Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

pas mus Siemens, irgi labai kietas vanduo, su druska praktiskai nelieka apnasu,

o jus man geriau pasakykite kiek tu filtru ir kur jie randasi kad juos isvalyti

calgonit kartais nevisa tablete istirspta,, irgi durnelis pripirkau 2 pakus i prieki doh.gif

tai SOMAT geriau? ar Yplon ?
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 04 25, 20:34)
pas mus Siemens,  irgi labai kietas vanduo,  su druska praktiskai nelieka apnasu,

o jus man geriau pasakykite kiek tu filtru ir kur jie randasi kad juos isvalyti

calgonit kartais nevisa tablete istirspta,,  irgi durnelis pripirkau 2 pakus i prieki  doh.gif

tai SOMAT geriau? ar Yplon ?

na paprastai filtrai buna indaploves apacioje ir yra paprastai istraukiami. juos tikrai reikia kartas nuo karto isvalyti, nes visi maisto likuciai kaupiasi butent ten.
as pati dabar naudoju calgonit, bet ziuriu kad nebe pirmas skundziasi jomis g.gif pries tai buvau nusipirkusi Somat ir skirtumo tarp calgonit kazkaip nepastebejau smile.gif
Atsakyti
musu bosh tai blogai ishplauna jeigu uzsikemsha nuo maisti likuciu apacioja kazkas ten. shiaip yra kur sukristi maistui, bet ash patyngiu ishimti ji kartais tai tenka po to perskalauti indus doh.gif jeigu priziuresit, kad nesikimshtu arba nedesit su maisto likuciais indu, -tai ir plaus normaliai. ten gi nieko sudetingo nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 12 24, 15:08)

Sakau gal anksciau pirktose tabletėse indaplovėms būdavo visų reikalingų sudedamųjų dalių, o dabartiniuose milteliuose kažkurios nėra?  rolleyes.gif Bet kaip žinot kokios?  g.gif

Rasai, kad anksciau pirkote tabletes, o dabar naudojate miltelius. Nes kiek zinau yra tabletes ir milteliai. Mes visada naudojam tabletes Calgonit arba Somat ir jokiu problemu, o teta pradejo savo indaplovej naudot miltelius, tai labai skundesi.
Atsakyti
Naudojam Calgonit viskas viename tabletes ir nesukam sau galvos biggrin.gif Viską išplauna, nieko nereikia perplauti. Indaplovė mažesnė Zanussi thumbup.gif

Miltelių nežinau, nebandžiau, bet įtariu, kad reikia atsakingai normuoti, kad gerai išsiskalautų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 01, 17:38)
Naudojam Calgonit viskas viename tabletes ir nesukam sau galvos biggrin.gif  Viską išplauna, nieko nereikia perplauti. Indaplovė mažesnė Zanussi thumbup.gif

Miltelių nežinau, nebandžiau, bet įtariu, kad reikia atsakingai normuoti, kad gerai išsiskalautų g.gif

Milteliams juk yra atskiras skyrelis,ka ten normuoti,pripili pilna ir uzdarai..
Man dar nebuvo,kad blogai kada nors isplautu ir su milteliais ir su tabletem..Ir plaunu tik trumpa,30 min programa..Bet as visada pries dedama indus i indaplove sudedu i kriaukle ,perpylu vandeniu,tik perpylu..Tada nebuna jokiu maisto likuciu,jei pvz.nuo kokios koses priskrete indai vis tiek gerai isplauna.Manau,cia tiktu ir pirma ijungti skalavima,tada reiktu gal po to isvalyti filtra(gal ir ne) ir tik po to plauti ta trumpa programa.Man tie skalavimai reikalingi,nes ne visada is karto prirenku pilna masina..Sitoj programoj nera dziovinimo,bet jei nepamirstu, tuoj atidarau indaplove, indai buna sausi.Jei kartais ir pamirstu,po kokios 1 val atidarau,kazkaip vis vien sausi buna,tik plastmase dar dregna buna..Indus ,aisku,stengiuosi sudeti,kad butu tarpeliai,galetu prabegti vanduo..
Ir netikiu,kad cia lemia masinos kaina..Pries tai as turejau sena indaplove,kurioj nebuvo tos trumpos programos,tai ka padarysi,plaudavau su ilga programa.Dabar turiu"Elekrolux",bet vienodai abi gerai isplaudavo..
Atsakyti
Pas mus indaplovė Bosch, plauna labai gerai, tablečių nenaudoju nuo pat pradžių, nes jei mažiau indų - pilu miltelių puse normos arba visai mažai kartais. Tabletėse yra visi reikalingi komponentai, o jei miltelius naudojate, būtinai turi būti dar druska ir blizgiklis. Aš visas priemones naudoju Calgonit, kol kas viskas gerai.
Atsakyti
labas, turim ir mes indaplove, bet gal pasakysit, kodel man irankiai aprudyja kai plaunu indaploveje g.gif . visos priemones is calgonit....
Atsakyti
Gal kas buvot susidūrę su tokia problema- neištirpsta iki galo tabletė,ir viršutiniame stalčiuje indai blogai išsiplauna unsure.gif kame čia gali būti bėda unsure.gif g.gif leidau mašina 2 kartus,bet tabletė taip iki galo ir neištirpo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2008 05 09, 09:52)
labas, turim ir mes indaplove, bet gal pasakysit, kodel man irankiai aprudyja kai plaunu indaploveje g.gif . visos priemones is calgonit....

Turbūt todėl, kad jie netinkami plauti indaplovėj mirksiukas.gif

QUOTE(ramirėja @ 2008 05 09, 09:57)
Gal kas buvot susidūrę su tokia problema- neištirpsta iki galo tabletė,ir viršutiniame stalčiuje indai blogai išsiplauna unsure.gif kame čia gali būti bėda unsure.gif  g.gif leidau mašina 2 kartus,bet tabletė taip iki galo ir neištirpo doh.gif

Pas mus būna panašiai su tom Calgonit tabletėm, kur tokioj plėvelėj skaidrioj. Prilimpa kartais prie stalčiuko ir ten pasilieka doh.gif . Tai aš įsigudrinau vis patikrint, kada jis atsidaro, ir tą tabletę paprasčiausiai su šaukštu iškabinu biggrin.gif ir įmetu į vandenį. Tada viskas būna thumbup.gif
Atsakyti
reikia didelios seimos, kad indaplove pirkt.Reikia ir nemazai indu turet, kad ten kazka idet.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 05 09, 10:23)
reikia didelios seimos, kad indaplove pirkt.Reikia ir nemazai indu turet, kad ten kazka idet.

Kas per požiūris blink.gif
O jūs neturit ar nenaudojat pvz bliūdų, puodų maisto gamybai g.gif ? Ar įsivaizduojat, kad indaplovė plauna tik lėkštes ir puodelius g.gif ?
Atsakyti