laba rytą
na mano vaikinukas gimė mėlynom akutėm,bet laikui bėgant vis tamsėjo, tamsėjo ir dabar vyrukas didelėm juodom akim
kaip tėvo...
Labas rytas. Musu leliu akytes skirtingu spalvu. Sunaus, kaip tecio, pilkai zalios akys, o dukryte, kaip mamyte, rudaake
Tiesa sakant nuo kada jau matosi ta tikroji spalva tai net nezinau, bet mano mazaja kas pamatydavo vos keliu menesiu, visi sakydavo: ooo, kokios dideles rudos akys, o as vis klausdavau is kur jie mato tas rudas akis, jos juk ne rudos (as niekada nesidziaugiau kad esu rudaake, todel ir nenorejau kad mergyte tokia butu
)
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 09 23, 09:35)
Labas rytas. Musu leliu akytes skirtingu spalvu. Sunaus, kaip tecio, pilkai zalios akys, o dukryte, kaip mamyte, rudaake
Tiesa sakant nuo kada jau matosi ta tikroji spalva tai net nezinau, bet mano mazaja kas pamatydavo vos keliu menesiu, visi sakydavo: ooo, kokios dideles rudos akys, o as vis klausdavau is kur jie mato tas rudas akis, jos juk ne rudos (as niekada nesidziaugiau kad esu rudaake, todel ir nenorejau kad mergyte tokia butu
)
o kodėl nesidžiaugei?
Mes ir abu melynakiai ir musu abu vaikai melynakiai
musų mėlynos akytės, išpradžių laukiau kada pasikeis, bet gal jau nepakeis spalvos.
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 09 23, 10:35)
)
pacios graziausios rudos akys. gaila, bet as, dukryte ir vyras melynakiai. nuo paauglystes visiems sakiau, jog vyra rinksiuosi pagal akis. deja, nepasitvirtino
mūsų irgi mėlynos akytes, manau jau nebepasikeis
Mano dukrytes akytes melynos melynos, kaip ir mano, nors tevelis rudaakis
Bet ziuresime, mums dar tik 1,5 men. dar gali pasikeisti
Bet ziuresime, mums dar tik 1,5 men. dar gali pasikeisti
Maniškis gimė juodom akim, tai visi sakė, kad bus rudos kaip tėčio, bet po truputi keitėsi kol paliko pilka kaip mano, bet iki kada keitės tiksliai nepamenu nes jau taip senai tas buvo
QUOTE(kkristinak @ 2008 06 19, 22:49)
labas pas mus tai idomiai isejo
pas mane akiu spalva (zalia)
pas vyra (rudos)
pas vyresni sunu (rudos)
pas antra dukryte (rudos)
pas trecia dukryte ,mes gimem su melynom ir jau 9 men esam su melynom :
gal liks melyni ,labai jai graziai ir as ir vyras norim kad pas jia liktu melyna spalva
pas vyro teva akiu spalva melyna, gal pavildies senelio akiu spalva
pas mane akiu spalva (zalia)
pas vyra (rudos)
pas vyresni sunu (rudos)
pas antra dukryte (rudos)
pas trecia dukryte ,mes gimem su melynom ir jau 9 men esam su melynom :
gal liks melyni ,labai jai graziai ir as ir vyras norim kad pas jia liktu melyna spalva
pas vyro teva akiu spalva melyna, gal pavildies senelio akiu spalva
labas mamytes.jau 1 metukai yra,o akukai dar melynuoj
musu dukrytės akytės nepasikeite nuo gimimo, ir turitėvelio akytes zalsvai rudas