Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

kiekvieną rytą baksnoju į pilvą, kad sujudėtų, tada net ramiau pasidaro

karosiukas console.gif žiūriu tavo atsiminimai apie gimdymą dar visai švieži, jei nesunku gali su manim pasidalint žiniom į AŽ blush2.gif renku info, nes jau artėja ta diena, ir taaaaip noriu ramiai ją sutikt blush2.gif o dar tieeek daug nežinau...

Atsakyti
o jetus... mano tases irgi sukrautos jau... liko visai nedaug -negaliu sulaukti kada gi savo babuciuka supsiu ant rankyciu, buciuosiu wub.gif nestuke.gif

su vyru du kartus bandem kelia, per kiek laiko nuvaziuot galima, tai vakare be kamsciu nuo zirmunu per 20 minuciu pagal taisykles galima suspeti... nes tik to ir bijau, kad suspeciau, o tada kai busiu su medikais jau drasiau butu ax.gif

is pradziu atrode, kad nedanesiosiu iki reikiamos datos, o jau vasario 20 arteja ir jokiu zenklu nera, kad jau turetu ateiti ... g.gif nenoriu pernesioti, nes pernesiojimo laikas turbut dar leciau eina doh.gif ...

greit ir as papasakosiu kaip buvo mums trakuose... nors mes esame sutaria su gyd. Rogalskiu, kad jis musu mazutelaiti priims. bet gal sutiksiu ir kitu gydytoju ax.gif ir tikiuos, tikrai nebus 5 gimdyviu vienu metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 12, 22:49)
o jetus... mano tases irgi sukrautos jau... liko visai nedaug -negaliu sulaukti kada gi savo babuciuka supsiu ant rankyciu, buciuosiu wub.gif  nestuke.gif

su vyru du kartus bandem kelia, per kiek laiko nuvaziuot galima, tai vakare be kamsciu nuo zirmunu per 20 minuciu pagal taisykles galima suspeti... nes tik to ir bijau, kad suspeciau, o tada kai busiu su medikais jau drasiau butu ax.gif

is pradziu atrode, kad nedanesiosiu iki reikiamos datos, o jau vasario 20 arteja ir jokiu zenklu nera, kad jau turetu ateiti ... g.gif  nenoriu pernesioti, nes pernesiojimo laikas turbut dar leciau eina doh.gif ...

greit ir as papasakosiu kaip buvo mums trakuose... nors mes esame sutaria su gyd. Rogalskiu, kad jis musu mazutelaiti priims. bet gal sutiksiu ir kitu gydytoju  ax.gif  ir tikiuos, tikrai nebus 5 gimdyviu vienu metu blush2.gif

MilDuXe, nusiramink, nesinervuok ir susikaupk. Lauk, kol prasidės visi požymiai ir neskubėk. Jei tau pirmas nėštumas, tikrai nepagimdysi per valandą ar dvi nuo veiklos pradžios. Pamatysi, suspėtum ir iki Klaipėdos du kartus suvažinėt. Be kokių 6-8 valandų po sąrėmių pradžios net nesitikėk pagimdyt mirksiukas.gif (nebent išimtis būtų).
Mano pirmas gimdymas užtruko 2,5 paros doh.gif Tik neišsigąskit, mano sąrėmiai buvo neskausmingi, visiškai neprisikankinau, tik nemiegojau nei minutės, dėl to buvo sunkoka. Bet užtai kai pagimdžiau, tai pamiegojau net dvi valandas (kai davė narkozę). Man tada atrodė, kad miegojau dvi paras ir taip gerai pailsėjau, kad sekančią visą naktį žiūrėjau į miegantį ir valgantį zuikutį. Ir miego jau nebereikėjo. Ir šiandien, jam jau keturi metukai, o aš kartais žiūriu į jį miegantį pusę nakties ir atsižiūrėt negaliu....
Ir svarbiausia nuramink vyrą, kad kai prasidės sąrėmiai ar vandenukai nubėgs, kad nevarytų 150 km/h greičiu - nes padarysit avariją mirksiukas.gif .
Svarbiausia, tik nusiramink drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisidėsiu ir aš prie pagyrimų Trakų ligoninės. Pirmąjį gimdžiau Antakalnyje - SIAUBAS kokie prisiminimai, nenoriu nė prisimint blink.gif .... Antrą kart, pernai, spalio mėnesį, gimdžiau Trakuose - thumbup.gif . Galėčiau daug daug prirašyti. personalas liux, dėmesys - liux - atbėgs, o ne ateis, jei tik ko prireikia, viską maloniai paaiškins. Aš buvau susitarus su gyd. Vilija, bet tądien ji turėjo svarbius kursus. Jei būčiau labai prašius, būtų ji atlėkus, bet aš bijojau žmogų trukdyt, nes tūkstančiais mėtytis tikrai negalim.... papuoliau pas Pociūtę. Nuostabi gydytoja. AČIŪ JAI. ir akušerės visos super. skaičiau, kad ten kažkokia piktoka pagyvenus gyd. dirba. kai gul. po gimdymo, girdėjau, kad ji jau nebedirba.... tai vat.... Palatos už Antakalnio daug jaukesnės, vyras visada šalia, ir taip tikrai daug lengviau. Žodžiu, visoms, kurios ten gimdysit - kuo didžiausios sėkmės, nes kiekvienas gimdymas - tai naujas stebūklas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiukste @ 2007 02 13, 13:54)
Prisidėsiu ir aš prie pagyrimų Trakų ligoninės. Pirmąjį gimdžiau Antakalnyje - SIAUBAS kokie prisiminimai, nenoriu nė prisimint blink.gif .... Antrą kart, pernai, spalio mėnesį, gimdžiau Trakuose -  thumbup.gif . Galėčiau daug daug prirašyti. personalas liux, dėmesys - liux - atbėgs, o ne ateis, jei tik ko prireikia, viską maloniai paaiškins. Aš buvau susitarus su gyd. Vilija, bet tądien ji turėjo svarbius kursus. Jei būčiau labai prašius, būtų ji atlėkus, bet aš bijojau žmogų trukdyt, nes tūkstančiais mėtytis tikrai negalim....  papuoliau pas Pociūtę. Nuostabi gydytoja. AČIŪ JAI.  ir akušerės visos super.          skaičiau, kad ten kažkokia piktoka pagyvenus gyd. dirba.  kai gul. po gimdymo, girdėjau, kad ji jau nebedirba.... tai vat.... Palatos už Antakalnio daug jaukesnės, vyras visada šalia, ir taip tikrai daug lengviau. Žodžiu, visoms, kurios ten gimdysit - kuo didžiausios sėkmės, nes kiekvienas gimdymas - tai naujas stebūklas.  smile.gif

Aha buvo tokia Simonaitienė, ar kaip ten ją. Mano dviem pažįstamom tokius gimdymus padarė, kad nebenori ir dabar prisimint. O vienai traumavo vaiką ir prie vyro apstaugė, kad nerėktų, nes vaikas negyvas gims. Ir kai vaikutis nebekvėpavo, tai griuvo ant pilvo ir sutraumavo. Ačiū Dievui, tas mažulis sveikas gyvas... Bet prisiminimai mamos verysad.gif ...
Ji jau nebedirba. Man atrodo. Aš kai gimdžiau, tai pasakiau Vilijai, kad ji prie manęs net nestartintų, tai ir neužėjo net per vizitaciją. O kai aš turėjau likt nakčiai, tai ji susikeitė su kita gydytoja. Bet aš ir nepasilikau tą naktį tongue.gif
Atsakyti
Kai as gimdziau su vieta ankstoka buvo. Atvaziavau is vakaro apziurai ir buvo nuspresta cezari daryti. Vietu gimdymo skyriuje nebuvo, tai patalpino i ginekologini pirmame aukste. Tik durnai buvo tas, kad pagulde kartu su mergina, kuri po aborto gulejo. Nu nei du nei vienas doh.gif Bet personalas ten irgi super buvo:viena sesele ten su manimi iki 12h nakties tasesi, nes visokiu reikejo ir krauja paiimti, ir slapima ir klizma pastatyti, man lova paruosti, o 6h ryto vel keltis, vel klizma ir pn.
Po operacijos nuveze i mazesne gimdykla, kol palata atsilaisvins. Aisku, nera patogu. Man tai dzin kur guleti, bet vyras nei daiktus galejo istraukti, nei pasideti. Tai pragulejau visa diena ten, o vakare akusere Vyda bambejo, kad reikia mano daiktus tampyti, kodel niekas pas mane nesedi ir nepriziuri biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma 4u.gif zinau, kad nereikia skubeti, per pirma gimdyma i ligonine, bet nezinia, kaip ta minute atrodys ax.gif
Atsakyti
ten nebus minutės, viskas atrodys labai paprastai - prasiderda sąrėmiai ir traukia, traukia, traukia arba vandenukai nubėga. O tu ramiai susiruoši, susikrauni daiktelius išsikvieti vyrą ir iš darbo ir judat link Trakų tongue.gif
Atsakyti
4u.gif o kad taip paprastai ir butu:) na tikiuos greit galeiu papasakoti kaip ten istikruju man buvo, juk kiekvienai individualiai ax.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad visoms Dievulis lengvus gimdymus atsiųs 4u.gif
Aš tai dar noriu pagirti naująją gimdymo lovą thumbup.gif Jau toookia patogi, net nulipti nesinorėjo lotuliukas.gif Ir pasuko ją protingai, šonu, su pirmąją truputį kitaip buvo.
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 12, 23:49)
o jetus... mano tases irgi sukrautos jau... liko visai nedaug -negaliu sulaukti kada gi savo babuciuka supsiu ant rankyciu, buciuosiu wub.gif  nestuke.gif
greit ir as papasakosiu kaip buvo mums trakuose... nors mes esame sutaria su gyd. Rogalskiu, kad jis musu mazutelaiti priims. bet gal sutiksiu ir kitu gydytoju  ax.gif  ir tikiuos, tikrai nebus 5 gimdyviu vienu metu blush2.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Baik parintis mirksiukas.gif Viskas bus labai gerai mirksiukas.gif Gimdysi geroje ligonineje ir pas nuostabu daktara thumbup.gif ( as pas ji jau du vaikucius pagimdziau ir jei kada Dievulis duos tik pas ji ir trecia gimdysiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif )..... As su antru spejau laiku atvaziuoti biggrin.gif
O apie kokias 5 gimdyves tu sneki g.gif as gimdziau rugpjuti per pati buma ( tuo metu antakalni buvo eiles prie gimdyklu...virs 20 nestuke.gif buvo ) Bet Trakuose per para pagimde tik 3 nestuke.gif . Jauciu reikia eiti pasiskaityti temele...senai cia nebuvau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuska:): 14 vasario 2007 - 08:08
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 13, 20:04)
4u.gif  o kad taip paprastai ir butu:) na tikiuos greit galeiu papasakoti kaip ten istikruju man buvo, juk kiekvienai individualiai  ax.gif

Viskas taip paprastai ir būna. Gal juk viskas ne minučių bėgyje....
gal pradžioj aip atrodo.
Nors man ligoninė po langais, aš parinaus, ar spėsiu dabėgt, ar vyras suspės iš darbo atvaryt, nors kelio 20 min. lotuliukas.gif Oi, tas pirmas nėštumas lotuliukas.gif
Bet po to tik supratau, kaip viskas paprasta, kad galėjau iki Klaipėdos ir atgal pasivažinėt.
Neskubėk, nesiparink, o svarbiausia nusiramink. Tik tada viskas bus ok.
Lengvo gimdymo ir greito susitikimo su ilgai lauktu mažučiuku.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti