Mano vyras ryškiai rudom akim, aš žaliom.
dvyniai vienodi - rudai žaliom akim - tamsesnės nei mano, bet šviesesnės nei MB.
dukra - dangiškai žydras akis paveldėjo iš močiutės, manėm pasikeis, bet jau 3,5metų ji mėlynakė.
Mano vyro ir mano akys melynos
Ir musu maziukes melynos melynos akys, kaip dangus

Mano rudos vyro tokios kaip melyna su zalia,vaikas gime melynom,o dabar jau rudos akytes,tikiuosi tokios ir liks

MAno - zalios, tecio - rudos, vaiko - melynos pakolkas.
Mano pilkai melynos,tečio- rudos, o pas dukrite viena akis pilkos spalvos o kita šviesiai rudos , mums du men, aš tikiuosi kad akių spalva dar pasikes

manojo maziaus tai pilkos akytes tokios grazios, gerai kad tokios ir lygtu

Mano berniukas gime tamsiai tamsiai melynom akytem, o dabar jos jau svieseja darosi svelniai melynai pilkos

Mano dukrytes akys kai ji gime buvo pilksvai melynos...na o dabar kuo toliau tuo jos daugiau melynos melynos tampa
grozis neispasakytas

akyciu spalva susireguliuoja iki 3 menesiuku,poto tik spalva isryskeja,bet nesikeicia

QUOTE(renatakuz1 @ 2009 03 05, 13:36)
va pvz. mano drauges seimoj tai buvo kad mergyte iki 5 metu buvo zydraake, o po 5-to gimtadienio pasikeite i rudas
tai buvom visi apsale 

kaip noreciau, kad ir mano mazio akytes pasikeistu dabar yra maisytos (ir zalios, ir melynos, ir rudos keletas demeliu)... as pati esu rudaake, o vyras melynakis y pilkuma... jau nesitikejau kad gali pasikeist, bet va vilties dar yra

o musu akytes lyg i zalsvuma daros
tokios maisytos ir tikiu, kad dar nebaiga