Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Akyčių spalva įgauna tokią spalvą kokia išliks 3 mėnesio pabaigoje 4u.gif
Atsakyti
man daug kas sako kad dar gali pasikeisti akiu spalva, atseit iki dvieju metuku keiciasi, nu bet jau beveik 10 men, ir kaip gime melynake, tokia pat ir liko, nors as rudaake, o vyras isvis nesuprasi kokiom-sieraburamalynovyje lotuliukas.gif
Atsakyti
na mum dar keiciasi spalvite,nors jau greit puse metuku smile.gif
Atsakyti
Mes gimem rudaakes, manau ir liksim tokios, nes pas man ir pas vyra rudos akys. Taip kad nemanau, kad ir pas vaika kazkas pasikeis smile.gif
Atsakyti
mano dukrelei jau metukai, akytes tos pacios spalvos kaip ir gime - pilkai melynos, cia jau i tetuka, nes mamos tai zalios:) bet tikrai 3 men per mazas laikotarpis, nieko neaisku, buna atveju kad po 2 metu keiciasi spalva, cia raso net po 5 metu:)) gal vis delto ir maniske taps zaliaake kaip mamka:)
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 05 02, 19:33)
Mes gimem rudaakes, manau ir liksim tokios, nes pas man ir pas vyra rudos akys. Taip kad nemanau, kad ir pas vaika kazkas pasikeis smile.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
mano zalios, tecio rudos, mergaites kolkas rudos smile.gif
Atsakyti
skaičiau, kad kūdikių akių spalva gali kisti iki metukų

tačiau tik tamsėti-šviesėti ne g.gif

vyresnėlė gimė rudaakė-tokia ir liko, o mažiukė kol kas pilkšvom akytėm -matysim smile.gif

(tėčio rudos, mano pilkos)
Atsakyti
nu va mėlynakiai visgi vistiek pirmauja pagal stiprumą biggrin.gif kažkaip tokia spalva lelių daugiausia gimsta nei kitos spalvos g.gif smile.gif
Atsakyti
Mano vaikai abu gimė tamsiai pilkom akim, po to pradėjo į rudumą. Dabar abiejų rudos. (Mano rudos, vyro mėlynos) mirksiukas.gif
Atsakyti
musu visu triju akys zydros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2009 06 14, 12:08)
musu visu triju akys zydros ax.gif

drinks_cheers.gif pas mus taip pat smile.gif ir beje, paskutiniame cosmopolitan zurnalioke skaiciau, kad mama ir tetis zydraakiai, tai vaikas irgi 100 proc bus zydraakis...kitokios spalvos negali buti smile.gif todel vyrai zydraakiai dazniau renkasi moteris zydraakes, nes kai vaikas gimsta zydrom akim, jie buna isitikine kad cia ju vaikas doh.gif lotuliukas.gif vat taip va, vyrai tie lotuliukas.gif
Atsakyti