Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

O tai kuris dirba VRM poliklinikoje prie lukiškių aikštės g.gif (vis maišau Kalinauskį su Rogalskiu doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 11 sausio 2007 - 21:11
QUOTE(Agnelė @ 2006 12 31, 21:56)
Laba,
gimdziau Trakuose pas gyd. Rogalski ir akusere p. Roma. Likau labai patenkinta ju profesionalumu thumbup.gif  Gimdymas buvo greitas, naturalus, neskausmingas, jokiu plysimu, siuvimu ir t.t. Turiu pripazinti, kad nuo akuseres daug kas priklauso gimdymo metu,

Roma musu seimos drauge didis.gif .. bet kad konsultavausi Antakalnyje ir neleido man Trakuose gimdyti.. doh.gif
unsure.gif cia atskira istorija
Saunu , ji tikrai gera akusere thumbup.gif , labai malonus zmogutis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 11, 22:01)
O tai kuris dirba VRM poliklinikoje prie lukiškių aikštės  g.gif (vis maišau Kalinauskį su Rogalskiu  doh.gif )

Na Rogalskis VRM poliklinikoj nedirba,tai ko gero ten Kalinauskis
Atsakyti
labas mergytes!
gimdziau neseniai trakuose, tai matyt busiu pirmoji kuri mes akmeni i vilijos darza blush2.gif tai va susitariau su kad gimdyma priims ji, kad atsirokuosim po gimdymo ir ka skambinu jai jai gruodzio 31 d. sakau nubego vandenys, ji liepe veziuot tipo susitiksim ligoninei, nuvaziavom mus mielai prieme budintis personalas, kaip tik budejo Rogalskis, gimdymo veikla rutuliojosi ilgai ir sunkiai, lelyte 16 val prabuvo be vandenu, bet viskas baigesi gerai. tai stai isgirtoji vilija nepasirode nei per gimdyma nei po nosies neokiso, nzn kas jai nutiko, bet pykcio nelaikau man kliuvo pats geriausias gydytojas koks tik galejo kliut wub.gif superinis zmogus ACIU JAM wub.gif mane ir kirpo ir siuvo. likom labai patenkinti prieziura po gimdymo Didelis dekui visom akuserem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 11, 22:21)
Roma musu seimos drauge  didis.gif .. bet kad konsultavausi Antakalnyje ir neleido man Trakuose gimdyti..  doh.gif
unsure.gif  cia atskira istorija
Saunu , ji tikrai gera akusere  thumbup.gif , labai malonus zmogutis  drinks_cheers.gif

Laba,
kaip suprast neleido Trakuose gimdyt? Del kokiu preizasciu?
Atsakyti
QUOTE(daida @ 2007 01 13, 22:14)
labas mergytes!
gimdziau neseniai trakuose, tai matyt busiu pirmoji kuri mes akmeni i vilijos darza blush2.gif tai va susitariau su kad gimdyma priims ji, kad atsirokuosim po gimdymo ir ka skambinu jai jai gruodzio 31 d. sakau nubego vandenys, ji liepe veziuot tipo susitiksim ligoninei, nuvaziavom mus mielai prieme budintis personalas, kaip tik budejo Rogalskis, gimdymo veikla rutuliojosi ilgai ir sunkiai, lelyte 16 val prabuvo be vandenu, bet viskas baigesi gerai. tai stai isgirtoji vilija nepasirode nei per gimdyma nei po nosies neokiso, nzn kas jai nutiko, bet pykcio nelaikau man kliuvo pats geriausias gydytojas koks tik galejo kliut wub.gif superinis zmogus ACIU JAM wub.gif mane ir kirpo ir siuvo. likom labai patenkinti prieziura po gimdymo Didelis dekui visom akuserem 4u.gif

na, nieko sau blink.gif
Su Vilija teko susipazinti jau po gimdymo - oi gudri moteriske doh.gif
Girdejau apie ja daug geru atsiliepimu, bet tiek pat ir nelabai geru.... bet, nenoriu cia pletkinti, nes savo kailiu nenepatyriau, dekui dievui.
Gimdziau pas gyd. R. Rogalski thumbup.gif

Sekmes auginant savo angeleli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 01 11, 22:29)
apie ta senuka kalbat, tai jis ir turetu buti Kalinauskis ax.gif

tikrai ne, nes aš gimdžiau prie Kalinauskio- jis jaunas! nebent jie bendrapavardžiai biggrin.gif
Atsakyti
O kaip Rogalskis maždaug atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimal @ 2007 01 14, 09:40)
Laba,
kaip suprast neleido Trakuose gimdyt? Del kokiu preizasciu?

rimtu doctor.gif unsure.gif ..
jie neturi to ka turi AntakalnioGN jei komplikuostusi padetis(mano atveju gali) .. bet tikimes geriausio varianto nestuke.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 15 sausio 2007 - 07:20
QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 14, 23:50)
O kaip Rogalskis maždaug atrodo  blush2.gif

Tamsaus gymio,atrodo akys rudos,neaukstas,truputi pliktelejes,mazdaug 45 metu smile.gif ir beveik visada su sypsena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivune @ 2007 01 15, 11:28)
Tamsaus gymio,atrodo akys rudos,neaukstas,truputi pliktelejes,mazdaug 45 metu smile.gif ir beveik visada su sypsena smile.gif

Kaip gyd. Rogalskis atrodo, galite pamatyti cia:

http://www.ginekologija.tinkle.lt

Cia jau beveik kaip reklama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 01 15, 11:36)
Kaip gyd. Rogalskis atrodo, galite pamatyti cia:

http://www.ginekologija.tinkle.lt

Cia jau beveik kaip reklama  lotuliukas.gif

o tai kur ten jį pamatyt galima ? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivune @ 2007 01 15, 11:28)

panašu kad labai patrauklus vyryškis... angel_not.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif angel.gif
Atsakyti