Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

QUOTE(Dusetelle @ 2008 06 27, 16:55)
Mano akys rudos,o vyro melynos,tai suniukas melynakis pagal tete  blush2.gif  mirksiukas.gif  .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mus irgi taip pat wub.gif ir labai džiaugiuosi, kad mėlynakė, man tai pati gražiausia akių spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 16, 11:18)
Mergytė mūsų tamsiai mėlynom akytėm..  wub.gif
vyras žaliom akim...  bigsmile.gif
aš rudai-žaliom...  rolleyes.gif

tai mergytes akys kaimyno lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o vat idomu iki kada akiu spalvyte gali dar vis keistis? Kada jau ta tikroji spalvyte ishlieka? g.gif
Atsakyti
as zaliomis akimis
vyras melynomis, o sunus kaip ir tevelis bigsmile.gif

tik gimusio akys buvo laaaaabai jau tamsiai melynios spalvos, rolleyes.gif dabar jau pasviejo, gal dar bus ir zydraakis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne23: 04 rugpjūčio 2008 - 10:35
QUOTE(Dusetelle @ 2008 06 27, 14:55)
Mano akys rudos,o vyro melynos,tai suniukas melynakis pagal tete  blush2.gif  mirksiukas.gif  .

O jetus, perskaičiau "šuniukas" doh.gif Siaubas... Va kaip būna, kai rašom be lietuviškų raidžių... unsure.gif

Mano akys rudos, vyro - žydros.
Vyresnioji dukra ilgai buvo žydrom akim, dabar pradėjo ruduoti - dar ne visai rudos, bet žalios. Labai gražios beee.gif
O mažiukė kol kas gražiom žydrom akutėm, bet jaučiu, kad paūgėjus ir jos keis spalvą smile.gif
Atsakyti
Maniske gime zydrom akim tokios ir dabar liko ,gal net ryskesnes .Mums 10 virs menesiu ,tai as jai vis dainele dainuoju " kokios melynos akys ,lyg prazyde linai........" ,o ji klauso issiziojusi net seiles nutysta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazylio akutes dideles ir rudos, todel daznai net is nepazystamuju isgirstu: oho kokios akys bigsmile.gif
Atsakyti
Iš pradžių akytės buvo mėlynos, o dabar rudėja kaip tėčio wub.gif
Atsakyti
Buvo tamsiai mėlynos akytės,o dabar jau ruduoja.Bet tik nuo 6mėn.ruduoti pradėjo.
Atsakyti
Dukrytes akys melynos,tikiuosi tokios ir liks,abu su MB melynakiai mes rolleyes.gif
Atsakyti
Musiskiu abieju akytes zalios kaip tecio wub.gif dar is biologijos paskaitu atsimenu kaip mum destytoja yra sakiusi kad rudos akys yra dominuojancios-ta prasme jai vienas is tevu rudakis ir vaikai bus tokie,bet pas mus tai nepasitvirtino verysad.gif
Atsakyti
Mes vis dar melynakiai 4u.gif
Atsakyti
kaip skaiciau,kudykio akys trecio men.gale igija spalva tokia kuri bus visa gyvenima.pas mus tai pasitvirtino.akys 3-cio men.gale pradejo zaliuoti bigsmile.gif
Atsakyti