gime su sviesiai zydromis akytemis,nepastebejau kada pradejo tamseti.dabar melynai zalios.

pasikeite 7 menesiuku

Net nepastebėjau.
Maniske gime melynom akim (dabar 6 menesiai - vis dar melynos) Tikiuosi ir liks melynos
Mano dominuoja zalia spalva bet yra rudos ir melynos spalvos , vyro sviesiai melynos . Nooreciau kad ir mergaites butu melynos, na matysim kas bus tooliau
Laikas parodys .

Mano dominuoja zalia spalva bet yra rudos ir melynos spalvos , vyro sviesiai melynos . Nooreciau kad ir mergaites butu melynos, na matysim kas bus tooliau

Maniskis gime melynomis akytemis dabar jau 10 menesiu ir vis dar melynos ir nemanau kad pasikeis jau

mano malynos, tecio rudosm mazyles - melynos (jai 2 savaites) lauksim galutines spalvos, as noreciau udu, man grau - selmiska

Iki trecio menesio

maziaus akutes pradejo ruduoti nuo 5.5 men. Mano buvo melynos iki 5 metu, dabar rudos

Mes abu melynakiai, ir mazoji gime su tamsiai melynom akytem
daba siek tiek pasviesejo( 5men jau) bet manu liks melynos
nes gimineje daug melynakiu

Mums 4men,gime su meynom,bet jau pastebejau kad keiciasi akyciu spalvyte,sakyciau ruduoja

As rudom, vyras melynom, mazius gime tamsiai pilkom, paskui buvo ryskiai melynos, o jau nuo ketvirto menesio jose ima atsirasti ruda spalvyte
Dukrytei 7 mėn ir vis dar keičiasi spalva
Gimė mėlynom, vėliau buvo pilkos, tada žalios, dar vėliau - perlamutrinės žaliai pilkos, dabar - pilkos
(mano akys žydros, vyro - rudos)