Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

QUOTE(erlin @ 2008 02 25, 16:26)
musu mazylis gime su tamsiom beveik juodom akytem o dabar jos melynos  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif pas mus lygiai tas pats dabar pradejo melynuot
Atsakyti
pupos šnekat vėjus, sakydamos gimė melynakis KAIP IR VISI vaikai. toli gražu ne visi gimsta mėlynakiai.
Atsakyti
Sveikos,mano dukryte gime tamsiai melynomis akimis.Dabar jai 7.5 men ir akytes tik truputi pasviesejo.Tai dabar yra ryskiai melynos
Atsakyti
Sveikutės,
sako kad mažylių akių spalva gali keistis iki 3 metų, taip kad dar daug gražaus laiko biggrin.gif va aš tada jau galiu džiaugtis, nes vyro akys rudos, mano žaliai-pilkos nu chameleonas, o vaiko kaip vyro sesers mėlynos (tikrai žinau, kad vaikas ne kaimyno) biggrin.gif ir vaikiui jau beveik 3 metai, o akių spalva liko tokia pat praktiškai nepasikeitė, gal truputuką patamsėjo
Atsakyti
mano pirmasis sunelis gime skaisciai zidrom ,kaip tecio.jam dabar 3.5metu,o akytes tokios pat.antrasis sunelis gime tamsei rudom,beveik juodom,kaip mano,o dabar isvis viena akyte i ruduma kita imelinuma jam 5,5men.o mama sako,kad sesuo gime zidrom,triju metu buvo pilkom,o penkiolikos pasikeite i zalias.as manau,kad akiu spalva betkada gali keistis.(aisku ne senatvei biggrin.gif ).
Atsakyti
mano mazulis gime rudom akim, o dabar tamsiai melynos, tikuosi kad vel paruduos (butu kaip tetis) smile.gif
Atsakyti
žodžiu paskaičiau ir supratau kad n nera ko čia džiaugtis tam tėveliui kad viskas į jį panašu bent akių spalva dar gali keistis gal nors ta bus mamos tečio mėlynos mamos žalios o vaikužio dar mėlynos nors jau beveik 8 men. mums. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano abu sūnus gimė tamsiai mėlynomis akimis. Kai pirmagimiui buvo beveik 3 mėn, jo akys parudavo ir dabar yra tamsiai rudos, beveik juodos. Antrojo sūnaus akys taip ir liko mėlynos (jam 11 mėn.).
Atsakyti
Sūnelis gimė žydrom, dabar tamsiai mėlynos, kartais atrodo net juodos, nors mano pilkos, o vyro žalsvos akys. Pažiūrėsim kurio genai stipresni - mano giminė visa žydra-pilkaakiai, o vyro giminėj - žaliaakiai ir rudaakiai.
Atsakyti
Sūneliui 6,5 mėn., bet akytės dar mėlynos. Labai norėčiau, kad paruduotų blush2.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis akių spalvą pakeitė 3 metukų tongue.gif
Atsakyti
pas manaja kai pramerke akeles buvo kazkokios rudai zalios,o kai buvo 3men tada pasidare melyna ir esam melynakes tongue.gif
Atsakyti