Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Mėlynakiai - visa šeimyna sunglasses2.gif
Atsakyti
Zydros smile.gif
Atsakyti
Mūsų akytės rudos biggrin.gif Nesikeitį nuo gimimo 4u.gif
Atsakyti
Musu seimynele pilkai-melynu akiu ax.gif
Atsakyti
mano akys rudos, vyro melynos, dukrytes irgi melynos ir tokios dideles!!!! thumbup.gif labai grazu man 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mudu su vyru rudaakiai, o dukryte gime melynake smile.gif oi, kaip laukiam, kada paruduos smile.gif Jau tuoj puse metuku, o dar spalva nesikeicia rolleyes.gif
Atsakyti
Mano grazuole gime tamsiai melynomis akytemis, o dabar jos jau zydros ax.gif Ziuresim, kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
kiek skaiciau,kad nuo 3men vaiko akiu spalva tokia ir liks visam gyvenimui,nebent pora atspalviu tamsesne ar sviesesne taps...musu vaikino tai melsvai pilkos nuo gimymo,tai gal tokios ir liks wub.gif
Atsakyti
Kai gime mazoji akys buvo tamsios, o kazkur 3 men. jau buvo aisku, kad jos bus melynos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2009 02 17, 14:24)
kiek skaiciau,kad nuo 3men vaiko akiu spalva tokia ir liks visam gyvenimui,nebent pora atspalviu tamsesne ar sviesesne taps...musu vaikino tai melsvai pilkos nuo gimymo,tai gal tokios ir liks wub.gif

gimus buvo melynos.Po to zalios, mano vyras galvojo,kad vaiko akys liks zalios,nes 3men praejo,bet gal 6 men akys vaiko tapo rudos kaip mamos bigsmile.gif tai vyras laukia,sako gal dar atgal pazaliuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giorgita: 27 vasario 2009 - 01:58
Musu mazutis kai gime - tai buvo tamsiai tamsiai melynos, gal daugiau i pilkuma - o po kokiu 3 men pradejo ruduoti ir ruduoja/ryskeja iki siol biggrin.gif siaip sako - rudu akiu genas dominuojantis, tad jeigu vienas is teveliu rudaakis - nemenka galimybe, kad ir mazylis bus rudaakis, bet tai aisku ne visiems pasitaiko! ax.gif
Atsakyti
Mums jau 15 men. o akytes melynos. Tevelio ir mamytes akiu spalva ruda biggrin.gif
Idomu ar pasikeis g.gif Bet tai man visai nesvarbu, grazu bus bet kokiu atveju tongue.gif
Atsakyti