Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Suneliuj jau beveik 5 men. akytes melynos kaip pas vyro, mano melynai-pilkos biggrin.gif
Atsakyti
Vaiko akys nebutinai bus paveldetos is tevu. PVZ. mano tetis ir mama melynaakiai, o as rudaake:) ir ka jus i tai:)))
Paprasciausiai akiu spalva gali buti paveldeta is seneliu;) kaip ir mano atveju;)
DAbar mastom kokia akiu spalva tures dukryte, nes mano rudos, tecio pilkos. O dukros kol kas melynos(mum 2 men.)
Atsakyti
Mano melynai pilkos akys, o tecio rudas,tai sunelio viena akyte ruda,o kita melynai pilka tongue.gif Jam jau 6men,taip ir nesikeicia spalva. Bet aciu dievui,kad nera tokio stipraus skirtumo,be vistiek matosi dienos svieosj. O gime melynom akim.
Atsakyti
As rudaake, tetis melynakis, dukryte melynake (2 metukai) ax.gif
Atsakyti
Mums jau du su puse mėnesio, akytės jau pradėjo pilkėti smile.gif
vaikas į tėvelius - mūsų su vyru mėlynos akys, tokios su pilkumu.
Atsakyti
Sakoma, kad leliukams akiu spalva pradeda keistis nuo 4men., bet kol pasikeicia vistiek praeina siek tiek laiko.
Mano akys zalios, vyro melynos... smile.gif Musu vyresnelio akys buvo melynos, bet 4.5men. pradejo keistis, kol galiausiai tapo zalios. biggrin.gif Dukrytes is tamsiai melynu, paliko zydros. smile.gif Na, o pagranduko po kol kas nepasikeite... melynos. Bet dar gali ir pasikeisti, kas cia zino. smile.gif
Atsakyti
Kai gime buvo melynos,bet apie 6 menesi pasidare rudos.
Atsakyti
o mano abieju vaiku akiu spalva pasikeite per pirmas dvi savaites. pirmam vaikiukui jau 1,8, ir jokio pasiketimo daugiau nebuvo. kai buvo dvieju savaiciu melynom, taip ir lyko. i tetuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u:
Turiu klausimeli, vaziuoju i mamu vasaros stovykla, as ir mano mazylis, gal kas dar nori prisijungti? nes nuolaida duoda kai su drauge vaziuoji, o mano draugės nei viena negali sad.gif
daugiau info siame puslapyje facebooke Mamų Stovykla
arba man i az smile.gif lauksiu ziniu!
Atsakyti
Musu abieju akys rudos, bet mazes aiskiai parudavo kazkur tik apie 6 men. Visi vaikai gimsta melynom akim mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane-rudos,pas vyra zalios,pas suneli buvo melynos nuo 4 men keitesi ir tapo rudos tongue.gif
Atsakyti
Na, pas mus ta pati situacija pas mane rudos, o pas vyrą žalios. Laukiu nesulaukiu, kada pradės ruduoti blush2.gif
Atsakyti