Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(daida @ 2007 01 16, 23:23)
greiciausiai g.gif as va i vk norejau ale kai pamaciau kokios ten kainos blink.gif tai visa fantazija atsoko doh.gif  lotuliukas.gif

o tai ka, šiais laikais būtina mokėt, "na ura" negalima g.gif mano vyras nusistatęs prieš visokius mokėjimus, o man kažkaip norisi atsidėkot, bet butent atsidėkot (po visko), o ne susitart dėl mokėjimo prieš viską... doh.gif ir tikrai ne 1000...
Atsakyti
Dėl "stavkės" - kalba ėjo ne apie "na ura", o apie tai, kad gydytojas į gimdymą Trakuose prisistatytų bet kuriuo paros metu, t.y. nebūtinai per savo budėjimą, savaitgalį, savo darbo metu kitoje įstaigoje etc - žodžiu, viską mestų ir atvažiuotų priimti gimdymo. Tokia mano kelių dienų šviežumo info smile.gif

O privačioj klinikoj gimdymo kainos tai nuo 5000 prasideda...bet čia jau pinigėliai padalinami ne vienam gydytojui, o visam kolektyvui..

O jei atvažiuot į Trakus ir pagimdyti pas jį jo budėjimo metu - tai žinoma, pinigų niekas neprašys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 sausio 2007 - 10:18
kaži, ar Variakojienės (vedėjos) stavke atvažiuot iš Vilniaus bet kuriuo paros metu i gimdymą, (negt ir savaitgalio naktį) bus mažesnė, negu Rogalskio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 01 16, 22:39)
o tai ka, šiais laikais būtina mokėt, "na ura" negalima  g.gif mano vyras nusistatęs prieš visokius mokėjimus, o man kažkaip norisi atsidėkot, bet butent atsidėkot (po visko), o ne susitart dėl mokėjimo prieš viską... doh.gif  ir tikrai ne 1000...

Zinoma, kad galima ir na ura. As atsidekodama daviau pinigeliu, jau po visko. O pvz. mano pazystama niekam nieko nedave. Vaziavo, kaip ir as su niekuo nesusitarus. Po gimdymo vyras nubego personalui nupirko torciuko, gelyciu ir visi liko laimingi ir patenkinti 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu aš tų mokėjimų- stavkių!!! g.gif juk čia neprivati gydymo įstaiga... jei neturit kur dėti pinigų, tai važiuokit į privačias klinikas ir gimdykit biggrin.gif,kad ir pas tą patį Rogalskį. ten inventorinė įranga tikrai bus tūkstantį kartų geresnė . o kad trakuose dirba puikūs medikai, pati įsitikinau, ir aš jiems nemokėjau nė cento, bet priežiūra buvo tiesiog puiki thumbup.gif . o pinigai tikrai nepalengvins gimdymo, jis bus toks koks bus. linkiu visoms nestuke.gif lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti
nu aš tai kai norėjau gimdyt pas ta, pas kuria norėjau, tai ir tariausi. Ir atvažiavo iš šeštadienio į sekmadiednį naktį. O kaip žmogui kitaip atsidėkosi. 2000 nemokesi, 50 irgi neduosi. Iš ten ir atsiranda maždaug "stavkes"
Aš pas kitas tada nenorėjau gimdyt. Kuo pasitikėjau, tą ir išsikviečiau. Už tai ir atsidėkojau.
Jei kita karta man bus dzin, pas ka gimdyt ir nenorėsiu moket, tai ir važiuosiu "naura".
Kaip kam patinka. Tik viena aišku, kai tariesi ir moki, visada geriau prižiūri. Kai važiuoji "naura" žaidi su likimu, ant ko užsirausi. Gerai, jei dieną - faktas, bus vedėja. O jei naktį, jei per šventes ir tttttt. O jei budėtų toks gydytojas, kuris nemoka cezariuot? Ačiū diev, kiek žinau, jau nebedirba.
Kas tada?
Nu kaip kam kada norisi...
Atsakyti
hmz... na juk sodra 4 atlyginimus perveda iseinant i dekretines, tai ir taupyt nereikia... viska su vyriuku nupirkom savo babuciukui nestuke.gif ir dar kiek liko thumbup.gif tai manau, kad ir 1000 negaila geram gydytojui, kad tik lengviau ateitu i pasauli musu labai lauktas maziukas nestuke.gif nepasakyciau, kad gimdymas bus taip kaip bus... daug kas priklauso ir nuo personalo, kuris priima gimdyma: jo patirtis ir poziuris i darba blush2.gif juk tie pinigeliai ir skirti vaikucio atejimui, tai jei jau viskas nupirkta su kaupu, rubu pilna spinta is sesiu ir broliu, ruosiuos pati maitinti, tai maisto pusei metu neprireiks, tai tik pampersai lieka... ax.gif zinoma, kad as tikiuos tik geriausio ir visokiems nemaloniems nenumatytiems atvejams neprireiks pinigeliu:ax:

o Vilija tai gyvena Trakuose, nes mano klasioke gimde pas ja - atvare nakti, paskambino jai ir ji jau po 20 minuciu atvyko, tai jei ji Vilniuj gyventu, tai per tiek laiko is lovos neissikrapstytu netgi... ax.gif ir jos "Stavke" 500 Lt. tai dar net paklause, ar neper daug dave g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 17, 13:10)
nu aš tai kai norėjau gimdyt pas ta, pas kuria norėjau, tai ir tariausi. Ir atvažiavo iš šeštadienio į sekmadiednį naktį. O kaip žmogui kitaip atsidėkosi. 2000 nemokesi, 50 irgi neduosi. Iš ten ir atsiranda maždaug "stavkes"
Aš pas kitas tada nenorėjau gimdyt. Kuo pasitikėjau, tą ir išsikviečiau. Už tai ir atsidėkojau.
Jei kita karta man bus dzin, pas ka gimdyt ir nenorėsiu moket, tai ir važiuosiu "naura".
Kaip kam patinka. Tik viena aišku, kai tariesi ir moki, visada geriau prižiūri. Kai važiuoji "naura" žaidi su likimu, ant ko užsirausi. Gerai, jei dieną - faktas, bus vedėja. O jei naktį, jei per šventes ir tttttt. O jei budėtų toks gydytojas, kuris nemoka cezariuot? Ačiū diev, kiek žinau, jau nebedirba.
Kas tada?
Nu kaip kam kada norisi...

Sutinku,man irgi buvo svarbiausia,kad salia butu gydytojas,kuriuo labai pasitikiu,ir atvaziavo per savo atostogas,kadangi taremes tai atostogaut vaziavo tik iJurmala,kad spetu atlekti smile.gif tai ir negaila buvo atsidekot 4u.gif kai jau salia niurzgejo mano maziukas smile.gif
Atsakyti
jo... pritariu... kad vaziuojant ant ura, gali ant bet ko uzsirauti bigsmile.gif ant rezidento, ar siaip su bloga nuotaika gydytojo, o tada prasides ir kalbos nemalonios blink.gif g.gif
vat man viena vakara labai galva sukosi, kadangi gyvenam salia antakalnio kliniku, nuvarem ten kad paziuretu ar viskas ok, tai isejau is ten dar blogiau buvo... akusere prisirukius atsiprasant, pasake kad per daug priaugau, ir kad koki cia drambli pilve nesioju, o gal pati dramblys esu ir t.t... paskui iskviete rezidenta, kuris nezinojo ka daryti tai nutempe pas gydytoja, tada gydytojas dar nezinia kiek laiko pasakojo savo problemas, kad kiek tas priimamasis jam gali siusti, jis jau taip pavarges, jau tris operacijas ta diena turejo ir t.t... galiausiai pasake, - nemirsiu ir paleido verysad.gif

tai vat geriau susitarti, pamoketi pinigelius ir bent jau tyketis, kad busiu pas mano akiai matyta gydytoja ir kad bent kazkiek apie ji zinosiu ir panasiai... tad as manau verta blush2.gif kai taves neapvardziuos bent jau per gimdyma, as daug geriau jausiuos ir aisku gimdymas bus lengvesnis:)
Atsakyti
ten kur prasideda vokelių politika, ten ir atsiranda gydytojų išpindėjimas, blogesnė priežiūra ir t.t, TADA DINGSTA MOTYVACIJA GERAM IR KOKYBIŠKAM DARBUI juk iškarto gydytojas tampa new_russian.gif ...aišku ,jog aš to netaikau visiems daktarams...

o gimdymo sėkmingumas priklauso nuo gydytojo kompetencijos, patirties, atsidavimo darbui. o kiek tokių atvejų, kai gydytojas gavęs pinigus taip ir nepasirodo gimdyme...nors jis yra giriamas nuo galvos iki kojų...

,
Atsakyti
na i prieki tai as nemokeciau schmoll.gif nebent jau butu atvaziaves konkreciai pas mane, duociau puse sumos, o kita kaip ir visada, jau po paslaugos suteikimo ax.gif
Atsakyti
Moket ar ne sprendzia kiekvienas. As nenoreciau ir nesutikciau bet kuriuo paros metu,budama atostogose vaziuoti i darba ir zinot,kad atlyginimo negausiu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivune: 17 sausio 2007 - 13:28