Nu gi jau rašiau, kad Vilija gyvena Vilniuje. Pati ją asmeniškai pažįstu. Dieve mano. nakti iš Vilniaus atvaryt apie penkiolika min. O gimdyvei su sąrėmiais laikas labai sulėtėja ir abejoju, ar tikrai po dvidešimt atvažiavo.
Milduxe, negerai padarei, kad varei pažiūrėt į AK. Nes kai nuvarai va taip, tai tai ir gauni. Geriau susitart su daktaru, nuvaryt, kad patikimas žmogus viską parodytų ir paaiškintų, tada visai kitaip. Neabejoju, kad jei taip butum i Trakus nuvarius, ir tą dieną butų daug gimdyvių, patirtum panašiai.
Turiu patirties visokios ir gimdžiau AK ir Trakuose. Apie tai rašiau čia:
http://www.supermama...?...6167&st=108Kai aš gimdžiau pirmą, man buvo svarbu, kad prie manęs stovėtų patikimas žmogus, man viską aiškintų ir tt. Taip ir buvo Trakuose.
Kai turėjau labai skaudžios patirties ir važiavau į Antakalnį, tik aišku nesusitarus, ir taip šauniai priėmė, tai jau trečią kai gimdysiu, manau varysiu į Antakalnį, nes po tokios patirties svarbiausia, kad laiku ir vietoj būtų geriausia aparatūra. Ir aišku, susitarus su Daunoravičium.
Vat.
Taip kad, kkaip kas supranta, taip tas daro. Ir kad mes mokam papildomai už tai, kad pajausti tai, ko norim, tai yra gerai. Ir gfydytojai tikrai dėl to nepindėja. Ir jiems gerai ir mums.