Įkraunama...
Įkraunama...

Rojaus paukštės žiedas

O gal kuri zino ar yra maciusi kur galima nusipirkti Strelicija. Nes as nesu radusi kur galima butu ja isigyti.
Atsakyti
Streliciją pirkau gėlių parduotuvėje gal prieš tris metus už 15 Lt. Dabar jos ūgis siekia maždaug metrą. Bet matyt nemoku aš jos prižiūrėti, nes dar nežydėjo.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2005 10 12, 15:39)
O gal kuri zino ar yra maciusi kur galima nusipirkti Strelicija. Nes as nesu radusi kur galima butu ja isigyti.

esu mačiusi kad ir ermitaže..
o jos tikrai kambariuose pražysta? nes man o tai atrodo tai šiltnaminė gėlė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2004 12 07, 21:51)
Gal kuri zino kur galima butu nusipirkti strelicijos seklu Vilniuje?  rolleyes.gif

Aš mačiau sėklų Schetelig parduotuvėj ir Banginy,Senukuose.Kaina atrodo apie 7-8 litus,ar tai 5 sėklos,nepamenu.Dar Schetelige paklausiau pardavėjos,ar yra šansų ją išauginti,tai sakė,kad jai pavyko,tik dygsta ilgai.O sėt dabar tai nelabai koks laikas,manau geriau kokį vasario mėn,kai jau ilgėja dienos.Gal ir aš pabandysiu,labai jau įspūdingas augalas. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fikuselis: 12 spalio 2005 - 18:51
QUOTE(elos @ 2005 10 12, 16:32)
esu mačiusi kad ir ermitaže..

[quote=Fikuselis,2005 10 12, 18:50]
Aš mačiau sėklų Schetelig parduotuvėj ir Banginy,Senukuose.

Teks pasizvalgyti po parduotuves. O banginyje kai buvau paskutiniji karta neperseniausiai pasake, kad nera pas juos strelicijos seklu. doh.gif
Atsakyti
as vakar is banginio parsinesiau augalelei - mazdaug metu- uz 20lt. nezydi, aisku, bet gal kaip nors prisiprasysiu smile.gif
Atsakyti
Žaviuosi tomis gėlytėmis, kai rasiu kur, būtinai pirksiu ir bandysiu augint.
Atsakyti
thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va va va ! pati gražiausia gėle. sėklų reik nusiprkt. ir aš augint noriu! tik va ar tikrai tik šilnaminė?
ar ji augs prie mano pomidorų? biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Ar vasarą lauke neišgyvens? tai kaip auginat? kambary? g.gif verysad.gif wacko.gif
Parašykit kas? sunglasses2.gif
angel_not.gif
Atsakyti
Aš auginausi iš sėklų. Iš 20 sėklų kurias susodinau, išdygo 3 strelicijos wacko.gif Na bet jau gėlytės paaugusios, o jau kaip bus su pražydinimu - žiūrėsim cool.gif
Atsakyti
strelicijos tikrai labai sunkai dygsta seklas pirkau senukuose isdygo 1 ir po persodinimo labai nelaiminga stovi nezinau ar augs sad.gif
Atsakyti
mano strelicija va per mėnesį naują lapelį išleido ax.gif tik kitas lapelis - mažius toks - ėmė geltonuoti g.gif gal kas ben įsivaizduoja, kodėl? unsure.gif
Atsakyti
Na, mano strelicijos du maži lapeliai džiūvo - nudžiūvo, bet vietoj jų du naujus, didelius išleido bigsmile.gif tik vat labai jau žiedelio norėtųsi ax.gif patręšiu trąšom, skirtom žydinčiom gėlėm, bet kol kas jokių ženklų ax.gif
Tai ar kas nors savų žiedelių yra sulaukęs? ir dar - ar saulėtoj vietoj jūsų augalėliai stovi ? g.gif perkračiau keletą neto psl, tai įvairiai radau - ir kad saulėtas vietas, ir kad paunksmę mėgsta g.gif
Atsakyti