, tai vis dar laukiam rolleyes.gif 

Aš tai bijau, kad nesubręs manoji smile.gif Mat jos mamka Harka, jau rimta kalė, vis dar mėgsta iš šeimininkės rūbų išimti užtrauktukus ir sagas ax.gif Rūbo, tiesa, nesugadina praktiškai. Tiesig išima detales lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2006 12 24, 14:09)
Aš tai bijau, kad nesubręs manoji smile.gif Mat jos mamka Harka, jau rimta kalė, vis dar mėgsta iš šeimininkės rūbų išimti užtrauktukus ir sagas  ax.gif Rūbo, tiesa, nesugadina praktiškai. Tiesig išima detales  lotuliukas.gif

As irgi tikiuosi, kad maniskis uzauges nieko negriaus, nes jau nebespeju pirkti slepeciu sad.gif
Vyro tapkiu tai jau nebegriauzia, o mano, jei nespeju pasleti, tai jau ir nebera.
O kaip megsta minkstus zaislus.....Nera skirtumo kur jie padeti, is visu galu istraukia.
Atsakyti
Na mūsų šuo tai kažkaip nieko negraužia ir namų nesiaubia. Nors kai jis pas mus apsigyveno (jau 2 metų buvo), senieji šeimininkai perspėjo, kad slėptumėme batus, šlepetes ir pan. Bet kad nieko panašaus! Net nežinau kodėl, bet pas mus jis elgiasi labai tvarkingai, gyvena jau daugiau kaip metai. Tiesa, iš karto nupirkom žaislų, "išskyrėm" pliušinį šunį, kurį jis gali graužti. Ir dar - išeidami pristumiam fotelį prie lango ir atitraukiam užuolaidą - šuo labai mėgsta gulėti ant palangės. Tiksliau, ten jis ir praleidžia visą laiką: miega, žiūri kas kieme darosi, aploja, jei kas nepatinka. Taigi, parūpinam šunėkui užsiėmimą ir nereikia nei slėpti daiktų, nei uždarinėti kambarių.
Atsakyti
QUOTE(Lung @ 2006 12 27, 23:41)
Na mūsų šuo tai kažkaip nieko negraužia ir namų nesiaubia. Nors kai jis pas mus apsigyveno (jau 2 metų buvo), senieji šeimininkai perspėjo, kad slėptumėme batus, šlepetes ir pan. Bet kad nieko panašaus! Net nežinau kodėl, bet pas mus jis elgiasi labai tvarkingai, gyvena jau daugiau kaip metai. Tiesa, iš karto nupirkom žaislų, "išskyrėm" pliušinį šunį, kurį jis gali graužti. Ir dar - išeidami pristumiam fotelį prie lango ir atitraukiam užuolaidą - šuo labai mėgsta gulėti ant palangės. Tiksliau, ten jis ir praleidžia visą laiką: miega, žiūri kas kieme darosi, aploja, jei kas nepatinka. Taigi, parūpinam šunėkui užsiėmimą ir nereikia nei slėpti daiktų, nei uždarinėti kambarių.

Labai fainiai sugalvojot su palange, bet as to padaryti negaliu verysad.gif
Palange kates teritorija. O pliusiniai zaislai jam idomus tik tie, kurie yra aukstai sudeti, o ne tie, kurie jam atiduoti smile.gif
Atsakyti
as esu pries narva, nes mano manymu suneliui jame nera pakankamai vietos zaisti. Mes dar sunelio neturime, bet isistiklinsime balkona ir ji ten laikysime (kol nieko namuos nebus) nes pas mus katik remontas padarytas, tai kazkaip nesinori rizikuoti. Bet kas neturi daug galimybiu tai tikrai vertetu isigyti narva kad liktu sveiki visi galai ir lovos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai pirkit dideli narva, kas trukdo?
Atsakyti
mes iseidami suniui paliekam koridoriu ir virtuve, kambarius uzdarom. jei koki daikta palikai ne vietoj, gali nelabai ji ir berasti:) o siaip ramus buna vienas. net kaimynai stebisi, kad suns ne garso negirdet. priperkam jam gysliniu kauliuku, su zaislais sunkiau, nes labai viska grauzia, sunku ka ir sugalvot. turejo kamuoliuka cypianti, tai kol cypuko neistrauke, zaide graziai, o paskui grauzt pradejo. o parduotuvese visi zaislai tokie netvirti atrodo. bet man atrodo, kad jis miega vienas budamas. kai gryzti, tai pasitinka toks apsimiegojes, besirazydamas.
Atsakyti
QUOTE(Bordo @ 2006 12 20, 16:12)
Aiskini ne tada kai jis vienas ar po to,bet tada,kai esi kartu ir labai gerai gali matyti ka jis ruosiasi daryti,ar atsinesa bata,ar ima grauzti baldu kampus,va tada ir mokini.  O ko tu  su manim nesutinki tai nezinau,nes pati pasielgiai taip,radai iseiti labai gera,svarbiausia jos ieskojai ir  pavyko. Kitam gal kitaip pavyks,jei ieskai tai ir randi.

tada as tau 6 menesiu vilksuni paskolinsiu kokiai savaitei, po to ko gero pats prasysi kad tik pasiimciau atgal.
pas ji toks stiprus visko tyrinejimo genas, kad kas 5 minutes begioji ir ka nors atimineji. ir kaip tu jam paaiskintum, kad peiliai ne aportavimui (atsidaro stalcius), o puodai su dangciais ne ridenimui, o lovos, pagalves, batai, drabuziai... telikas, kompas (nes is informatiku seimos kiles smile.gif )...
be uzdarymo ir grieztos kontroles, namu neliktu.
ir ne is piktybiskumo o is energijos ir noro viska patikrinti.
Atsakyti
QUOTE(wolfin @ 2007 01 09, 10:01)
tada as tau 6 menesiu vilksuni paskolinsiu kokiai savaitei, po to ko gero pats prasysi kad tik pasiimciau atgal.
pas ji toks stiprus visko tyrinejimo genas, kad kas 5 minutes begioji ir ka nors atimineji. ir kaip tu jam paaiskintum, kad peiliai ne aportavimui (atsidaro stalcius), o puodai su dangciais ne ridenimui, o lovos, pagalves, batai, drabuziai... telikas, kompas (nes is informatiku seimos kiles smile.gif )...
be uzdarymo ir grieztos kontroles, namu neliktu.
ir ne is piktybiskumo o is energijos ir noro viska patikrinti.

Tai samdykit dresuotoja ,jei matot,kad patiems nesigauna ikalti i galva kas galima o ko ne.Puses metu suo labai gerai supranta tokius dalykus,o jei skaitot kad tai is energijos tai didesnio kruvio lauke,iki tol kol tikrai pavargs ir bus ramesnis.
Atsakyti
va tokio atsakymo ir tikejausi, lotuliukas.gif ech kaip mazai zinom, o kiek daug bandom papasakot. yra toks zodis-veisles specifika.
ir cia jau deja prie prigimti nepapusi.
o man dresuotojo nereikia, man gali nesiulyti, pati sunis ruosiu varzyboms ir dresuoju.

o tamsta koki suni turi?

QUOTE(Bordo @ 2007 01 09, 11:06)
Tai samdykit dresuotoja ,jei  matot,kad patiems nesigauna ikalti i galva kas galima o ko ne.Puses metu suo labai gerai supranta tokius dalykus,o jei skaitot kad tai is energijos tai didesnio kruvio lauke,iki tol kol tikrai pavargs ir bus ramesnis.

Atsakyti
QUOTE(wolfin @ 2007 01 09, 11:10)
va tokio atsakymo ir tikejausi,  lotuliukas.gif ech kaip mazai zinom, o kiek daug bandom papasakot. yra toks zodis-veisles specifika.
ir cia jau deja prie prigimti nepapusi.
o man dresuotojo nereikia, man gali nesiulyti, pati sunis ruosiu varzyboms ir dresuoju.

o tamsta koki suni turi?

Kažkaip aš net neabejoju, kad Bordo galvoja, jog tavo šuo tas iš populiariųjų, kur liaudis vilkšuniu vadina hihihi.gif

Nieko prieš Bordo neturiu, bet šįkart juokingai pamokymas nuskambėjo... kaip ir Dušaros užsipuolimas ankstesnėje Aviganių temoje rolleyes.gif
Atsakyti