Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

gime su sviesiai zydromis akytemis,nepastebejau kada pradejo tamseti.dabar melynai zalios. ax.gif
Atsakyti
pasikeite 7 menesiuku thumbup.gif
Atsakyti
Net nepastebėjau.
Atsakyti
Maniske gime melynom akim (dabar 6 menesiai - vis dar melynos) Tikiuosi ir liks melynos biggrin.gif
Mano dominuoja zalia spalva bet yra rudos ir melynos spalvos , vyro sviesiai melynos . Nooreciau kad ir mergaites butu melynos, na matysim kas bus tooliau biggrin.gif Laikas parodys .
Atsakyti
Maniskis gime melynomis akytemis dabar jau 10 menesiu ir vis dar melynos ir nemanau kad pasikeis jau smile.gif
Atsakyti
mano malynos, tecio rudosm mazyles - melynos (jai 2 savaites) lauksim galutines spalvos, as noreciau udu, man grau - selmiska smile.gif
Atsakyti
Iki trecio menesio schmoll.gif
Atsakyti
maziaus akutes pradejo ruduoti nuo 5.5 men. Mano buvo melynos iki 5 metu, dabar rudos smile.gif
Atsakyti
Mes abu melynakiai, ir mazoji gime su tamsiai melynom akytem biggrin.gif daba siek tiek pasviesejo( 5men jau) bet manu liks melynos smile.gif nes gimineje daug melynakiu
Atsakyti
Mums 4men,gime su meynom,bet jau pastebejau kad keiciasi akyciu spalvyte,sakyciau ruduoja rolleyes.gif
Atsakyti
As rudom, vyras melynom, mazius gime tamsiai pilkom, paskui buvo ryskiai melynos, o jau nuo ketvirto menesio jose ima atsirasti ruda spalvyte
Atsakyti
Dukrytei 7 mėn ir vis dar keičiasi spalva 4u.gif Gimė mėlynom, vėliau buvo pilkos, tada žalios, dar vėliau - perlamutrinės žaliai pilkos, dabar - pilkos ax.gif 4u.gif (mano akys žydros, vyro - rudos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 20 balandžio 2011 - 06:40