QUOTE(flight @ 2007 01 18, 22:51)
Nežinau, gal mes jam labai pasiturintys pasirodėm, tai ir nurodė tokią sumą
Žodžiu, pasakė, kad privačiose klinikose (VK ir BAK;e) gydytojai asmeniškai iš tos didelės sumos (5000) gauna tūkstantį, tai jam jokio skirtumo, kur tą tūkstantį gauti - priimant gimdymą privačioje ar gaunant "į kišenę" Trakuose.
Jei ką, tai dėl Rogalskio turiu kai kurių abejonių, bet kai čia visos alpčioja, tiek to, nesidalinsiu jomis

, o man iš visų kol kas sutiktų ginekologų labiausiai patiko Žiobakas, na tikrai superinis

, bet jis nedirba Trakuose, taip kad nelabai į temą...
tikrai, butu idomu isgirsti tas abejones
Gydytojas juk negali visoms patikti. Pvz. man, ir net mano vyrui (kas tikrai labai svarbu), gera ispudi paliko pas ji nestumo metu lankantis, todel ir nusprendem pas ji gimdyti

O vienai mano draugei-shis gyd. nepatiko. Gal biolaukai nesutapo ir ji susirado kita gydytoja.
Visoms

, kuriu vyrai zada dalyvauti gimdyme, siulau po vizito pas gydytoja tariantis del gimdymo, paklausti savo vyru kokia ju nuomone apie ta ar kita gydytoja, ypac jei gydytojas irgi vyras. Nes as asmeniskai dar abejojau ar gimdyti pas Rogalski, bet mano vyras pasake: manau, geriau nerasi. Ir tikrai

Po visko gydytojas pasake: "aciu, kad manimi pasitikejote"
Tai vat. O kas liecia pinigus, kiek zinau, 1000 lt siuo metu yra normalu, tariantis, kad gydytojas atvaziuos asmeniskai priimti gimdyma. Anksciau buvo pigiau, bet supermama.lt reklamos deka... Matyt, gydytojas nusprende, kad geriau maziau gimdyviu, bet uz didesnius pinigelius

Juk cia jo teise. Niekas nevercia jo rinktis, o jis pats, bent jau man tikrai nesisiule butent pas ji gimdyti. Kiekviena

turi pati apsispresti.