Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(irmaMO @ 2008 04 17, 17:14)
O kaip ta kapsule atrodo?
Pas mus labai greitai baigiasi druska,nors vanduo nepasakyciau kad labai kietas butu.Patarkit kokia druska geriau naudoti 4u.gif .

Mane irgi domina ta kapsulė? Kur ją būtų galima nusipirkti? Kaip atrodo įpakavimas? dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 04 17, 18:37)
Mane irgi domina ta kapsulė? Kur ją būtų galima nusipirkti? Kaip atrodo įpakavimas? dėkui 4u.gif

PC būna prie indaplovių priemonių. Tokia nedidelė dėžutė. Jos kaina 10-25 litai priklausomai nuo gamintojo.
Atsakyti
Anksciau indaplove man "isesdavo" stiklines. Tiesiog susidarydavo toks baltas apnasas, kuris nebeissiplaudavo (kaip kokia graviracija stikle blink.gif ). Dabar taip nebebuna. Stengiuosi kas 2.plovimo karta pripilti druskos, skyscio kad indai blizgetu (nezinau kaip lietuviskai vadinasi doh.gif ) ir aisku miltelius tabletem.
Pastebejau, kad tie 3-viename (su integruota druska) vis tiek neuztekdavo. Ir dar, kartas nuo karto, indaplove reikia praplaut be indu, isvalyt kruosciai visus filtrus. Pas mane virsuje yra toks kaip ventiliatorius ir jame kelios mazos skylutes. Tas kartais uzsikemsa dulkemis ar kazkuo panasaus.
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 24, 00:26)
man labai patinka priemones Yplon,kai ploviau su jom jokiu problemu,o kai nupirkau Somat,tai visko randu(ir nubege,ir tablete neistirpusi).

kaip pirkdavau somat - tai viskas buvo čiki, bet jo negavau, tai nusipirkau calgonit - tai vieną tabletę naudojau 3 plovimus - ji nekaip neištirpo. iš kitos pusės - taupu lotuliukas.gif , iš kitos - reiktų pagalvoti kokia indų išplovimo kokybė. na, ištraukus švaru buvo. tai dabar taupiai gyvensim: tabletė 3 plovimam. thumbup.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 22:05)
kaip pirkdavau somat - tai viskas buvo čiki, bet jo negavau, tai nusipirkau calgonit - tai vieną tabletę naudojau 3 plovimus - ji nekaip neištirpo. iš kitos pusės - taupu  lotuliukas.gif , iš kitos - reiktų pagalvoti kokia indų išplovimo kokybė. na, ištraukus švaru buvo. tai dabar taupiai gyvensim: tabletė 3 plovimam. thumbup.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Aš plaunu su calgonit tabletėm ir ji ištirpsta net per trumpą 30 min programą g.gif Calgonit tabletės neefektyvios kur labai kalkėtas vanduo ir ant dėžutės taip parašyta.
Atsakyti
as ateity zadu pabandyti Amway firmos tabletes, jos aisku brangokos, bet kam teko plauti tai tikrai nenusivyle
Atsakyti
o aš kaip dura dar doh.gif 2 dėžes po 60 vnt calgonito nusipirkau, tai matyt ilgam užtruksim
o apie amway irgi gerai girdėjau
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 21:05)
kaip pirkdavau somat - tai viskas buvo čiki, bet jo negavau, tai nusipirkau calgonit - tai vieną tabletę naudojau 3 plovimus - ji nekaip neištirpo. iš kitos pusės - taupu  lotuliukas.gif , iš kitos - reiktų pagalvoti kokia indų išplovimo kokybė. na, ištraukus švaru buvo. tai dabar taupiai gyvensim: tabletė 3 plovimam. thumbup.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

idomiai...iskart kyla klausimas arba tabletes brokuotos arba indaplove neatlieka kazkokios funkcijos, nepatenka ten gal vanduo, nes siaip pirma karta girdziu, kad tablete neistirpsta g.gif
Atsakyti
ir aš pirmą kartą su tuo susidūriau.
pakeičiau tablečių firmą ir taip ir gavosi. o gal tikrai tabletės lėvos, nes pirkau thomas philipse. ten pirkdavau somat ir viskas buvo thumbup.gif . o tuomet kai apsipirkinėjau somat nebuvo, tai pasiiėmiau calgonit
Atsakyti
siaip is patirties - labai isplovimo kokybe priklauso nuo pacios indaploves ax.gif turim Gorenje (uz 3500 lt ), tai dedam net su maisto likuciais ir visai nesvarbu su kokiais plovikliais blush2.gif , o tevai nusipirko berods, zanussi, uz 1300 lt., tai kas penkta inda perplaut reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-MŠ- @ 2008 04 24, 11:27)
siaip is patirties - labai isplovimo kokybe priklauso nuo pacios indaploves  ax.gif  turim Gorenje (uz 3500 lt ), tai dedam net su maisto likuciais ir visai nesvarbu su kokiais plovikliais  blush2.gif  , o tevai nusipirko berods, zanussi, uz 1300 lt., tai kas penkta inda perplaut reikia  doh.gif

joo, kas liecia pacio isplovimo kokybe, tai turbut ne paslaptis kad dominuoja auksta kaina smile.gif
Atsakyti
induškė pradėjo po visą tabletę imti thumbup.gif matyt turėjo susitaikyti, kad kita firma
mandra gal buvo, bet pamatė, kad kitaip nebus ir teko susitaikyti su tuo kas yra hihihi.gif
Atsakyti