Mano žydros, o vyro žalios. Tai sunučiui pilnai pažaliavo tik trejų metukų
Iki tol buvo mėlynakis ir po biški keitėsi nesitikėjau, kad sunutį žaliaakį turėsių
mano zalios, vyro laaabai tamsiai rudos, beveik juodos. maziukas jau 2 men ir akys ruduoja
dar pasitaiko koks kitoks atspalvis, bet akivaizdu kad bus rudos
mano ir vyro rudos,vaiku melynos.ar pas ka nors taip irgi yra?
Siaip sako, kad akiu spalva iki puses metu turetu nusistoveti jau visam gyvenimui. Bet Apriles pavyzdys rodo ka kita
QUOTE(juddita @ 2010 08 11, 13:45)
vyro sesuo su vyru rudaakiai, o sunus melynakis
mano melynos, vyro rudos , o sunaus nuo 3 men is melynu tapo rudos
Kiek yra teke girdeti, kad spalva nusistoveja iki 3 metuku, bet nezinau ar tai tiesa
Mes abu su MB esame melynai, mazytes akytes kai gime buvo pilksvos, o dabar kai mums 4.5 menesiuko, jau yra ryskiai melynos
O man isvis idomu, kada pas kudikelius pradeda matytis akiu spalvyte?
Nes kai gimsta visu akytes buna pilksvokos tokios.... o keliu savaiciu jau pradeda rysketi spalvyte? Pati jau nebepamenu, kada maniskiu akytes keitesi
Nes kai gimsta visu akytes buna pilksvokos tokios.... o keliu savaiciu jau pradeda rysketi spalvyte? Pati jau nebepamenu, kada maniskiu akytes keitesi
vyro melynos, mano zalios, dukryte gime melynu akiu, tada pradejo zalsveti, o kai buvo metuku laiko pasidare ryskiai melynos, dabar esam dvieju metuku ir jos pasidare pilksvai melynos
QUOTE(juddita @ 2010 08 11, 12:45)
O paštininko kokios? Čia toks nevykes joke'as, nepyk
Sveikos
pas mane akys melynos, pas vyra rudos, vaikui 2 men, vis dar melynom akim
nors pas vyra visa gimine rudaakiai, kol kas neruduoja
Sveikos merginos,
Kiek as zinau, tai akiu spalva visada buna tokia koks akiu genas dominuoja. Visada rudu akiu genas dominuos visu kitu spalvu atzvilgiu.
Nors mano pacios dukrytes akytes vis dar melynos, tikrai zinau, kad labai greitai jau jos blizges rudai kaip tecio
Ir nieko cia nepadarysi
Kiek as zinau, tai akiu spalva visada buna tokia koks akiu genas dominuoja. Visada rudu akiu genas dominuos visu kitu spalvu atzvilgiu.
Nors mano pacios dukrytes akytes vis dar melynos, tikrai zinau, kad labai greitai jau jos blizges rudai kaip tecio
Ir nieko cia nepadarysi
QUOTE(Azia @ 2010 09 02, 10:30)
Sveikos merginos,
Ir nieko cia nepadarysi
Ir nieko cia nepadarysi
Tikrai ne, ruda spalva nera pats stipriausias dominantas, stipriausias dominantas yra zalia. Tai, kad dominuojanti spalva bus vaiko akiu spalva tikimybe 3:4.