Aleksiuko akytės dar ir dabar tamsėja, dabar šviesiai rudos, o tėčio tamsios tamsios Tai bus irgi tokios Gimė jis žydrų akių, bet kad manosios tai žalios, tai jau aišku buvo, kad keisis Antras mūsų spraktukas dabar grynas žydraakis, norėčiau, kad būtų žalių akių
Mūsų sprindukas gimė su tamsiai mėlynom akytėm Jos tokios pat gražios, kaip tetuko, ir tokios pat spalvos Tikiuosi, nepasikeis nors mano irgi graži spalva Pilkšvai žalsva, tačiau labai jau šviesios tos mano akytės, tamsiai mėlynos man atrodo berniukui geriau, juolab, kad kaip pas tėtuką Na gal nešviesės ir nesikeis
Mūsų dukrytė gimė tamsiai tamsiai mėlynom akim. Dabar jai be penkių minučių 5 mėnesiai, o akys gražiai gražiai mėlynos (nuo gimimo tik šiek tiek pašviesėjo). Labai norėčiau, kad tokia spalva ir išliktų- būtų tikra lietuvaitė mėlynakė ir šviesiaplaukė Nors mano akys šviesiai šviesiai rusvos (daugiau netgi gelvos), o vyro- rudos (bet ne tamsiai).
Mano vyresnioji labai ilgai turejo ryskiai zydras akis, bet kai jau buvo 11 metu, pradejo keistis spalva i zalesne Musu gimineje akiu spalvu - visa palete Tai nieko stebetino O mazosios buvo tamsios pilkai melynos gal pirmus 3 men. Paskui nuo apsvietimo labai priklausydavo. O dabar niekam nekyla abejoniu - rudos Tik ziuresime dar atspalvis gal keisis
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
tecio akys zalios, mamos rudos, o Erikelio akeles melynos! cha! labiausiai tai "nerimauja" anyta, mat jos tai vaikai visi iskart kokiom akim gime, tokiom ir liko, ji negirdejo apie toki dalyka kaip melynos kudikiu akeles ir tt ir pan. Ir neisaiskinsi, kad mano akutes iki metuku pakeite tris atspalvius- melyna-juoda-sviesiai ruda va teip va
Mums irgi ilgai buvo klaustukas, kokios spalvos bus vaikų akytės, nes mano tamsiai pilkos, o vyro - rudos. Pirmasis gimė būdamas tamsiai mėlynų akių. Tik apie 11-tą mėnesį pradėjo ruduoti ir dabar yra rudaakis. Antrasis žydromis akytėmis nuo gimimo jau 6 mėnesiai. Lauksim pokyčių
Tiek pirmas, tiek antras gime didelem melynom akim Vyresnio pradejo keistis (maisytis melyna su rudu) gana velai apie 3-4 metus. Tai taip ir liko spalva, nei melyna, nei ruda, tokia su priemaisom, sakyciau labaiu zalia gavosi O mazesniam ruduoti pradejo apie 10 men. Panasu, kad jau ir bus svelniai rudos akys, ypac isryskeja rudumas, kai karsti orai