Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Dazniausiai akiu spalva pasikeicia arba ne, iki trecio menesio pabaigos, bet gali keistis iki metu laiko.
Atsakyti
Nu mano panele gime su zydrom akytem wub.gif O po metu ir 2menesiu pasikeite,paisdare zalios g.gif
Atsakyti
Maniškis gimė su žydrai pilkom akytėm ir jos po truputį vis keitėsi: į šviesiai pilkas, tamsiai pilkas, dabar jau ir rudos spalvos yra, kaip ir šviesiai rudos. Bet atrodo, kad vis dar pasikeičia, tamsėja po truputį. Tai tikriausiai bus tamsiai rudos 4u.gif
Atsakyti
O maniske gyme su rudom thumbup.gif , net gyditoja nustebo , nes labai jau tamsios , o mano tai zalios .
Atsakyti
Vyro akys zalsvai rudos,mano melsvos,o leliuko kai gime buvo tokios lb idomios,lyg ir melynos... rolleyes.gif 3menesiu pradejo po truputi is viduriuko ruduot ir db jau matosi kad bus rudaakis kaip ir tetukas ax.gif
Atsakyti
musu tai pat abieju akys rudos, o vaiko melynos, man ir idomu psikeis ar ne jam jau 5 men. 8d smile.gif [url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/][img]http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/line_jura-6F71CE
Atsakyti
Vyro akys rudos, o mano - melsvos, nors tik gimus maziaus akys buvo melynos, bet zinojau,o ir norejau, kad butu rudos. Taip ir buvo, nuo 6 men tapo tamsiai rudos biggrin.gif
Atsakyti
Kai su vyru susipazinau tai jo akys buvo sviesiai rudos bet nuo 25 gimtadienio jos pradejo keistis ir patapo pilkai zalsvai rudos, idomi spalva ypatingai priklauso koki ruba apsimauna tai tokia spalva isriskeja biggrin.gif pasirodo ne vien maziems akiu spalva keiciasi g.gif O kas del vaiku dukra turi tecio akis o sunaus dar akys tikrai keisis dabar viena yra melyna o kita pilkai zalia ax.gif NA TIKIUOSI IKI PUSES METU JOS SUVIENODES NEBUS VIENA AKIS TOKIA KITA KITOKIA lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu abieju su vyru zydros, vyro gal kiek tamsesne. Danielius gime su zydrom zydrom akim, tokiom ir liko iki dabar bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
mano akys tamsiai zalios,vyro rudos,o dukryte melynake,nes ne melynake,o zydraake,turkio spalvos blink.gif jai greit metukai,o spalva kokia buvo tokia ir liko biggrin.gif gerai,kad panasi i teti,o tai kalbu kiltu is jo giminiu puses lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano maziukui tuoj trys menesiukai ir matau kaip akytes aplink vyzdzius ruduoja smile.gif mano tamsios rudos akys. gimdykloj akusere sake kad visu naujagimiu buna tamsiai melynos akytes o paskui igauna spalva
Atsakyti
Mano akys rudos, tevelio zalios per visa gimine tik pas prosenele pilkos, visu kitu rudos, o dukrytes melynos tongue.gif
Atsakyti