Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

QUOTE(Fishbone @ 2008 01 23, 23:31)
O kaip vertintumet musu atveji: tetis rudaakis, as irgi, leliui biskis virs metuku, o akytes melynos.... Tai jau ka, VISKAS, NESIKEIS????? verysad.gif

aga, as auginu melynaki sunu, kai tevai rudakiai smile.gif Siaip pagal genus - melyna spalva nesantis dazniausiai buna dominuojantis, o ruda - recesyvinis..
Atsakyti
kai gimem buvo melynos, ir dabar melynos tik sviesesnes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sūnelio akys vis dar mėlynai rudos. Laukiam kokia gi ta galutinė spalvelė liks ax.gif
Atsakyti
Sakoma,kad jau nuo metuku akyciu spalva nesikeicia.Mano mergyte gime su zaliom akytem,po truputi rudavo ir 9 men.pasidare visai rudos,kaip tevelio. smile.gif
Atsakyti
Gimem su melynom akytem,dabar pasidare sviesesnes,daugiau pilkos biggrin.gif
Atsakyti
mes tai melynakiai
Atsakyti
o mes su vyru abu melynakiai, tai kazkaip kitos spalvos net neisivaizduociau savo vaiku akiu, bet aisku, kad tokia galimybe galejo buti, bet dziaugiames visi keturi melynomis akimis lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sūnelis gimė tamsiai mėlynom akim ( bet labai tamsiom) smile.gif , o dabar jo šv. mėlynos y pilka, smile.gif visiskai kaip tečio wub.gif

p.s. o kad akys gali keistis tik iki 3 mėn, netiesa... pvz, mano mamai akys pasikeitė gan velai ax.gif , kaskur po 30 metu smile.gif ( buvo žaliaakė, o dabar visiška zydraake bigsmile.gif )
Atsakyti
biggrin.gif o pas mus zibuokliu spalva..greit pavasaris:))
Atsakyti
mano suneliui 9 men,jo akiu spalwa swiesiai melina,nors mano ir wyro akys zalswos....keista,gal dar pasikeis....
Atsakyti
musu mazylis gime su tamsiom beveik juodom akytem o dabar jos melynos rolleyes.gif
Atsakyti
Musu akytes skirtingu spalvu. Buvo melynos abi, o veliau viena pradejo tamseti. T.y tokie rudi taskeliai atsirado prie vyzdio.Tevelio lygiai tokios pat akys.Tai dabar mergaite turi viena mamytes, kita tetuko akyte. Bet vizualiai nesimato, kad akytes skirtingos, foto irgi reikia labai jau atydziai ziureti, kad pamatytum. biggrin.gif
Atsakyti