Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 03 11, 15:50)
As melynake, vaikucio tetis - rudaakis. Musu kleckas gime ryskiai melynom akytem, oj kaip dziaugiuos, sakiau lialius mano akiu spalva turi, bet se tau, nuo menesio laiko pradejo ruduoti ir dbr mazylis turi rudas akytes, bet ir gerai, labai grazu  clap.gif

na is nuotraukytes tai atrodo, kad vaikiuko akytes juodos, o ne rudos bigsmile.gif labai grazios akys ax.gif
Atsakyti
Pas mus irgi idomi situacija, pas vyra ir pas mane zalios akys tik skiriasi tamsesne ir svesesne spalva smile.gif O pas vaika rudos blink.gif Laukiau trys menesius, kad pasikeis, tai iki siol nepasikeite lotuliukas.gif Akytes tai grazios thumbup.gif
Atsakyti
Mes gimėm mėlynų akių, tokio ir likom biggrin.gif tik truputi pašviesėjo, labai norėjau, kad pašviesėtų, nes tėtuko labai jau manakių spalva patiko blush2.gif tai mažoji tokią spalvą ir gavo thumbup.gif
Atsakyti
musu mazosios taip akiu spalva pasikeite,kad pasiziurim ir kokiu norim tokiu spalvu randam.Juokingai skamba,bet spalva tai super.ir rudu demeliu yra ir zaliu ir zydru.tai dabar speliojam kieno akytes paveldes. Mamos rudos o tetes zalios. g.gif
Atsakyti
mano ir vyro akys rudos o mrgytei jau greit 2 o akyts melynos lotuliukas.gif
Atsakyti
labai norejau kad dukros akys butu rudos.mano akys rudos o vyro zalios.bet jau dukrai 8men ir jos akys yra pilkos unsure.gif ,nesuprantu is kur...pradzioj rase mamos kad kaikuriom ir 3metu pasikeite g.gif akys,tai dar lauksiu,gal ir mano mazajai dar pasikeis
Atsakyti
Manoji gime su tamsiai melynom akim, o dabar jos paliko zydros kaip dangus thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei irgi liko mėlynos akytės, tokios ryškios ryškios, kad visi jas pirmiausiai ir pastebi. smile.gif Man irgi nepaprastai gražu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano dukryte gime melinom akytem, akyciu spalva nepasikeite, man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Motek @ 2006 11 19, 16:42)
man atrodo kad visi vaikiukai gimsta su tamsiai melynom akytem ir tik po to isryskeja tikroji spalva  g.gif . mano dukrytei 4 men  4u.gif  ir dabar tik pradejo matytis kad akytes bus rudos. mano rudos vyro zydros. nors man labai patiko spalva akyciu su kuria gime, sunku ta spalva net aprasyti, tokia melynai pilka  biggrin.gif

Pritariu, esu skaiciusi kad visi vaikiukai gimsta su pilkai melynom akytem ir iki metu isryskieja tikroji spalva, bet buna kad ir veliau. Musu abieju su vyru zalios akys, o sunelio melynos, jam jau beveik metai, taip norisi kad jo akytes butu kaip ir musu zalios, o ne melynos tongue.gif
Atsakyti
O musu abieju akys-rudos,dukreles-pilkos biggrin.gif Nejaugi,nesikeis?
Papildyta:
QUOTE(vilma_klp @ 2007 03 20, 17:00)
labai norejau kad dukros akys butu rudos.mano akys rudos o vyro zalios.bet jau dukrai 8men ir jos akys yra pilkos  unsure.gif ,nesuprantu is kur...pradzioj rase mamos kad kaikuriom ir 3metu pasikeite  g.gif akys,tai dar lauksiu,gal ir mano mazajai dar pasikeis

lotuliukas.gif tas pats beveik,tik vyro zaliai rusvos akys g.gif
Atsakyti
Mano pirmoji,gime su juodom,po dienos pradejo svieset ir buvo melynos,o nuo antro men,parudavo lotuliukas.gif O antroji gime su melynom,taip ir liko biggrin.gif
Atsakyti