Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

o pas mano pupa melynos akytes, 3men atsirado zalias ruozelis ant vienos akytes, ir kol kas niekas nesikeicia.. g.gif tikiuosi jei pasikeist, tai keisis abi, nebus viena zalia, kita melyna doh.gif o gal isvis tas ruozelis toks ir liks ant akytes.. ax.gif
Atsakyti
Mano pupa gime tokiu graziu melynu akiu, o dabar jau po truputi pilkeja, tai tikriausiai bus kaip pas mane, o taip norejau, kad butu kaip pas teti - tokios svarios melynos spalvos:)
Atsakyti
mano mazyle tai gime rudom akytem, net visi stebejosi, kad taip ne itin daznai bunai. bet ji visa i teveli... aisku melynos akytes labai grazu, bet kita vertus ir rudos super - svarbu kad veideli sypsenele puostu, tada visokiu spalvu akytes labai graziai blizga tongue.gif
Atsakyti
mums sesi menesiukai, akutes jau zaliuoja blink.gif iki siol buvo melynos, nors as rudaake o tetis zaliaakis g.gif
Atsakyti
mes gimem tai neaisku su kokios spalvos akim, buvo tamsios ir nejo iziuret, paskui buvo melynos, o dabar jau baigia visai paruduot thumbup.gif o ruduoti pradejo gal nuo 8 menesiu, gal biskiuka anksciau, bet po truputi nuo vidurio rudavo rudavo ir jau beveik visos rudos ax.gif
Atsakyti
Mano gime zydrom akim ir melynake prabuvo kazkur iki penkiu metuku. O paskui pradejo ruduot. Dabar ji jau septyniu metu rudaake. Gydytoja sake , labai retas atvejis, kad taip velai pasikeicia. Beja abu teveliai melynakiai. :
Atsakyti
Mūsų tėtis rudaakis, aš mėlynakė . mums 4mėnesiai -esam kažkokiom nenusakomom bet dar mėlynom akim tik vyzdžių krašteliai pilki kažkokie, pas vyrą tokie pat, o pats viduriukas lyg jau kažkoks pageltęs, labai laukiu tikiuosi akytės paruduos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra77 @ 2007 09 24, 21:35)
Mano gime zydrom akim ir melynake prabuvo kazkur iki penkiu metuku. O paskui pradejo ruduot. Dabar ji jau septyniu metu rudaake. Gydytoja sake , labai retas atvejis, kad taip velai pasikeicia. Beja abu teveliai melynakiai. :

oho blink.gif ,o vyras nepradėjo kalbėt,kad ne jo vaikas g.gif
Atsakyti
Mes nusprendem, kad turbut i seneli. Vyro tevas armenas, bet mes jo niekada nematem. O vyras gryna motina.
Atsakyti
cha cha, o MB tai iki siol pyksta kam mazyles akys melynos ir plaukai sviesus (pas mus abu tamsus, akys mano zalios, MB rudos) doh.gif mol turi but i teveli visa.. rolleyes.gif
Atsakyti
mano tik gimes buvo rudom akim smile.gif
o spalva iki metu laiko gali pasikeisti.
Bet jei nors vieno is tevu ruda akiu spalva - vaiko irgi bus ruda - taip sake daktare, nes tipo ruda - pati stipriausia akiu spalva ir jos jokia tika spalva nepakeis...
Atsakyti
Musu maze tai melynake wub.gif wub.gif
I mamyte jau wub.gif
Atsakyti