Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(mijaka @ 2007 02 19, 14:33)
doh.gif  gerai, kad negimdžiau  doh.gif  reikės susižinot tvarkaraštį jų, ir bandyt negimdyt kai toji baisioji budės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu neapsakoma neapykanta jai schmoll.gif is kur taip.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 02 19, 16:31)
nu neapsakoma neapykanta jai  schmoll.gif is kur taip..  g.gif

Ne neapykanta, o tik atsargumas mirksiukas.gif : prisiklausem cia visokiu istoriju apie ja, tai ir nelabai benorim, kad kazkas panasaus atsitiktu musu maziukams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 02 19, 15:31)
is kur taip..  g.gif

iš kitų mamų patirties biggrin.gif jei gali mus nuramint dėl jos - ramink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 02 19, 16:01)
iš kitų mamų patirties biggrin.gif jei gali mus nuramint dėl jos - ramink  4u.gif

atsargumas yra gerai.. mirksiukas.gif
norejau pati Trakuose..bet pasitariau su antakalnio polik. moteru konsult. savo ginikologe.. sako jokiu budu schmoll.gif ..ir tikek kuo nori..
gal kita nestuke.gif ten g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 19 vasario 2007 - 17:07
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 02 19, 18:07)
atsargumas yra gerai..  mirksiukas.gif
norejau pati Trakuose..bet pasitariau su antakalnio polik. moteru konsult. savo ginikologe.. sako jokiu budu  schmoll.gif ..ir tikek kuo nori..
gal kita  nestuke.gif  ten  g.gif  bigsmile.gif

O kodel gi jokiu budu ne Trakuose?? g.gif Ka gi tokio baisaus ginekologe zino apie Trakus? g.gif As ten gimdziau ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivune: 19 vasario 2007 - 17:20
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 02 19, 18:07)
norejau pati Trakuose..bet pasitariau su antakalnio polik. moteru konsult. savo ginikologe.. sako jokiu budu  schmoll.gif ..ir tikek kuo nori..

o aš genetikei iš Vln. genetikos centro prasitariau, kad Trakuose gimdysiu, tai sake geresnės vietos net nebūčiau radus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 02 19, 19:07)

Idomu idomu, ko ji taip nesiulytu Trakuose gimdyt?
As pati tik gerus atsiliepimus apie Trakus girdejau, o ir pati tris kartus ginekologiniam gulejau, pazistu visas ginekologes (isskyrus Simanaitiene) ir aptarnaujanti personala ir nieko blogo negaliu pasakyti... Netgi priesingai, man zymiai labiau patiko nei kai kuriose Vilniaus ligoninese, kur be kysio ne pro kur...
Atsakyti
4u.gif man irgi visi sako, kad uz trakus geresnes vietos gimdymui nera schmoll.gif ir mano gydytoja taip sake, ir kursuose semetos ir t.t...

iskyrus, kai viena vakara blogai buvo, tai i antakalni nuvykom, tai jie labai negraziai ir neargumentuotai pareiske, kad ten nesamone, matyt, is pavydo ar kaip, galbut delto taip blogai ir piktai apziurejo mane g.gif ax.gif

oj mergaites.... ax.gif zinokit kaip as laukiu savo babuciuko nestuke.gif butu gerai kad jau rytoj kaip ir numatyta gimtu... tada viska issiklausynesiu, kas ten ir prie ko - viska papasakosiu smile.gif tik bijau, kad babuciukas ir nesugalvos rytoj ateiti pas mamyte ir teveli... zino gudruolis, kad pilvuke silta ir gera... turbut dar kelias dienas pagyvens, bent jau mano nuojauta taip sako...

siaip ar taip - suprantu, kad as pirmiausiai uz visas ten turesiu dziaugsmo apsilankyti blush2.gif tad laukit mergaites ziniu...

PS> labai noriu jau laikyti ant rankyciu savo babuciuka ir ji buciuoti 2.gif soske.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 19, 19:06)
:siaip ar taip - suprantu, kad as pirmiausiai uz visas ten turesiu dziaugsmo apsilankyti blush2.gif  tad laukit mergaites ziniu...

PS> labai noriu jau laikyti ant rankyciu savo babuciuka ir ji buciuoti 2.gif  soske.gif  wub.gif

oi kaip tau baltai pavydžiu wub.gif jo tu pati pirma busi, tikiuosi gerai viskas bus, lengvo tau gimdymo, jei jau nepasirodysi čia (ko ir linkiu biggrin.gif) lauksim žinių, perduok linkėjimus Trakų gydytojams lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 19, 20:06)
4u.gif man irgi visi sako, kad uz trakus geresnes vietos gimdymui nera schmoll.gif  ir mano gydytoja taip sake, ir kursuose semetos ir t.t...

iskyrus, kai viena vakara blogai buvo, tai i antakalni nuvykom, tai jie labai negraziai ir neargumentuotai pareiske, kad ten nesamone, matyt, is pavydo ar kaip, galbut delto taip blogai ir piktai apziurejo mane g.gif  ax.gif
oj mergaites.... ax.gif zinokit kaip as laukiu savo babuciuko nestuke.gif butu gerai kad jau rytoj kaip ir numatyta gimtu... tada viska issiklausynesiu, kas ten ir prie ko - viska papasakosiu smile.gif tik bijau, kad babuciukas ir nesugalvos rytoj ateiti pas mamyte ir teveli... zino gudruolis, kad pilvuke silta ir gera... turbut dar kelias dienas pagyvens, bent jau mano nuojauta taip sako...

siaip ar taip - suprantu, kad as pirmiausiai uz visas ten turesiu dziaugsmo apsilankyti blush2.gif  tad laukit mergaites ziniu...

PS> labai noriu jau laikyti ant rankyciu savo babuciuka ir ji buciuoti 2.gif  soske.gif  wub.gif

Linkiu ant Simanaitienes neuzsiraut!! Kas ten zino, gal ji ir nera tokia bloga, bet del viso pikto... mirksiukas.gif
Apsilankyk, kai tik tavo leliukas jau nuspres ateit i si pasauli ir mums zinuciu parasyt nepamirsk - labai lauksim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 02 19, 13:33)
doh.gif  gerai, kad negimdžiau  doh.gif  reikės susižinot tvarkaraštį jų, ir bandyt negimdyt kai toji baisioji budės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikutes,pasiskaitau retkarciais sia temele,idomu,kas geresnio blush2.gif Nes ir pati Trakuose gimdziau ir pas Simonaitiene biggrin.gif Gimdziau ir pagimdziau,vis tiek didesni darba atlieka akusere,prie manes buvo Jurate thumbup.gif Aisku,gerai,kai gerai,visko buna ir visoms gyd.gali pasitaikyt visko g.gif As taip manau blush2.gif Nes pirma gimdziau dar Elikuos,pas Kalinauski,tai irgi griuvo,pilva spaude,kad isgimdyciau doh.gif ir vaikas gime deformuota galvyte,tiek,kad viskas buvo gerai,isaugom. thumbup.gif Cia ,aisku,jei tokia baime yra pas Simonaitiene gimdyt,tai geriau is anksto tartis su kitu gyd.Kad be reikalo nesinervuot ir pergyvent 4u.gif Lengvu ir greitu ,ir sekmingu gimdymu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 02 19, 19:23)
Linkiu ant Simanaitienes neuzsiraut!! Kas ten zino, gal ji ir nera tokia bloga, bet del viso pikto... mirksiukas.gif
Apsilankyk, kai tik tavo leliukas jau nuspres ateit i si pasauli ir mums zinuciu parasyt nepamirsk - labai lauksim tongue.gif

na tikiuos man taip nebus... nes mes sutare, kad musu mazyli, ar mazyle (nes nezinom ko laukiam), pasitiks gyd. Rogalskis blush2.gif as juo labai pasitikiu, tad tikiuos, kad ir budes ta nerekomenduojama gydytoja, Rogalskiui nieko nenutiks ir jis gales atvykti... ax.gif zinot, juk gyvenime visko buna, vienaip planuoji, o gyvenimas gali kai ka pakoreguoti, bet tikiuos cia ne tas atvejis bus g.gif verysad.gif ech...

labai labai aciu visoms uz palaikyma aciuks.gif notworthy.gif friends.gif
Atsakyti