Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(wanesa @ 2007 01 25, 15:04)
Sveikos mergaites  4u.gif
man jau nebeuzilgo gimdyti  rolleyes.gif  Esu apsisprendusi kad vaziuosiu i Trakus. Dauguma atsiliepimu, kurius teko girdeti apie ten dirbancius gydytojus, yra is geros puses thumbup.gif  Vis galvoju ar tartis su kuo nors del gimdymo  g.gif , nes nestumas atrodo normalus.

Wanessa, nieko nenoriu prikarksėt ir sakyt, bet gimdymas visiškai nepriklauso nuo nėštumo eigos.
Aš vietoj tavęs pabandyčiau pasiskambint. Bent jau turėt gydytoją iš ten "zaapase", jeigu ką - kad atlėktų.
Mano nėštumas (pirmas) buvo pavyzdinis, tokių retai būna. O va paskutinę sekundę užstrigo vaikučio galva. Ačiū Dievui, mano mažiuko širdelė nereagavo į gimdymo stresą, tai laukė. Ir esu dėkina Vilijai, kad ji išlaukė (kilnodama mano koją išstūmė vaiko užstrigusią galvytę) ir nereikėjo cezariuot. Vilniuj jau seniai būčiau buvus prapjauta. Nors operacinė jau buvo ir man paruošta, tik nereikėjo.
Taip kad nuo nėštumo niekas nepriklauso, viskas bus aišku gimdymo metu, kaip atsidarinės kaklelis, kaip vandenys, kaip vaikučio galva įsistatinės ir tt.
Ir manau, jei pasitarsi, bus pačiai ramiau - kai kažkuo pasitiki - lengviau ir sąrėmiai praeina, nes atsipalaiduoji ir tampi ramesnė. (čia tik mano nuomonė)
Patikėk, būna sunkus nešiojimas, o vaikas gimsta lengvai, o kartais labai atvirkščiai. Ypač jei pirmas nėštumas smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
“Naujagimio” skaitytojos rūpestingiausia medike išrinko Viliją Variakojienę

http://www.supermama...ent/view/3344//

Atsakyti
Na ne i tema, bet.... biggrin.gif sutinku su Karosiuku. Mano abu nestumai buvo pavyzdiniai, ir varinejau kaip tankas, o va gimdymai tai schmoll.gif Abu kartus teko gultis ant operacinio stalo.
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 01 26, 14:29)
bigsmile.gif
“Naujagimio” skaitytojos rūpestingiausia medike išrinko Viliją Variakojienę

http://www.supermama...ent/view/3344//

Aš jau paveikinau 4u.gif
Atsakyti
sveikinu pacia nuostabiausia pasaulyje gydytoja Vilija Variakojiene!!! 4u.gif
dekinga likimui, kad gimdziau pas ja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 26 sausio 2007 - 14:41
na bet jei, wanesa gulejo ligoninej ir jai visos gydytojos patiko, tai nemanau kad per gimdyma pasikeis nuomine ax.gif beto siame forume apie trakus, tai paskaitai ir supranti, kad visi medikai ten thumbup.gif

wanesa, gal susitiksim Trakuose musu linksmosiomis akimirkomis nestuke.gif thumbup.gif nesulaukiu, kada savo babuciuka laikysiu ant ranku nestuke.gif
Atsakyti
Aš irgi išsiunčiau Vilijai sveikinimą wub.gif
Ji tikrai verta rūpestingiausios vardo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos moteros, biggrin.gif
visų pirma siūlyčiau visoms kartais parašyti kada jų gimdymo terminas. mano pvz kovo 12. bus įdomiau bendrauti- gal ir "bendraamžių susirasime".

tai va, gyvenu aš lentvaryj, tai man Trakai yra arčiausiai jei kas atsitiktų, o pirmojo nėštumo metu ėmė ir atsitiko- persikaitinau saulėje ir kitą dieną važiavau į Trakus dėl kraujavimo- priėmė mane gyd Variakojienė(jos darbo valandos jau buvo pasibaigusios), apžiūrėjo ji mane ir iškarto nusivedė į echoskopiją, ten apžiūrėjo ir nusprendė nerizikuoti- nusiuntė i Vilnių. ten žinoma išsaugojom mano mažiulį. gimdžiau irgi Trakuose- priėmė mane akušerė Vyda ir aš laaabai norėčiau, kad ir antrąjį lialių ji priimtų- labai dėmesinga ir kantri akušerė, tuo metu budėjo gyd Gobužas, tai mano vyras sakė, kad jis per gimdymą(mano gimdymas truko 1val) pasakojo anekdotus biggrin.gif o šiaip buvo jis man už nugaros, tad aš jo nemačiau(vyras sakė, kad sedėjo ant palangės biggrin.gif ). bet kai stūmiau pirmą kartą, jis pamatė (nežinau kaip) kad aš neteisingai stumiu- ir iškart paskė akušerei:" negerai stumia", akušerė tada man paaiškino kaip stumti teisingai ir tada jau viskai ėjosi sklandžiai ir greitai.
dabar mane prižiūri gyd Pševluckienė- liuks priežiūra, atsakymai į iškylančius klausimus ir t.t
tad manau, kad visi gyd ten yra super.

žinokit, jei bus sunkus gimdymas- jis bus sunkus ir Trakuose, ir Vilniuj, ir Afrikoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2007 01 28, 18:48)
sveikos moteros,  biggrin.gif
visų pirma siūlyčiau visoms kartais parašyti kada jų gimdymo terminas. mano pvz kovo 12. bus įdomiau bendrauti- gal ir "bendraamžių susirasime".

tai va, gyvenu aš lentvaryj, tai man Trakai yra arčiausiai jei kas atsitiktų, o pirmojo nėštumo metu ėmė ir atsitiko- persikaitinau saulėje ir kitą dieną važiavau į Trakus dėl kraujavimo- priėmė mane gyd Variakojienė(jos darbo valandos jau buvo pasibaigusios), apžiūrėjo ji mane ir iškarto nusivedė į echoskopiją, ten apžiūrėjo ir nusprendė nerizikuoti- nusiuntė i Vilnių. ten žinoma išsaugojom mano mažiulį. gimdžiau irgi Trakuose- priėmė mane akušerė Vyda ir aš laaabai norėčiau, kad ir antrąjį lialių ji priimtų- labai dėmesinga ir kantri akušerė, tuo metu budėjo gyd Gobužas, tai mano vyras sakė, kad jis per gimdymą(mano gimdymas truko 1val) pasakojo anekdotus biggrin.gif  o šiaip buvo jis man už nugaros, tad aš jo nemačiau(vyras sakė, kad sedėjo ant palangės biggrin.gif ). bet kai stūmiau pirmą kartą, jis pamatė (nežinau kaip) kad aš neteisingai stumiu- ir iškart paskė akušerei:" negerai stumia", akušerė tada man paaiškino kaip stumti teisingai ir tada jau viskai ėjosi sklandžiai ir greitai.
dabar mane prižiūri gyd Pševluckienė- liuks priežiūra, atsakymai į iškylančius klausimus ir t.t
tad manau, kad visi gyd ten yra super.

žinokit, jei bus sunkus gimdymas- jis bus sunkus ir Trakuose, ir Vilniuj, ir Afrikoj biggrin.gif

O man akusere Vyda nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sitara @ 2007 01 30, 14:46)
O man akusere Vyda nelabai schmoll.gif

o man tai labai patiko, labai maloni, demesinga ir rami... siaip visos akuseres ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2007 01 31, 19:51)
o man tai labai patiko, labai maloni, demesinga ir rami... siaip visos akuseres ten thumbup.gif

man teko beveik su visom akuserem susidurt,nes keitesi pamainos,tikrai visos labai malonios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 18, 16:23)
Nu o jei Rogalskis, kaip čia rašė, ima 1000 tai Variakojienės stavkė mažesnė perpus tikrai tikrai...
Bet manau, čia apie Rogalskį perdeda. Gal tas 1000 eina kartu ir už priežiūra nėštumo Trakų ligoninėj. Netikiu, kad tiek tik gimdymas kainuoja. Arba cezaris dar galėtų tiek kainuot.

Tiek jis ima uz gimdyma jei atvaziuoja ne savo budejimo metu, o jei buvai susitarus ir gimdymas prasidejo jo budejomo laiku tada per pus pigiau ima. Pinigus ima po visko nuveda vyra i atskyra kabineta ir tiesiai sviesiai pasako kiek skolingas. (cia mano pazistama pasakojo) mirksiukas.gif

QUOTE(Agnelė @ 2007 01 19, 18:21)
tikrai, butu idomu isgirsti tas abejones blush2.gif
Gydytojas juk negali visoms patikti. Pvz. man, ir net mano vyrui (kas tikrai labai svarbu), gera ispudi paliko pas ji nestumo metu lankantis, todel ir nusprendem pas ji gimdyti thumbup.gif O vienai mano draugei-shis gyd. nepatiko. Gal biolaukai nesutapo ir ji susirado kita gydytoja.

Ta drauge buvau as blush2.gif
O buvo tokia istorija, kai buvau nestuke.gif perskaiciau SM atsiliepimus ir isrinkau arba Trakai arba VGN del salygu gydytoju ir t.t. Norejau vaziuoti nesusitarus, kad niekam nemoketi.
Pas Rogalski i jo klinika vaziavau, nes norejau padaryti echo. pas ji buvo pigiauasiai 40lt. Kai radom ta didziuli nama-klinika iskart supratom, kad ne is algos buvo pastatytas, bet cia ne esme. Jis mus sutiko su sypsena, apziurejo echoskopu nieko ka norejau suzinoti nesuzinojau, o kai paklausiau kiek as skolinga sake 40lt echoskopas ir dar uz klausima koks mano vaikelio svoris dabar, paprase dar 10lt. blink.gif Tai va ispudi paliko nekoki stovi rankas tryna, laukia pinigu. O jis kiek pamenu ne tamsus, o ryzas.
Del to, kad mano maziulka sedejo pivuke ir reikejo daryti cezari pasirinkau VGN.
Nereikia rasyti, kad Vilniuje kosmines kainos, as buvau susitarus su gydytoja pries tai gal 3-4kartus buvom susitikus ji mane apziurinejo, tyrymus dare nemokamai, ir po operacijos tik vyras jai ikyso 400lt. As bijojau, kad bus mazai o nifiga dar ir lanke mane vos ne kiekviena diena ir skambino.
Kita karta kai busiu nestuke.gif as vel galvosiu arba apie Trakus arba VGN. Bet 1000lt uz naturalu gimdyma manau neverta moketi, gydytojas tik moraliskai nusiteikia tave, padeda, o pagrindine darba pati atlieki. tongue.gif
QUOTE(vandene6 @ 2007 01 28, 17:48)

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti