Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(karosiukas @ 2007 02 18, 12:35)
Kažkokia nesąmonė. Gal ligoninė taip pinigus taupo. Trakuose to tikrai negirdėjau. Jau jei Trakuose gali gaut epidūra ir savo vežt nereikia (skkirtingai nei Antakalny), tai jau pirštinių tikrai turi.
Nu ir nesąmonės.

Na tokia jau musu sveikatos apsauga. As irgi per pirma gimdyma veziausi ta rinkinuka, ir gydytojas ji panaudojo. O principas paprastas:taip ligonine visko turi, bet jei nori, kad geresniais siulais susiutu, kad spaustukas kokybiskesnis butu ir pn., tada vezkis savo.
Trakuose veztis nereikejo to rinkinuko, nors gimdziau pas ta pati gydytoja. Ir viskas buvo thumbup.gif :siulu net traukti nereikejo.
Toora, bet jei tau taip neramu, tai tu paskambink i akuserijos skyriu ir paklausk.
Atsakyti
Merginos,

Gal kas neseniai gimde pas gyd. Variakojiene???

Gal galite parasyti i a.z. kiek pas ja kainuoja. Didelis dekui!!!

Labute
Atsakyti
o aš turiu klausimą dėl rinkinuko tėveliui, jei jis dalyvaus gimdyme...reikia ? tai turbūt ir bus vaistinėj prie ligoninės g.gif nenoriu veltui niekur lakstyt, nes Elektrėnuose tai nėra niekur doh.gif
[/quote]

Sakė, kad rinkinio tėveliui reikia. Yra vaistinėje kitoje gatvės pusėj prie ligoninės. Kainuoja apie 12 lt.
Atsakyti
Agha, mano vyrui teko pirkt rinkinuka. Gydytojas net juokesi, kai tas i gimdykla uzejo biggrin.gif Atrode kaip kosmonautas smile.gif Sake- vaika isgasdins biggrin.gif Gerai, kad kepures nesidejo... Ir mum pasake, kad galejo jis to kostiumo ir nesirengt... biggrin.gif Taip kad klauskit to gydytojo- pas kuri gimdysit biggrin.gif
Papildyta:
Ai, dar prisiminiau... Kai man reikejo sest ant kamuolio- vyras prilaike uz pazastu. Jam irgi reikejo prisest ant lovos krasto- tai ka jus manot. Kai prisedo, visas klynas perplyso biggrin.gif Ot buvo zvengo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 02 19, 11:13)
Agha, mano vyrui teko pirkt rinkinuka. Gydytojas net juokesi, kai tas i gimdykla uzejo biggrin.gif Atrode kaip kosmonautas smile.gif Sake- vaika isgasdins biggrin.gif Gerai, kad kepures nesidejo... Ir mum pasake, kad galejo jis to kostiumo ir nesirengt... biggrin.gif Taip kad klauskit to gydytojo- pas kuri gimdysit biggrin.gif
Papildyta:
Ai, dar prisiminiau... Kai man reikejo sest ant kamuolio- vyras prilaike uz pazastu. Jam irgi reikejo prisest ant lovos krasto- tai ka jus manot. Kai prisedo, visas klynas perplyso biggrin.gif Ot buvo zvengo lotuliukas.gif

O kaip tą kostiumą vilkosi - ant drabužių, ar ant apatinių? Tikriausiai karšta su juo g.gif
Atsakyti
na mums ji irgi liepe nusipirkti, kai atvaziavom apsiziureti i trakus, tai nuejom iskart ir nusipirkom 12 lt kainavo, priesais ta ligonine, vaistinej (kalbu apie teciui drabuzius doh.gif )

kolkas ju dar nepanaudojom, nes terminas rytoj nestuke.gif lotuliukas.gif

o su jais nemanau kad karsta schmoll.gif nes jie kaip cia paaiskinti g.gif is tokios popierines medziagos yra, vos ne kaip koks pampersas ar olvaisas biggrin.gif zodziu tikrai veinakrtiniai... tik tie batai ir kepure is celofano...

bet man atrodo kad mano vyriukai irgi suplys jie greiciau nei vaikiukas gims... nes jis labai aukstas, gal isvis i juos netilps, arba kelnes iki keliu bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 02 19, 11:13)
Kai prisedo, visas klynas perplyso biggrin.gif Ot buvo zvengo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 19, 12:46)
nes terminas rytoj nestuke.gif  lotuliukas.gif

laikom kumštukus....negimdysiu, kol tu negrįši iš ligoninės su lialium ir nepapasakosi kaip ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 19, 13:46)

kolkas ju dar nepanaudojom, nes terminas rytoj nestuke.gif  lotuliukas.gif

laikom kumštukus....negimdysiu, kol tu negrįši iš ligoninės su lialium ir nepapasakosi kaip ten buvo

Jooo, ir as uzspaudus sedesiu ir lauksiu zinuciu, kaip ten viskas yra... biggrin.gif Ir issiklausinet, ar is tikruju ten ta Simonaitiene ar Simanaitiene dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 02 19, 13:41)
Jooo, ir as uzspaudus sedesiu ir lauksiu zinuciu, kaip ten viskas yra...  biggrin.gif  Ir issiklausinet, ar is tikruju ten ta Simonaitiene ar Simanaitiene dirba mirksiukas.gif

Kuo tikriausiai dirba. Ketvirtadienį buvau pas savo gydytoją, tai paklausiau kas budės per šventes - paminėjo ir šią pavardę...
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 02 19, 14:09)
Kuo tikriausiai dirba. Ketvirtadienį buvau pas savo gydytoją, tai paklausiau kas budės per šventes - paminėjo ir šią pavardę...

doh.gif gerai, kad negimdžiau doh.gif reikės susižinot tvarkaraštį jų, ir bandyt negimdyt kai toji baisioji budės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 02 19, 15:33)
doh.gif  gerai, kad negimdžiau  doh.gif  reikės susižinot tvarkaraštį jų, ir bandyt negimdyt kai toji baisioji budės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tik mastau.gif kaip cia istaikyti, kad nesuimtu saremiai, kai ji budes g.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 19, 11:46)
na mums ji irgi liepe nusipirkti, kai atvaziavom apsiziureti i trakus, tai nuejom iskart ir nusipirkom 12 lt kainavo, priesais ta ligonine, vaistinej (kalbu apie teciui drabuzius  doh.gif )

kolkas ju dar nepanaudojom, nes terminas rytoj nestuke.gif  lotuliukas.gif

o su jais nemanau kad karsta schmoll.gif nes jie kaip cia paaiskinti  g.gif  is tokios popierines medziagos yra, vos ne kaip koks pampersas ar olvaisas biggrin.gif  zodziu tikrai veinakrtiniai... tik tie batai ir kepure is celofano...

bet man atrodo kad mano vyriukai irgi suplys jie greiciau nei vaikiukas gims... nes jis labai aukstas, gal isvis i juos netilps, arba kelnes iki keliu bus g.gif

na jau labai laukiam tavo mažiuko. Pasistenk greičiau ir mums visoms pranešk,kaip seksis mirksiukas.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 02 19, 13:33)
doh.gif  gerai, kad negimdžiau  doh.gif  reikės susižinot tvarkaraštį jų, ir bandyt negimdyt kai toji baisioji budės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jezau, kada Vilija dasiprotės doh.gif , Gal paskaitys SM blink.gif
Susižinokit tvarkaraščius, gal paskutinę min. kas nors atvažiuos, jei TA budės.
Pasakykit mažiams, kad nesugalvotų lįst per jos budėjimą lotuliukas.gif
Atsakyti