QUOTE(Joalin @ 2007 02 10, 15:24)
As irgi gimdziau Trakuose
Bet va isgirdau viena istorija, del kurios suabejojau. Viena moteris gimde irgi Trakuose, tai labai sunkiai ten viskas ejo. 5 gimdyves dar be jos buvo, visom dare cezari, o jai nepadare. Vaikiuka trauke su znyplem, vos akytes neisspaude, truko labai mazai. Dabar po akyte melyne, vakeliui jau kelios savaites, ant galvos susidares guzas. Gydytojai jo nenutrauke, sake issivaikscios... O niekaip nepraeina...
Zinot, laabai suabejojau jos pasakojimu. Kiek teko girdeti, ir paciai ten gimdyti, istorija skamba neitikinamai. Net pasiurpau.
Jus pasakykit man ar taip imanoma? Beje, ten tik dvi gimdyklos, na trecia ekstra atveju, tai kur ten dejo tas 5 cezarines?
Tai va, pasidalinau karstom naujienom
O siaip visom rekomenduoju ten gimdyt. Variakojiene teko matyt tik koki pusvalandi, tad nieko negaliu pasakyti. uztad gydytojas Kalinauskis

ir akuseres Kristina ir Vyda
Žinai, aš irgi šitą istoriją kažkur girdėjau. Bet kiek žinau, tai cezariai, ypač planiniai ten labai reguliuojami. Ir eina vienas po kito. O jei dar kokia nenumatyta, tai jau du būna. Ten tiek gimdyvių nebūna. Ir nepjausto ten po penkias. Ten per pilnatį max penkios per dieną pagimdo. Nu, kad tuo pačiu metu, tai jau abejotina labaaaaaaaaaai....
Ten Variakojienė labai reguliuoja, ir nemanau, kad ji leistų tokį bardaką.
Visko visur būna, vieniem pavyksta, kitiem ne, bet faktas tas, kad ten rūpinasi

, viskas planuota, jos net iš žvilgsnio viena kitą supranta.
Man vyras pasakojo, kad kai aš gimdžiau, ir buvo neaišku, ar pagimdysiu, nesistatė galva, tai Variakojienei užteko žvilgtelt į akušerę ir ta nuėjo ruošt operacinę. Ačiū Dievui, jos neprireikė - viskas sėkmingai įvyko paskutinę sekundę. Bet va užtai įspūdis: kaip viskas atidirbta, iki paskutinės smulkmenos.
Aš esu susidūrus su Pševluckiene, Pociūte, Variakojiene.Visos
O akušerės Vida, Aušra ir dar viena moteriškė, gal Regina (nežinau)
Vida ypač maloni ir nuoširdi, net ir gatvėj susitikus......