Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

sveikos, mergytes, 4u.gif
siandien buvau pas gyd. Pociute thumbup.gif negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio - viska smulkiai isiaskino, isdeste kas ir kaip, as paklausiau kas man neaisku... ax.gif nuo jos tiesiog geriu ir ramumu spinduliuoja thumbup.gif dziaugiuosi kad papuoliau butent pas ja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 01 19, 19:21)
O vienai mano draugei-shis gyd. nepatiko. Gal biolaukai nesutapo ir ji susirado kita gydytoja.

Gal tikrai, ne tie biolaukai..
Man jis sudarė tokio..na, kiek autokratiško bei grubokos natūros gydytojo įspūdį. g.gif

Man patinka, konsultacijoje viską išsamiai paaiškina, atsako į klausimus etc. O su juo per visą konsultaciją neapleido toks pojūtis: jūs, paciente, vis tiek nieko nežinot, todėl geriau patylėkit blush2.gif
Beje, ir mano vyro nuomonė tokia pat...

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 01 20, 11:55)
Gal tikrai, ne tie biolaukai..
Man jis sudarė tokio..na, kiek autokratiško bei grubokos natūros gydytojo įspūdį.  g.gif

Man patinka, konsultacijoje viską išsamiai paaiškina, atsako į klausimus etc. O su juo per  visą konsultaciją neapleido toks pojūtis: jūs, paciente, vis tiek nieko nežinot, todėl geriau patylėkit  blush2.gif
Beje, ir  mano vyro nuomonė tokia pat...

g.gif o man atvirksciai..na tikrai kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
as pati nieko neklausinejau,bet jau taip isaiskino,kad juokiaus,kad galesiu pati savo gimdyma priimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivune @ 2007 01 20, 12:11)
g.gif o man atvirksciai..na tikrai kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
as pati nieko neklausinejau,bet jau taip isaiskino,kad juokiaus,kad galesiu pati savo gimdyma priimti lotuliukas.gif

Sutinku su isreiksta nuomuone, kad kiek zmoniu, tiek simpatiju. Man irgi gerai pas Rogalski. Kaip ir visi mirtinigi turi savu pliusu ir minusu, bet man jis tinka. Du gimdymus turejau (tiksliau du cezariai) ir tikrai ne 1000 lt mokejau biggrin.gif O kainos as pati tiesiai sviesiai paklausiau, nes man tas kates-peles zaidimas, kai issiklausinejama aplinkiniu kokios "stafkes" ir pn. man nepriimtinas schmoll.gif Ir mane dar labai nustebino, kai antraji nestuma, jis mane atkakaliai atkalbinejo nuo planinio cezario. O as manaiu, kad kaip tik gydytojams taip patogiau biggrin.gif :ir laika gali susiplanuoti, ir pinigeliai didesni...
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

siandien buvome su vyru Trakuose - taip gerai dar niekur nebuvom priimti schmoll.gif viska aprode, viska paaiskino... labai jauku, ramu, sviesu toje ligonineje... akusere ir gydytoja labai malonios ax.gif netgi siaip sau patikrino, kaip plaka musu babuciuko sirdele, uzrase ir iklijavo i nestumo kortele nestuke.gif nieko net isipareigot nereikejo ax.gif pasake, jei kazkas bus negerai, geriau vaziuoti ten, kur arciausiai, o ne kur patinka, bet jei atvaziuosim i trakus - tikrai neisvarys schmoll.gif

klausiau, ar nereikia paskambinti pries vaziuojant, ar bus vietu g.gif ? - atsake, kad dar niekad taip nebuvo, kad kam vietos nebutu uzteke thumbup.gif

turi ir inkubatoriu babuciukui ir operacine, jei reikia cezario (na cia prie liudnesniu poklabiu, taciau apsidraudimui norejome zinoti).

taip pat INFO, kurios niekas nepasake dar cia: pasake, jei nori gyventi ir vyras, tai uz para reikia moketi 20 LT, jei nori ir maitinimo tai + 6 lt uz para. ax.gif

ir paprase, kad vyras turetu vienkartinius rubus gimdymui, bet sake, jei neturesim irgi neproblema ax.gif (bet nuejom i kita gatves puse ir nusipirkom vaistineje juos uz 12 Lt, kad ramybe butu blush2.gif )

taip pat pasake, kad priima nuo 37 savaites, bet labiau noretu nuo 38 savaites, bet dar karta pabreze, jei atvaziuoji tikrai neisvaro ax.gif

taip pat skambinau siandien gydytojui Rogalskiui, uzsirsiau pas ji - meginsiu tartis... labai malonus pasirode - nemanau, kad bus kazkokiu problemu su juo nestuke.gif

Atsakyti
Rogalskis pasakojo, kad ligoninės administraciją tėčiams mokestį po 20 Lt sugalvojo neseniai ir tai buvo labai protingas sprendimas, nes atbaido visus, kurie nori ligoninėje švariai pagyvebnti su žmona. smile.gif Jiems 20Lt - daug. Manau suprantate apie ką kalbu. ax.gif Normaliems - ši suma negąsdina.
Atsakyti
supratau ax.gif na gal ir gerai - maziau infekciju i ligonine bus atnesta, taciau vistiek yra zmoniu, kurie stengiasi normaliai gyventi ir labai nori buti su savo lauktu vaikuciu ir zmona, bet vat netures galimybes... verysad.gif yra skurdziu seimu, bet graziai gyvenanciu - tai tokiu gaila man... o kalbant apie alkoholikus, kuriems tas vaikas bus dar vienas pasipelnymo saltinis, ir svariai pagyvent kaip kokioj sanatorijoj pora dienu, tai tokiems gerai kad ivede si mokesti...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
man jau nebeuzilgo gimdyti rolleyes.gif Esu apsisprendusi kad vaziuosiu i Trakus. Dauguma atsiliepimu, kurius teko girdeti apie ten dirbancius gydytojus, yra is geros puses thumbup.gif Vis galvoju ar tartis su kuo nors del gimdymo g.gif , nes nestumas atrodo normalus.
Atsakyti
o kada turi gimdyti? ax.gif as vasario 20 d nestuke.gif smile.gif

del tarimosi tai dabar pati dvejoju, kadangi jau aprasiau, kaip vakar mus gerai prieme traku gydytoja labai sunkiai istarti ta pavarde, bet ji cia mineta ne karta Pše... , tai paskui griztant i Vilniu pagalvojau... g.gif visi geri ten trakuose gydytojai, tai kam tartis??? pavyzdziui budes kazkas, o as veltui kviesiuos kazka, kad jis ne darbo metu mestu ir atvyktu pas mane blush2.gif kai tuo tarpu budinti gydytoja netures ka veikti ir kaip as jai paskui i akis paziuresiu g.gif nebezinau ka daryti - visai pasimeciau doh.gif

bet vyriukas sako kad turim teise pasirinkti gydytoja ir ten ju vidaus susitarimo reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 01 25, 15:53)
o kada turi gimdyti?  ax.gif  as vasario 20 d  nestuke.gif  smile.gif

del tarimosi tai dabar pati dvejoju, kadangi jau aprasiau, kaip vakar mus gerai prieme traku gydytoja labai sunkiai istarti ta pavarde, bet ji cia mineta ne karta Pše... , tai paskui griztant i Vilniu pagalvojau... g.gif  visi geri ten trakuose gydytojai, tai kam tartis??? pavyzdziui budes kazkas, o as veltui kviesiuos kazka, kad jis ne darbo metu mestu ir atvyktu pas mane blush2.gif kai tuo tarpu budinti gydytoja netures ka veikti ir kaip as jai paskui i akis paziuresiu g.gif  nebezinau ka daryti - visai pasimeciau doh.gif

bet vyriukas sako kad turim teise pasirinkti gydytoja ir ten ju vidaus susitarimo reikalas  ax.gif

pas mane taip ir buvo,bet jokiu priekaistingu zvilgsniu is budincios nesulaukiau smile.gif
Atsakyti
o tai labai fainai tada smile.gif biskuti lengviau pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 01 25, 14:53)
o kada turi gimdyti?  ax.gif  as vasario 20 d  nestuke.gif  smile.gif

del tarimosi tai dabar pati dvejoju, kadangi jau aprasiau, kaip vakar mus gerai prieme traku gydytoja labai sunkiai istarti ta pavarde, bet ji cia mineta ne karta Pše... , tai paskui griztant i Vilniu pagalvojau... g.gif  visi geri ten trakuose gydytojai, tai kam tartis??? pavyzdziui budes kazkas, o as veltui kviesiuos kazka, kad jis ne darbo metu mestu ir atvyktu pas mane blush2.gif kai tuo tarpu budinti gydytoja netures ka veikti ir kaip as jai paskui i akis paziuresiu g.gif  nebezinau ka daryti - visai pasimeciau doh.gif

bet vyriukas sako kad turim teise pasirinkti gydytoja ir ten ju vidaus susitarimo reikalas  ax.gif

Man ir panasiai nusimato, vasario 19-22 d. biggrin.gif
Teko ligoninej pora kartu nestuke.gif pagulet, tai susiduriau ir su Pociute, ir su Psevluckiene, su Variakojiene taip pat. Visos thumbup.gif Tai vat ir mastau dabar, kaip cia geriau pasielgus g.gif
Atsakyti