Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 11, 21:01)
O tai kuris dirba VRM poliklinikoje prie lukiškių aikštės  g.gif (vis maišau Kalinauskį su Rogalskiu  doh.gif )

VRM poliklinikoj dirba Kostas Kalinauskis. As pas ji gimdziau Trakuose. Labai thumbup.gif gydytojas. Mano gimdymas buvo sklandus, be dideliu problemu - tai kaip ir neturiu jam jokiu priekaistu.

QUOTE(Agnelė @ 2007 01 15, 10:36)
Kaip gyd. Rogalskis atrodo, galite pamatyti cia:

http://www.ginekologija.tinkle.lt

Cia jau beveik kaip reklama  lotuliukas.gif

As irgi ten Rogalskio fotkes neradau g.gif

Barskuolyte Tai gal jau antras pas mamyte pilvelyje gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
o tai kur ten jį pamatyt galima ?

[quote=Otra,2007 01 15, 12:22]
As irgi ten Rogalskio fotkes neradau g.gif

http://www.ginekologija.tinkle.lt
Uzeinate ant "SIUOLAIKINES GINEKOLOGIJOS CENTRAS"
Tada puslapio viduryje ant "Klinikoje atliekama:"
Ir puslapio apacioje pamatysite gyd. foto smile.gif

Atsakyti

radau clap.gif ko tai nesišypso jis ten tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 15 sausio 2007 - 12:12
QUOTE(mijaka @ 2007 01 15, 12:18)
o tai kur ten jį pamatyt galima ?  unsure.gif
Papildyta:

panašu kad labai patrauklus vyryškis... angel_not.gif  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif  angel.gif

na tikrai simpatiskas vyriskis smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 01 15, 13:11)
radau clap.gif ko tai nesišypso jis ten  tongue.gif

taigi oficialiam puslapyje radai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivune @ 2007 01 15, 13:24)
na tikrai simpatiskas vyriskis smile.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
taigi oficialiam puslapyje radai mirksiukas.gif

o tai norėčiau kur neoficialiam žvilgtelt... lotuliukas.gif jau kokios durnos mintys į galvą lenda lotuliukas.gif
Atsakyti
nu geras mergytės. Pasiskaitinėtų čia pats Rogalskis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu ir komplimentai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Faina.............
Ačiū už nuorodas į jo kliniką. Varysiu ir aš, tik deja, ne dėl nėštumo, kol kas.....
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 15, 14:16)
nu geras mergytės. Pasiskaitinėtų čia pats Rogalskis. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nu ir komplimentai. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Faina.............
Ačiū už nuorodas į jo kliniką. Varysiu ir aš, tik deja, ne dėl nėštumo, kol kas.....

Tai kad labai saunus gydytojas thumbup.gif tai ir zarstom komplimentus biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Aš gimdžiau Trakuose. Esu labai patenkinta ir iki šiol geru žodžiu miniu visą personalą (išskyrus vieną pagyvenusią moteriškę, kuri budėjo kai tik aš atvažiavau - šiek tiek grubiai ji tada mane išsigandusią apžiūrėjo).
Gimdžiau pas gyd. Pševluckienę ir akušerę Romą. Super. jei ne Roma, daug liūdniau prisiminčiau gimdymą - ji dar ir bajerių paskaldė tarp mano sarėmių smile.gif Gera akušerė ir Aušra, labai maloni. Žodžiu, nieko blogo negaliu pasakyt.
Duoda ten viską, ko prireikia. Ir rūbų mamai, ir, manau, leliuką būt aprengę (tik aš savo turėjau, tai iškart savais aprengėm).
tik vienas minusas - palatų ten tik 10 man rods, tai per kokią pilnatį ir vietų gali nebūt...man taip buvo - teko gimdykloj įsikurt iškart, nes visos palatos pilnos buvo. nors ir gerai - atvažiavau naktį, o ryte pagimdžiau, tai neteko užleidinėt vietos gimdančioms smile.gif
žodžiu, kas gimdys Trakuose - stiprybės Jums, o medikai ten tikrai geri ir sąlygos puikios
Atsakyti
Man irgi buvo kaip Ievukui:ryte pries astuonias isoperavo ir visas 12 val. pragulejau gimdykloje, toje mazojoje. Visos palatos buvo uzimtos, ta diena gal tris mamas turejo israsyti. Visos proceduros iki pietu trunka, bet ju paciu niekaip artimieji neatvaziavo pasiimti biggrin.gif O po to dar palata sutvarkyti...
Na aisku, sunkoka buvo:daiktu nera kur pasideti, vyras ten visas apsimuturiaves turejo sedeti, nes gi gimdykla, dar kokia zaraza uznes biggrin.gif
Atsakyti
O as maniau, kad su vietomis ten ne problema ax.gif zinojau, kad 10 palatu, taciau kiek teko girdeti, kad jos niekada nebuna visos uzimtos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 15, 08:20)
rimtu doctor.gif  unsure.gif ..
jie neturi to ka turi AntakalnioGN jei komplikuostusi padetis(mano atveju gali) .. bet tikimes geriausio varianto  nestuke.gif  cool.gif

Aisku. Sekmes smile.gif Tikekimes viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
o tai kur tada važiuot, jei ten nepriims blink.gif ar vistiek priims g.gif
Atsakyti