Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

Nu va, dabar į vėžias tema grįžo.
Kiek žinau, Pociūtė ir Pševluckienė irgi yra labai thumbup.gif thumbup.gif gydytojos. Pociūtė super cezarius daro. vat.
Ir jos tikrai nėra tas pats asmuo. Pševluckienė šviesi, Pociūtė tamsi.

N u mes čia ir viešinamės....

Nu o jei Rogalskis, kaip čia rašė, ima 1000 tai Variakojienės stavkė mažesnė perpus tikrai tikrai...
Bet manau, čia apie Rogalskį perdeda. Gal tas 1000 eina kartu ir už priežiūra nėštumo Trakų ligoninėj. Netikiu, kad tiek tik gimdymas kainuoja. Arba cezaris dar galėtų tiek kainuot.
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 18, 16:23)
Kiek žinau, Pociūtė ir Pševluckienė irgi yra labai  thumbup.gif  thumbup.gif  gydytojos. Pociūtė super cezarius daro. vat.
Ir jos tikrai nėra tas pats asmuo. Pševluckienė šviesi, Pociūtė tamsi.

Nu jau man tada galvoj viskas susimaišė ... doh.gif
Nes aš Pociūtę prisimenu nuo tada kai laukiausi ir gimdžiau, vėliau, kaip man atrodė, keliai susikirto su ta pačia gydytoja, tik jos antspaudukas ant siuntimo buvo su pavarde Pševluckienė g.gif

Bet negaliu 100 proc. garantuoti blush2.gif Gal ir susipynė man galvoj kažkas biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad ne tas pats asmuo - Pševluckienė mane su pirmąją apžiūrėjo, tokia jauna blondinė, smulkiom garbanėlėm, o su Pociūte šįkart susidūriau - aukštesnė, lietuviškos spalvos plaukais, rami tokia.
Aš kai ilgiau abi nešiojau, tai teko į tuos Trakus abu kart vis važinėti apsižiūrėti, tai beveik su visais gydytojais susidūriau, tik to išgirtojo Rogalskio nesutikau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužė: 18 sausio 2007 - 17:08
Irmuska2, gal ir susimaišė. Pažįstu jas abi ir žinau, kad skirtingi žmonės. net jokio panašumo nėra. Ir su mašinytėm skirtingom važinėja, mačiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 01 18, 18:06)
Man irgi atrodo, kad ne tas pats asmuo - Pševluckienė mane su pirmąją apžiūrėjo, tokia jauna blondinė, smulkiom garbanėlėm, o su Pociūte šįkart susidūriau - aukštesnė, lietuviškos spalvos plaukais, rami tokia.
Aš kai ilgiau abi nešiojau, tai teko į tuos Trakus abu kart vis važinėti apsižiūrėti, tai beveik su visais gydytojais susidūriau, tik to išgirtojo Rogalskio nesutikau lotuliukas.gif

kiek zinau jis be Traku dar 3 vietose dirba ir savo klinikoj,tai ko gero Trakuose ne kasdien smile.gif
Atsakyti
tikra tiesa:) Rogalskis dirba:

1. savo klinikoje
2. baltijos amerikos klinikoje
3. grybo gatvej, toj didelej privacioj poliklinikoj
4. Trakuose

bet kiek teko girdet, kad gimdymus tik trakuose priima, o baltijos amerikos klinikoj, daugiau su vaisingumu dirba.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 01 18, 22:08)
tikra tiesa:) Rogalskis dirba:

1. savo klinikoje
2. baltijos amerikos klinikoje
3. grybo gatvej, toj didelej privacioj poliklinikoj
4. Trakuose

bet kiek teko girdet, kad gimdymus tik trakuose priima, o baltijos amerikos klinikoj, daugiau su vaisingumu dirba.. ax.gif

ir dar atrodo Bogdanskienės IĮ,ten irgi su vaisingumu dirba,BAK priima gimdymus,jei kas nori su juo ten gimdyt,bent jau man jis taip sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 18, 17:23)
Nu o jei Rogalskis, kaip čia rašė, ima 1000 tai Variakojienės stavkė mažesnė perpus tikrai tikrai...
Bet manau, čia apie Rogalskį perdeda. Gal tas 1000 eina kartu ir už priežiūra nėštumo Trakų ligoninėj. Netikiu, kad tiek tik gimdymas kainuoja. Arba cezaris dar galėtų tiek kainuot.

Nežinau, gal mes jam labai pasiturintys pasirodėm, tai ir nurodė tokią sumą g.gif biggrin.gif
Žodžiu, pasakė, kad privačiose klinikose (VK ir BAK;e) gydytojai asmeniškai iš tos didelės sumos (5000) gauna tūkstantį, tai jam jokio skirtumo, kur tą tūkstantį gauti - priimant gimdymą privačioje ar gaunant "į kišenę" Trakuose.

Jei ką, tai dėl Rogalskio turiu kai kurių abejonių, bet kai čia visos alpčioja, tiek to, nesidalinsiu jomis mirksiukas.gif, o man iš visų kol kas sutiktų ginekologų labiausiai patiko Žiobakas, na tikrai superinis thumbup.gif , bet jis nedirba Trakuose, taip kad nelabai į temą...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 01 18, 21:51)
Jei ką, tai dėl Rogalskio turiu kai kurių abejonių, bet kai čia visos alpčioja, tiek to, nesidalinsiu jomis  mirksiukas.gif,

Šiaip man labai būtų įdomi Tavo nuomonė. ir manau, ne tik man. mirksiukas.gif
Atsakyti
Flight, parašyk. Juk tam ir yra forumas, kad dalintumėmės. Vienas mano vienaip, kitas kitaip.
Ir ne visos čia nuo jo alpsta.
Atsakyti
na isties butu idomu zinoti ax.gif kadangi man jau neuzilgo reik su juo susitikti, tai noretusi zinoti, ko galima tyketis is sio zmogaus ax.gif tikiuos, kad tai nebus labai baisu g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 01 18, 22:51)
Nežinau, gal mes jam labai pasiturintys pasirodėm, tai ir nurodė tokią sumą  g.gif  biggrin.gif
Žodžiu, pasakė, kad privačiose klinikose (VK ir BAK;e) gydytojai asmeniškai iš tos didelės sumos (5000) gauna tūkstantį, tai jam jokio skirtumo, kur tą tūkstantį gauti - priimant gimdymą privačioje ar gaunant "į kišenę" Trakuose.

Jei ką, tai dėl Rogalskio turiu kai kurių abejonių, bet kai čia visos alpčioja, tiek to, nesidalinsiu jomis  mirksiukas.gif, o man iš visų kol kas sutiktų ginekologų labiausiai patiko Žiobakas,  na tikrai superinis  thumbup.gif , bet jis nedirba Trakuose, taip kad nelabai į temą...

tikrai, butu idomu isgirsti tas abejones blush2.gif
Gydytojas juk negali visoms patikti. Pvz. man, ir net mano vyrui (kas tikrai labai svarbu), gera ispudi paliko pas ji nestumo metu lankantis, todel ir nusprendem pas ji gimdyti thumbup.gif O vienai mano draugei-shis gyd. nepatiko. Gal biolaukai nesutapo ir ji susirado kita gydytoja.
Visoms nestuke.gif , kuriu vyrai zada dalyvauti gimdyme, siulau po vizito pas gydytoja tariantis del gimdymo, paklausti savo vyru kokia ju nuomone apie ta ar kita gydytoja, ypac jei gydytojas irgi vyras. Nes as asmeniskai dar abejojau ar gimdyti pas Rogalski, bet mano vyras pasake: manau, geriau nerasi. Ir tikrai thumbup.gif Po visko gydytojas pasake: "aciu, kad manimi pasitikejote" 4u.gif
Tai vat. O kas liecia pinigus, kiek zinau, 1000 lt siuo metu yra normalu, tariantis, kad gydytojas atvaziuos asmeniskai priimti gimdyma. Anksciau buvo pigiau, bet supermama.lt reklamos deka... Matyt, gydytojas nusprende, kad geriau maziau gimdyviu, bet uz didesnius pinigelius biggrin.gif Juk cia jo teise. Niekas nevercia jo rinktis, o jis pats, bent jau man tikrai nesisiule butent pas ji gimdyti. Kiekviena nestuke.gif turi pati apsispresti.

Atsakyti