Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(MilDuXe... @ 2007 01 10, 12:10)
Edita Pševluckiene tikrai tokia dirba ax.gif  vakar kai buvom pas vyro pussesere, butent sia pavarde ji minejo, kaip gera gydytoja. ji gimde Trakuose, tad kalbama apie ta pacia, manau, bet tai buvo 2006 balandzio menesi  blush2.gif

sveikos mamytes nestuke.gif Gyd. E. Psevluckiene Trakuose tikrai dirba, nes as pati pas ja lankausi, ir ji visada maloni ir labai faina gydytoja.
Atsakyti
Kadangi senąją temą ištrynė, gal gali Trakuose gimdžiusios mamytės parašyti ką ten duoda, ką reikia turėti savo
ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Tik mamytei drabužius duoda, kiek pamenu. Šiaip geriau viska pačiai turėt, bus geriau, saugiau ir papraščiau.
Aš prieš 4metus turėjau viską nuo...iki savo ir taip buvo geriausia. Nes gal ir uždės koki pampersa leliukui, bet jie tikrai ten nėra brangiausi, o odelė labai greit reaguoja. Drabužėliu vaikui ir mišinuko (jei tokio prireiktų - kol pienuko pakankamai pasigamins) tikrai nieks neduos.
Viskuo pačios apsirūpinkit ir niekam ne ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Linapukas @ 2006 12 31, 20:16)
Labas,
apie Variakojiene tai jau seniai girdejau geru nuomoniu, o gal kas ka gali pasakyti apie Rogalski, nes kiek zinau jis gimdymus irgi Trakuose priimineja

Sveika,
as irgi gimdziau pas Rogalski ir mano nestuma jis priziurejo.Jis gydytojas is pasaukimo:super Akuseres kaip ir nemaciau beveik,su manim visada buvo Gydytojas,jauciuosi saugiai ir ramiai kaip pas dieva uzanty :)Po gimdymo is kart pasakiau,kad jei dar kada tai tik pas Ji gimdysiu.O del to,kad netvaziuos kada reikes tikrai nereikia pergyventi,i mano gimdyma atvaziavo is atostogu,su seima buvo Latvijoj,bet kadangi mano zuikis sumaste ateit i pasauli anksciau teko daktarui viska mest ir lekt i Trakus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivune: 10 sausio 2007 - 17:21
QUOTE(vaivune @ 2007 01 10, 18:15)
Sveika,
as irgi gimdziau pas Rogalski ir mano nestuma jis priziurejo.Jis gydytojas is pasaukimo:super Akuseres kaip ir nemaciau beveik,su manim visada buvo Gydytojas,jauciuosi saugiai ir ramiai kaip pas dieva uzanty :)Po gimdymo is kart pasakiau,kad jei dar kada tai tik pas Ji gimdysiu.O del to,kad netvaziuos kada reikes tikrai nereikia pergyventi,i mano gimdyma atvaziavo is atostogu,su seima buvo Latvijoj,bet kadangi mano zuikis sumaste ateit i pasauli anksciau teko daktarui viska mest ir lekt i Trakus. smile.gif

as irgi gimdziau trakuose pas Rogalski , bet susitare nebuvome smile.gif nu gydytojas tai super thumbup.gif negaliu atsidziaugti kad jis prieme musu maziuka, nors gimdymas buvo labai sunkus ir ilgas blush2.gif bet Rogalskis padare viska ka galejo ir mes esame sveiki thumbup.gif
o trakuose gimdyti is ties nerealu thumbup.gif wub.gif ten visi be galo malonus , jauciausi kaip namie thumbup.gif
ir begalo nuostabios yra akuseres Aušra ir Kristina wub.gif wub.gif aciu ir joms thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 10, 18:09)
Tik mamytei drabužius duoda, kiek pamenu. Šiaip geriau viska pačiai turėt, bus geriau, saugiau ir papraščiau.
Aš prieš 4metus turėjau viską nuo...iki savo ir taip buvo geriausia. Nes gal ir uždės koki pampersa leliukui, bet jie tikrai ten nėra brangiausi, o odelė labai greit reaguoja. Drabužėliu vaikui ir mišinuko (jei tokio prireiktų - kol pienuko pakankamai pasigamins) tikrai nieks neduos.
Viskuo pačios apsirūpinkit ir niekam ne ačiū.

Siaiptrakuose duoda ir mamai rubus ir mazyliui jai tik reikia 4u.gif duoda ir palu kiek tik reikia, nes po gimdymo kraujas teka upeliais tai palas man nesiojo ir nesiojo, patys atlekia pasiklausti ar nieko netruksta, bwjw duodavo palas ir mazyliui kiek tik prireikdavo, nes sikniuka plaudavau ir jas naudodavau 4u.gif ne taip kaip vilniuje , jai neissireikalausi tai nieko ir negausi schmoll.gif doh.gif
beje jai dingsta pienukas tai tikrai ir misineli mazyliui duoda!!!!!
nu superine ligonine smile.gif wub.gif
nakti atlekia jai kas mazyliui netaip ar neramus ir padeda susitvarkyti !!!
jai dar gimdysiu tai tik TRAKUOSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 sausio 2007 - 17:56
As irgi gimdziau pas R.Rogalski. Abi dukrytes gime tik po cezario. Pirma dar Jokubo ligonineje, o antra jau Trakuose. Tik as kazkaip pataikydavau, kai gydytojui budejimas ligoninese budavo biggrin.gif Ir del kainos is anksto buvom sutare, tiesiai sviesiai paklausiau, as tame nematau jokios problemos.
Siaip mamai duoda visokiu marskiniu gimdymui ir po jo. Vyrui irgi sugraibe chalata, nors akusere bumbejo, jog reikia patiems vaistinej nusipirkti, bet man kai dare operacija, vaistine nedirbo tongue.gif Drabuzelius vaikuciui pati daviau, nes is karto paprase. O siaip tai del palu, tai tikra tiesa, negaili ju Trakuose. Maniske labai atpylinejo, tai daug ju reikejo sunaudoti, bet jokiu priekaistu, kad per daug naudoju. Vis klausdavo ar reikia nauju, patalyne pakeisdavo net ir kraujo lasui nutiskus biggrin.gif
O siaip as nebuvau tokioj euforijoj kaip kitos po gimdymo Trakuose. Man Jokube irgi taip pat gerai buvo.
Atsakyti
pirmą savo stebukliukę gimdžiau prie Kalinauskio, jam talkino Pociūtė,nes sudėtingas gimdymas buvo- prireikė skubaus neplanuoto cezario. aš likau labai patenkinta viskuo ir jokių pinigų niekam nemokėjom ir iš anksto su niekuo nesitariau. praleidom su vyru ir mažyle ten 9paras - priežiūra buvo thumbup.gif wub.gif . nors manęs dabar kaip ir laukia planinis cezaris(bet tikiuos ,kad gal pavyks ir pačiai pagimdyt )tad tarsiuos su savo ginekologe , jog noriu gimdyti Trakuose...o ne antakalnyje...
Atsakyti
Sakykit o kokia pavardė gydytojo, tokio jau pagyvenusio, žilstelėjusio ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 11, 20:59)
Sakykit o kokia pavardė gydytojo, tokio jau pagyvenusio, žilstelėjusio  ax.gif  g.gif

sakyčiau, kad jis jau toks senelis blush2.gif , bet pavardės nepamenu... manau, kad prie jo ir saugu gimdyt, nes patirtis didelė...
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2007 01 11, 20:08)
sakyčiau, kad jis jau toks senelis blush2.gif , bet pavardės nepamenu... manau, kad prie jo ir saugu gimdyt, nes patirtis didelė...

na taip jau gal ir senelis, įdomu kokia jo pavardė g.gif šiaip nenorėčiau pas jį pakliūti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 11 sausio 2007 - 19:12
QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 11, 20:12)
šiaip nenorėčiau pas jį pakliūti  schmoll.gif

kodėl ? g.gif
Atsakyti
apie ta senuka kalbat, tai jis ir turetu buti Kalinauskis ax.gif
Atsakyti