QUOTE(vaivune @ 2007 01 10, 18:15)
Sveika,
as irgi gimdziau pas Rogalski ir mano nestuma jis priziurejo.Jis gydytojas is pasaukimo:super Akuseres kaip ir nemaciau beveik,su manim visada buvo Gydytojas,jauciuosi saugiai ir ramiai kaip pas dieva uzanty :)Po gimdymo is kart pasakiau,kad jei dar kada tai tik pas Ji gimdysiu.O del to,kad netvaziuos kada reikes tikrai nereikia pergyventi,i mano gimdyma atvaziavo is atostogu,su seima buvo Latvijoj,bet kadangi mano zuikis sumaste ateit i pasauli anksciau teko daktarui viska mest ir lekt i Trakus.
as irgi gimdziau trakuose pas Rogalski , bet susitare nebuvome

nu gydytojas tai super

negaliu atsidziaugti kad jis prieme musu maziuka, nors gimdymas buvo labai sunkus ir ilgas

bet Rogalskis padare viska ka galejo ir mes esame sveiki
o trakuose gimdyti is ties nerealu

ten visi be galo malonus , jauciausi kaip namie
ir begalo nuostabios yra akuseres Aušra ir Kristina

aciu ir joms
Papildyta:
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 10, 18:09)
Tik mamytei drabužius duoda, kiek pamenu. Šiaip geriau viska pačiai turėt, bus geriau, saugiau ir papraščiau.
Aš prieš 4metus turėjau viską nuo...iki savo ir taip buvo geriausia. Nes gal ir uždės koki pampersa leliukui, bet jie tikrai ten nėra brangiausi, o odelė labai greit reaguoja. Drabužėliu vaikui ir mišinuko (jei tokio prireiktų - kol pienuko pakankamai pasigamins) tikrai nieks neduos.
Viskuo pačios apsirūpinkit ir niekam ne ačiū.
Siaiptrakuose duoda ir mamai rubus ir mazyliui jai tik reikia

duoda ir palu kiek tik reikia, nes po gimdymo kraujas teka upeliais tai palas man nesiojo ir nesiojo, patys atlekia pasiklausti ar nieko netruksta, bwjw duodavo palas ir mazyliui kiek tik prireikdavo, nes sikniuka plaudavau ir jas naudodavau

ne taip kaip vilniuje , jai neissireikalausi tai nieko ir negausi
beje jai dingsta pienukas tai tikrai ir misineli mazyliui duoda!!!!!
nu superine ligonine
nakti atlekia jai kas mazyliui netaip ar neramus ir padeda susitvarkyti !!!
jai dar gimdysiu tai tik TRAKUOSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!