Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(zurza0221 @ 2007 02 26, 00:07)
Gyd. Vilija Variakojiene tikrai dirba tiek BAK, tiek Trakuose skyriaus vedeja.
Mano zinios labai sviezios - su sia gydytoja teko bendrauti dar sia savaite - jos deka si treciadieni pasauleli sekmingai isvydo musu dukriukas.  Jau penktadieni sveikos ir laimingos grizome i namus. Esu beveik tikra, kad jei ne si gydytoja, viskas taip sekmingai tikrai nebutu susikloste.
Is tikruju, tokiu profesionaliu, pacientams atsidavusiu gydytoju dar nesu sutikusi. Tiek nestumo prieziuros, tiek gimdymo ir pogimdyviniu metu - jauciau didele gydytojos globa, rupesti ir, zinoma, profesionaluma.
Kita karta gimdyciau tik pas ja.

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 23, 23:35)
Tu ją ten matei?

Kai tariausi "susitikt", ji pasake, kad ta diena negali manes priimt, nes dirbs BAK 4u.gif
Atsakyti
Nu va, jei dar Variekojienė iš Trakų pabėgs, jei jau susirado darbą BAK, tai Trakam bus šakės.
Nebeliko normalaus terapinio, chirurginio, nėra normalios vaikų ligoninės, nebebus ir akušerinio ginekologinio skyriaus. Be jos ten jaučiu nelabai kas vyks.
Va taip visi geri Trakų ir kratosi.
Tikėkimės, kad Variakojienė neapsigalvos dėl Trakų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karosiukas: 27 vasario 2007 - 13:09
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 27, 14:09)
Nu va, jei dar Variekojienė iš Trakų pabėgs, jei jau susirado darbą BAK, tai Trakam bus šakės.
Nebeliko normalaus terapinio, chirurginio, nėra normalios vaikų ligoninės, nebebus ir akušerinio ginekologinio skyriaus. Be jos ten jaučiu nelabai kas vyks.

Tai,kad dauguma ten dirbanciu gydytoju,dirba dar ir kazkur kitur Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 27, 13:09)

Daug gydytojų dirba keliuose darbuose, ne viename - puikiai suderina viską smile.gif
Žinau gydytoją, kuri dirba trijuose darbuose, ir visur puikiai spėja ir plius dar medicinos mokslų daktaro vardą apsigynė thumbup.gif
Be to, Variakojienei nėra reikalo bėgti iš Trakų (bent jau kol kas) smile.gif
Atsakyti
As irgi nenamau kad ji Trakus iskeis i BAK. Turbut tai jos papildomas darbas.Kokia gi ten BAK praktika, kiek ten tu gimdymu, viska gali pamirst su tokiu darbu cool.gif
Atsakyti
Turiu naujienu biggrin.gif
Vakar (vasario 27 d.) MilDuXe... parase sms:
"sveiki, biskuti po 16 val. atvykau gyventi pas mamyte ir teveli, tad noriu prisistatyti ir jums:) esu didelis vyras - 51 cm ir 3910 g. turiu ilgus juodus 2 cm plaukus ir siaip esu labai fainas" thumbup.gif

SVEIKINIMAI NUOSIRDZIAUSI MAMYTEI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kitos smulkmenos veliau... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnelė: 27 vasario 2007 - 18:54
valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 02 27, 19:54)
Turiu naujienu  biggrin.gif
"sveiki, biskuti po 16 val. atvykau gyventi pas mamyte ir teveli, tad noriu prisistatyti ir jums:) esu didelis vyras - 51 cm ir 3910 g. turiu ilgus juodus 2 cm plaukus ir siaip esu labai fainas"  thumbup.gif

SVEIKINIMAI NUOSIRDZIAUSI MAMYTEI   4u.gif  4u.gif  4u.gif

pagaliau MilDuxe yahoo.gif yahoo.gif clap.gif clap.gif lauksim naujienų thumbup.gif o vasario 27 ne šiandien...? unsure.gif niu nesvarbu, sveikinam mažiuką happybday.gif
Atsakyti
"sveiki, biskuti po 16 val. atvykau gyventi pas mamyte ir teveli, tad noriu prisistatyti ir jums:) esu didelis vyras - 51 cm ir 3910 g. turiu ilgus juodus 2 cm plaukus ir siaip esu labai fainas"  thumbup.gif

Kaip faina bigsmile.gif Sveikinimai mamytei ir vaikiukui!!!! Daug SVEIKATELES !!!!user posted image
Atsakyti

Sveikinam ir laukiam ispudziu 4u.gif
Atsakyti

Sveikinam mamyte ir jos suneli! clap.gif clap_1.gif clap.gif clap_1.gif clap.gif clap_1.gif Nekantriai laukiam svieciausiu ispudziu!
Atsakyti