Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

QUOTE(Klepesova @ 2008 02 01, 09:20)
Ne tai yra netiesa. Gal tik 60 procentų vaikų taip būna...

Čia jau arčiau tiesos nors būna irgi išimčių: mano vyro dėdė; iki 2 metukų akys buvo žydros- o po to senelė sakė net nepastebėjo, kaip pasikeitė į rudas- sako vieną kartą gyrėsi: kad ji rudaakė, bet visų vaikų akys į tėva- mėlynos- o kaimynka sako: ką tu čia kalbi- jaunėlio akys kaip pas tave- rudos- tik tada ir įsižiūrėjo į savo vaiką... lotuliukas.gif
Na dėl akių spalvos: mano- žydros (nors kai apsirengiu pilkus rūbus patampa pilkos, kai vuioletinius ar mėlynus- skaisčiai švariai žydros- o kai fotografuojuosi be akinių tai man nuo to žydrumo net bloga) Vyro ten tai sunku apibūdinti: jos žydros su žaliais brūkšneliais ir dar negana to rudais taškeliais- tokiais riebiais rudais taškeliais- ir tokios didelės- ydomesnių akių niekada nemačiau- jose galima paskęsti... O mažylės. Na iki 3 mėnesiuko jos buvo sodrių žibuoklių spalvos (vis nesuprasdavau- kokia tai spalva- "sodri žibuoklių" visur rašo: naujagimiai gimsta sodrios žibuoklių spalvos akimis, bet kai fėja gimė... jos buvo juodos- ir po kelių dienų pasikeitė į sodrią mėlyną (ne žydrą- o mėlyną, o akių baltymai tiesiog žydri )spalvą. Po 3 mėnesiuko akys pradėjo kisti... na ir iki kalėdų jos žydrėjo... vienu tarpu spalva buvo kaip mano- vaikystėje- tiesiog vampyriškai žydra (tikmažosios  be mėlyno apvadėlio) bet prieš mėnesiuką ir vėl pradėjo keistis- dabar akys įgavo tuos žalius brūkšnelius kuriuos turi tėtė. ir jau fotografuojant akys pasidaro žalsvos- ir nors ką berenktum- akių spalvą tikriausiai paveldėjo iš tėtės- taigis laukiam rudų taškelių. Mažylei dabar 10 mėnesiukų ir 26 dienelės. biggrin.gif Bet ir tai ne riba- gali jos būti ir rudos: mat mano giminėje senelio seserų visų rudos akys, senelės mano iš tėvo pusės irgi rudos, o pas MB senelės iš mamos pusės rudos akys. Ai kaip bus taip bus gražu. wub.gif

Klepesova, kaip idomiai aprasei visus akiu atspalvius biggrin.gif thumbup.gif
O mano vyro rudos, o mano skaisciai zydros, dukrytes irgi zydros, nors gime juodomis akimis.Spalva pasikeite apie antra menesi. Dabar jai sesi menesiai, tikiuosi spalva nebesikeis, nes labai grazi wub.gif
Atsakyti
Mums jau trys menesiukai, o akytes kaip buvo zydros, taip ir liko..Nors mano akys vos ne juodos ( beveik visa mano gimine juodaplaukiai juodaakiai), taciau vyro akys melynos..Tai dukriukas tikra tecio kopija gavosi. Se tau ir stiprus rudieji genai g.gif
Atsakyti
mano dykrytes akytes visiskai nesikeite,kai gime zydrom tai ir liko tokios.Mano rudos,o vyro melynos,vyras dziaugias kad mergyte melynaake kaip ir jis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif abu mano vaikai melynakiai biggrin.gif abu i teti,mano akys zalios bigsmile.gif
Atsakyti
Na iki 8 mėnesių spalva nepasikeitė - tikiuos ir nepasikeis - mėlynos akytės mažutės wub.gif
Atsakyti
Mano akys rudos, vyro žalios, o mažės ruduoja. Kai gimė buvo mėlynos.
Atsakyti
O musu mazyles viena akyte melyna, kita ruda - matyt nezinojo kuria spalva rinktis tai pasieme viena tecio, kita mamos thumbup.gif Idomu ar taip ir liks ar pasikeis g.gif
Atsakyti
Mano zuikucio akytes rudos, o mazutes rudai zalios wub.gif
Atsakyti
Gime tamsiai pilkom akim,o dabar jos jau svieseja ir atsiranda rudu demeliu.Tetukai esam zaliaakiai ax.gif Tad jos dar keisis
Atsakyti
melynos.Visu musu biggrin.gif
Atsakyti
musu taip pat visu melynos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
as gimau melynom akim, kai buvau paaugle jos man pazaliavo, o dabar yra pilkos. vyro akys rudos. dukrytei 7 men, kolkas spalvyte melyna. ziuresim kaip bus toliau g.gif
Atsakyti