Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

Oj sekmes jums smile.gif

As irgi pas Kalinauski pradejau gimdyt smile.gif Baigiau pas Pociute lotuliukas.gif

O su tuo kostiumu nekarsta- jis labai toks lengvutis. Tik kad mano vyro didzio nebuvo- mzesni (paskutini) komplekta paeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 19, 19:58)
na tikiuos man taip nebus... nes mes sutare, kad musu mazyli, ar mazyle (nes nezinom ko laukiam), pasitiks gyd. Rogalskis blush2.gif as juo labai pasitikiu, tad tikiuos, kad ir budes ta nerekomenduojama gydytoja, Rogalskiui nieko nenutiks ir jis gales atvykti... ax.gif zinot, juk gyvenime visko buna, vienaip planuoji, o gyvenimas gali kai ka pakoreguoti, bet tikiuos cia ne tas atvejis bus g.gif  verysad.gif ech...

tikrai viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Rogalskis labai atsakingas daktaras...pamatysi jis tikrai atvaziuos ir viskas praeis sklandziai mirksiukas.gif SEKMES friends.gif
Atsakyti
O gal žinote ar gyd. Variakojienė dirba ir VGN? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2007 02 21, 20:32)
O gal žinote ar gyd. Variakojienė dirba ir VGN?  g.gif

Kiek žinau, tai ji dirba Trakuose ir Baltijos Amerikos klinikoje (jei mano žinios nepasenę blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2007 02 21, 20:32)
O gal žinote ar gyd. Variakojienė dirba ir VGN?  g.gif

Šita Variakojienė dirba tik Trakuose. VGN irgi yra Variakojienė, bet tikrai ne ta pati, o kita.
Atsakyti
Svekos merginos,

Variakojiene dirba ir Trakuose ir BAK.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labute @ 2007 02 21, 22:30)
Svekos merginos,

Variakojiene dirba ir Trakuose ir BAK.
doh.gif

OOO, kažkas naujo Trakų ligoninės padangėj. Ar tikrai ta pati Vilija Variakojienė dirba BAK. Parašykit, kas susidūrėt?
Gal ten ta iš VGN???
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 22, 09:03)
OOO, kažkas naujo Trakų ligoninės padangėj. Ar tikrai ta pati Vilija Variakojienė dirba BAK. Parašykit, kas susidūrėt?
Gal ten ta iš VGN???

VGN dirba Dalytė Variakojienė, o Trakuose - VILIJA Variakojienė.
Pastaroji BAK priima gimdymus, kaip ir gyd R. Rogalskis ar kiti.
Kai nori gimdyti būtent BAK ir pas šiuos gydytojus, tai galima su jais tartis ir jeigu jie sutinka, tai gimdai BAK ir dar su savo gydytoju biggrin.gif
Tikiuosi, suprantamai išaiškinau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 02 22, 08:55)
VGN dirba Dalytė Variakojienė, o Trakuose - VILIJA Variakojienė.
Pastaroji BAK priima gimdymus, kaip ir gyd R. Rogalskis ar kiti.
Kai nori gimdyti būtent BAK ir pas šiuos gydytojus, tai galima su jais tartis ir jeigu jie sutinka, tai gimdai BAK ir dar su savo gydytoju  biggrin.gif
Tikiuosi, suprantamai išaiškinau  wub.gif

Nu man tai nelabai įtikinamai nuskambėjo, kad mūsų Variakojienė BAK dirba. Ji juk čia vedėja ir taip iki išnaktų sėdi. Tai kur dar spėtų. Nu bet jei nori, tai spėji visur
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 22, 18:47)
Nu man tai nelabai įtikinamai nuskambėjo, kad mūsų Variakojienė BAK dirba. Ji juk čia vedėja ir taip iki išnaktų sėdi. Tai kur dar spėtų. Nu bet jei nori, tai spėji visur

Tikrai dirba 4u.gif tik gal ten nedaug valandu turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsas @ 2007 02 23, 08:50)
Tikrai dirba 4u.gif  tik gal ten nedaug valandu turi  smile.gif

Tu ją ten matei?
Atsakyti
Gyd. Vilija Variakojiene tikrai dirba tiek BAK, tiek Trakuose skyriaus vedeja.
Mano zinios labai sviezios - su sia gydytoja teko bendrauti dar sia savaite - jos deka si treciadieni pasauleli sekmingai isvydo musu dukriukas. Jau penktadieni sveikos ir laimingos grizome i namus. Esu beveik tikra, kad jei ne si gydytoja, viskas taip sekmingai tikrai nebutu susikloste.
Is tikruju, tokiu profesionaliu, pacientams atsidavusiu gydytoju dar nesu sutikusi. Tiek nestumo prieziuros, tiek gimdymo ir pogimdyviniu metu - jauciau didele gydytojos globa, rupesti ir, zinoma, profesionaluma.
Kita karta gimdyciau tik pas ja.
Atsakyti