Suneliuj jau beveik 5 men. akytes melynos kaip pas vyro, mano melynai-pilkos

Vaiko akys nebutinai bus paveldetos is tevu. PVZ. mano tetis ir mama melynaakiai, o as rudaake:) ir ka jus i tai:)))
Paprasciausiai akiu spalva gali buti paveldeta is seneliu;) kaip ir mano atveju;)
DAbar mastom kokia akiu spalva tures dukryte, nes mano rudos, tecio pilkos. O dukros kol kas melynos(mum 2 men.)
Paprasciausiai akiu spalva gali buti paveldeta is seneliu;) kaip ir mano atveju;)
DAbar mastom kokia akiu spalva tures dukryte, nes mano rudos, tecio pilkos. O dukros kol kas melynos(mum 2 men.)
Mano melynai pilkos akys, o tecio rudas,tai sunelio viena akyte ruda,o kita melynai pilka
Jam jau 6men,taip ir nesikeicia spalva. Bet aciu dievui,kad nera tokio stipraus skirtumo,be vistiek matosi dienos svieosj. O gime melynom akim.

As rudaake, tetis melynakis, dukryte melynake (2 metukai)

Mums jau du su puse mėnesio, akytės jau pradėjo pilkėti
vaikas į tėvelius - mūsų su vyru mėlynos akys, tokios su pilkumu.

vaikas į tėvelius - mūsų su vyru mėlynos akys, tokios su pilkumu.
Sakoma, kad leliukams akiu spalva pradeda keistis nuo 4men., bet kol pasikeicia vistiek praeina siek tiek laiko.
Mano akys zalios, vyro melynos...
Musu vyresnelio akys buvo melynos, bet 4.5men. pradejo keistis, kol galiausiai tapo zalios.
Dukrytes is tamsiai melynu, paliko zydros.
Na, o pagranduko po kol kas nepasikeite... melynos. Bet dar gali ir pasikeisti, kas cia zino.
Mano akys zalios, vyro melynos...

o mano abieju vaiku akiu spalva pasikeite per pirmas dvi savaites. pirmam vaikiukui jau 1,8, ir jokio pasiketimo daugiau nebuvo. kai buvo dvieju savaiciu melynom, taip ir lyko. i tetuka

Musu abieju akys rudos, bet mazes aiskiai parudavo kazkur tik apie 6 men. Visi vaikai gimsta melynom akim

Pas mane-rudos,pas vyra zalios,pas suneli buvo melynos nuo 4 men keitesi ir tapo rudos

Na, pas mus ta pati situacija pas mane rudos, o pas vyrą žalios. Laukiu nesulaukiu, kada pradės ruduoti