Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(Dumblas @ 2008 05 09, 10:23)
reikia didelios seimos, kad indaplove pirkt.Reikia ir nemazai indu turet, kad ten kazka idet.

Tai nemažos šeimos tada reikia ir skalbyklę naudojant biggrin.gif . Ir rūbų reikia nemažai turėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 05 09, 10:45)
Tai nemažos šeimos tada reikia ir skalbyklę naudojant biggrin.gif . Ir rūbų reikia nemažai turėt biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 05 09, 10:45)

O kam tada skalbykle?Meskite viska i indaplove.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 05 09, 10:47)
O kam tada skalbykle?Meskite viska i indaplove.

Na, pagal tokią logiką ir dušo nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 05 09, 09:00)
Turbūt todėl, kad jie netinkami plauti indaplovėj mirksiukas.gif

bet dedu ne vienos rusies irankius, o jie aprudyja visi unsure.gif ar jus gal isvis neplaunat irankiu indaploveje
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 05 09, 10:53)
Na, pagal tokią logiką ir dušo nereikia g.gif

Ne, greičiau WC nereikalingas tada doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Tomana @ 2008 05 09, 11:08)
bet dedu ne vienos rusies irankius, o jie aprudyja visi unsure.gif  ar jus gal isvis neplaunat irankiu indaploveje

Aš plaunu. Bet iš metalinių daiktų man aprūdyja tik tarkos biggrin.gif - ir tai po kelių plovimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 09 gegužės 2008 - 11:39
QUOTE(Tomana @ 2008 05 09, 10:08)
bet dedu ne vienos rusies irankius, o jie aprudyja visi unsure.gif  ar jus gal isvis neplaunat irankiu indaploveje

plaunu praktiškai visus, kol kas niekas neaprūdijo g.gif indaplovę turiu apie 6 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 05 09, 09:00)
Pas mus būna panašiai su tom Calgonit tabletėm, kur tokioj plėvelėj skaidrioj. Prilimpa kartais prie stalčiuko ir ten pasilieka doh.gif . Tai aš įsigudrinau vis patikrint, kada jis atsidaro, ir tą tabletę paprasčiausiai su šaukštu iškabinu biggrin.gif ir įmetu į vandenį. Tada viskas būna thumbup.gif

Pas mus plėvelėj neskaidrioj pakuotėj,bet reiškias tabletėje problema doh.gif bet ankščiau to nebuvo schmoll.gif g.gif

QUOTE(Dumblas @ 2008 05 09, 09:23)
reikia didelios seimos, kad indaplove pirkt.Reikia ir nemazai indu turet, kad ten kazka idet.

Aišku puoduko,lėkštės bei peilio su šakute nepakanka biggrin.gif bet nepasakyčiau,kad labai daug indų reikia turėti rolleyes.gif pvz bobutės iš tarybinių laikų jaučiu daugiau turi nei mes biggrin.gif
Ir dėl didumo šeimos,tai nesutinku schmoll.gif

QUOTE(Tomana @ 2008 05 09, 10:08)

Man nėra parūdiję unsure.gif o įrankių prikraunu vos į krepšą telpa cool.gif

Man yra pajuodavęs aliuminio bliūdelis tongue.gif ,bet dėl aliuminio ir indaplovės instrukcijoje rašoma,kad juoduoja,bet kišau nes baisiai murzinas buvo,ir tingėjau terliotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2008 05 09, 09:52)
labas, turim ir mes indaplove, bet gal pasakysit, kodel man irankiai aprudyja kai plaunu indaploveje g.gif . visos priemones is calgonit....

Kai druskos būna per daug, tada rūdija metaliniai įrankiai. Man irgi rūdyja unsure.gif Bet nežinau ką daryti, nes vanduo labai kietas ir stiklinių gerai neišplauna. Pabandykit druskos kiekį sumažinti
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 05 09, 09:57)
Gal kas buvot susidūrę su tokia problema- neištirpsta iki galo tabletė,ir viršutiniame stalčiuje indai blogai išsiplauna unsure.gif kame čia gali būti bėda unsure.gif  g.gif leidau mašina 2 kartus,bet tabletė taip iki galo ir neištirpo doh.gif

QUOTE(Dilma @ 2008 05 09, 10:00)
Pas mus būna panašiai su tom Calgonit tabletėm, kur tokioj plėvelėj skaidrioj. Prilimpa kartais prie stalčiuko ir ten pasilieka doh.gif . Tai aš įsigudrinau vis patikrint, kada jis atsidaro, ir tą tabletę paprasčiausiai su šaukštu iškabinu biggrin.gif ir įmetu į vandenį. Tada viskas būna thumbup.gif

Gal stalciuke buna dregna kai idedat tablete. Man milteliai kartais susokdavo ir sukietedavo tai issiaiskinau kad per daug as ju pilu ax.gif Kai dedi iki nurodytos normos ir i sausa stalciuka tai viskas thumbup.gif

QUOTE(Dumblas @ 2008 05 09, 10:23)

Tada reikia pirkt mazaja indaplove, o jeigu neprisideda tai yra skalavimo funkcija, po kurios indai gali palaukt plovimo kai indaplove bus pilna. O kai reikia sudet puodus, keptuves tai nebereikia labai laukt daugiau indu. Mes turim mazaja indaplove rolleyes.gif

QUOTE(linuke_ @ 2008 05 09, 13:29)
Kai druskos būna per daug, tada rūdija metaliniai įrankiai. Man irgi rūdyja unsure.gif Bet nežinau ką daryti, nes vanduo labai kietas ir stiklinių gerai neišplauna. Pabandykit druskos kiekį sumažinti

Tai vandens kietuma reguliavai. Mes padidinom skaiciu ir nebeliko baltu apnasu.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 09, 12:29)

na, dabar turbut jau nebeiskrapstysiu as to sdruskos, reikia laukti turbut kol pasibaigs... ir tai ji pilta yra spalio menesi, o jos vis dar yra...
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2008 05 09, 13:54)
na, dabar turbut jau nebeiskrapstysiu as to sdruskos, reikia laukti turbut kol pasibaigs... ir tai ji pilta yra spalio menesi, o jos vis dar yra...

O gal retai leidžiat mašiną g.gif
Atsakyti