Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(:)22 @ 2007 04 15, 18:06)
mergaites, turiu klausimuka, zinoma man dar anksti galvot apie gimdymus, pirmiausia reik zinot kad viskas gerai, bet noriu paklaust, gal ka zinot apie gydytoja Urbona ax.gif

sako kad neblogas.
Atsakyti
QUOTE(astux @ 2007 04 12, 14:06)
Tess, sveikinu sulaukus mažiuko 4u.gif  4u.gif
Žinot, man gimdymas ten kaip sapne praėjo smile.gif 

Zodziu, i Gimdziusiu Trakuose kluba[B] apsimoka ish anksto isirasyti thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
"Gimdžiusių Trakuose klubo" narės:

anuska:), Agnelė, Joalin, karosiukas, vaivune, anzu, MilDuXe..., vandene6, Tooraa, rasa23, Marghi, mijaka, Laurytė, Sitara, Nereali, CrEL, mamius, renaciukas25, Tess, banginiukas, astux, zlatavlaska, naminukė, smulkmena

Pirmas meeting'as su kibinais - gegužės 27 dieną

P.S. O gyd. Urbonas Traku ligonije dirba?
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 04 16, 10:18)
"Gimdžiusių Trakuose klubo" narės:

P.S. O gyd. Urbonas Traku ligonije dirba?

sako kad taip, jai jis tikrai geras, turiu galimybe per pazystamus pas ji patekt ax.gif
gal yra gimdziusiu pas ji
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 04 16, 20:40)
sako kad taip, jai jis tikrai geras, turiu galimybe per pazystamus pas ji patekt ax.gif
gal yra gimdziusiu pas ji

dieve mano, kam per tuos pažįstamus. susitari, paskambini, nuvarai ir susipažįsti. Ir su geresniais nei Urbonas. O tel sužinot ne problema. čia ne tarybų laikais mėsos nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Aš ne per seniausiai teiravausi apie Variakojienę, dėl priežiūros nėštumo metu, tai va, gydytoja atostogauja iki rytojaus, tai ryt sakė pasiskambinti ir susitarsim dėl susitikimo. Truputį neramu, nes buvau pripratusi prie buvusios savo ginekologės (ji neprižiūri nėštumo metu, aš tik pradžioj pas ją lankiausi) ax.gif
Dabar norėčiau užduoti tokius gal iš pažiūros kvailus klausimus, nes niekada nesilankydavau pas ginekologus esančius ligoninėje ax.gif Taigi, ar Variakojienė ima pinigus už priežiūrą nėštumo metu, konsultacijas? blush2.gif Kai ryt su ja tarsiuos tai kvailai skambės, jei jos paklausiu, kur ją rast ax.gif nes nelabai nutuokiu kaip ją ten susirasti, gal padėsit man blush2.gif ?
Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sitara @ 2007 04 14, 23:57)
O as vaiku gydytojais buvau nepatenkinta....

Tada gal tik man pasitaike thumbup.gif vaiku gydytoja. Atejo, apziiurejo mergike nuo iki, ir pampersus atsegusi buvo, ir siaip isrengusi, ir sirdute klause, ir visa kita, ka reikia... O ir siaip pamoke, kaip mergaites apipraust reikia (mat, palatoj mes buvom dvi mamytes, kurios pirmagimius berniukus turejom, o antrakart po mergaite pasigimdem wub.gif ...), primine, kaip bambutes valyt ir t.t. Net palauke be jokiu mimiku ar priekaistu, pakol mes is lovu pakilsim ir galesim prieit arciau paziuret, o viska aiskino labai maloniai ir issamiai. Tiesiog viskas buvo thumbup.gif , nors as prisiskaicius forume jau tikejausi, kad ateis kokia ragana, kurios nieko paklaust negalesiu doh.gif Tik as nenuziurejau, kokia tos pediatres pavarde doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tooraa: 17 balandžio 2007 - 18:07
QUOTE(aistuzele @ 2007 04 17, 16:53)
Sveikos mamytės  4u.gif
Aš ne per seniausiai teiravausi apie Variakojienę, dėl priežiūros nėštumo metu, tai va, gydytoja atostogauja iki rytojaus, tai ryt sakė pasiskambinti ir susitarsim dėl susitikimo. Truputį neramu, nes buvau pripratusi prie buvusios savo ginekologės (ji neprižiūri nėštumo metu, aš tik pradžioj pas ją lankiausi)  ax.gif
Dabar norėčiau užduoti tokius  gal iš pažiūros kvailus klausimus, nes niekada nesilankydavau pas ginekologus esančius ligoninėje  ax.gif Taigi, ar Variakojienė ima pinigus už priežiūrą nėštumo metu, konsultacijas? blush2.gif Kai ryt su ja tarsiuos tai kvailai skambės, jei jos paklausiu, kur ją rast  ax.gif nes nelabai nutuokiu kaip ją ten susirasti, gal padėsit man  blush2.gif ?
Iš anksto dėkui  4u.gif

Duok jai žinot kad pas ją gimdysi. jei esi apsisprendus. O tada ir kalba nukryps. bet šiaip tai vistiek, kai asmeniškai tariesi atvykimui ir tt, tai ji aukoja savo laiką, tai atsidėkot reikia. Tegu ne kiekvienąkart, bet reikia. O gimdymas - savaime aišku.
Nėra ko nerimaut, ji labai faina ir kai susitiksi - pamatysi - visos baimės ir jauduliai išnyks.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
O, man irgi aktualu. smile.gif Tarkim, jei su gyd. Variakojiene susitari iškart, kad "pas ją" gimdai, KAIP vyksta ta priežiūra iki gimdymo? g.gif Ar ji visus tyrimus reikiamus ten vietoje paskiria/padaro, echoskopijas ir t.t.? Ar reikia visą tą darytis pas tą gydytoją, kuri iki šiol prižiūrėjo ir atvežti tik "rezultatus"? unsure.gif

Žinoma, suprantu, kad geriausia tokius reikalus jau tiesiai su gydytoja ligoninėje aiškintis smile.gif, bet gal iš patirties galėsit atsakyt - bent kažkokio išankstinio vaizdo susidarymui. ax.gif

4u.gif

(Beje, labai nudžiugino šiandien mane prižiūrinti gydytoja, kai užklausiau jos nuomonės apie Trakų ligoninę. Taaaip teigiamai pasisakė. Ir apie vedėją labai gražiai atsiliepė. smile.gif Žodžiu, dar papildomai palengvėjo dėl savojo "trakietiško" apsisprendimo. biggrin.gif Telieka dabar tartis su mažuoju, kad tik tvarkingai iki reikiamo savaičių skaičiaus išlauktų wub.gif ir nepriverstų pakeist planų savo nuožiūra...smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(-Goya- @ 2007 04 17, 19:30)
O, man irgi aktualu. smile.gif Tarkim, jei su gyd. Variakojiene susitari iškart, kad "pas ją" gimdai, KAIP vyksta ta priežiūra iki gimdymo?  g.gif  Ar ji visus tyrimus reikiamus ten vietoje paskiria/padaro, echoskopijas ir t.t.? Ar reikia visą tą darytis pas tą gydytoją, kuri iki šiol prižiūrėjo ir atvežti tik "rezultatus"?  unsure.gif

Vilija tikrai neskiria tyrimų ir vietoj nedaro. ta priežiūra yra tokia, kad ji pažiūri echo, taip pat gimdos kaklelį galimus atsidarymus pabaigoje ir tt. Tyrimus reikia darytis pas savo gyd.
nebent gulėsit ligoninėj. Tos nėštumo priežiūros kaip ir nelabai yra, tik apžiūros ir tarimasis gimdyti.
Ji yra be galo užsiėmus, konsultacijos kartais reikia laukt net kokią savaitę, bet užtai kokybė yra viskas.
O nedaro nieko todėl kad negali, nes ten ligoninė ir jei pacientė guli ligoninėj, tai padaro, o jei ne - tiesiog tai neįmanoma, nes vedama apskaita ir kitokia priežiūra. Juk negali žmogui iš gatvės kažko paskirt. jei ji dirbtų poliklinikoj, tada būtų kitaip.
nelabai rišliai parašiau, bet taip yra.
Taip kad kas eisit, šimtą procentų į priežiūrą nedėkit, ji nepaskirinėja laiko, tiesiog skambinatės ir tariatės žodžiu, kai gali - priima. bet būtinai turėkit savo gydytoją, pas kurią reikia vaikščiot būtinai. kad gink Dieve nesikartotų niekam mano istorija., Ir kuo dažniau lankysitės, tuo geriau bus 4u.gif
Sėkmės visom besitariančioms ir gimdysiančioms 4u.gif

Atsakyti
Na, va. Viskas ir aišku. smile.gif Ačiū, karosiuk. 4u.gif

Panašiai ir įsivaizdavau, tiesą sakant. Bus vėl peno mažiems apmąstymams... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos! Turiu klausimu, prasau pagalbos, patarimo!!!
Planuoju sulaukti geguzes menesio vidury stebuklo ir noreciau kad Vilija priminetu gimdyma.

1) Gal kas zinote, kaip sia savaite dirba vedeja? Ar ji buna po 17:00 val darbo dienom, iseiginem?

2) Ar bus gerai, jei pateiksiu vedejai savo parasyta "individualu gimdymo plana", ar tokie dalykai aptariami tik zodziu?

3) Semeta per kursus minejo, kad anksciau buvo naudojamos "linksminancios dujos" (gliukoze) vietoj epidurinio nuskausminimo. Gal kas turite informacija, ar siuo metu Trakuose tokia praktika yra, ar ne?

Is anksto dekoju uz visus jusu atsakymus.
Atsakyti