Įkraunama...
Įkraunama...

Rojaus paukštės žiedas

QUOTE(saulegrazha @ 2006 08 28, 19:47)
Na, mano strelicijos du maži lapeliai džiūvo - nudžiūvo, bet vietoj jų du naujus, didelius išleido  bigsmile.gif tik vat labai jau žiedelio norėtųsi  ax.gif patręšiu trąšom, skirtom žydinčiom gėlėm, bet kol kas jokių ženklų  ax.gif
Tai ar kas nors savų žiedelių yra sulaukęs? ir dar - ar saulėtoj vietoj jūsų augalėliai stovi ?  g.gif perkračiau keletą neto psl, tai įvairiai radau - ir kad saulėtas vietas, ir kad paunksmę mėgsta  g.gif

Mano auga ant rytinės palangės. Tai per vasarą stipriai išaugo thumbup.gif

Įdomu kokio amžiaus sulaukusios strelicijos žydi? g.gif Ir ar reikia joms temperatūrų svyravimų, kad pražįstų unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 08 28, 20:50)
Mano auga ant rytinės palangės. Tai per vasarą stipriai išaugo  thumbup.gif

Įdomu kokio amžiaus sulaukusios strelicijos žydi?  g.gif Ir ar reikia joms temperatūrų svyravimų, kad pražįstų  unsure.gif  cool.gif

Skaičiau, kad žydi 3-5 metų augalai. Maniškė jauna dar labai, metų tik, nors kai pirkau, tai sakė gali būti, kad rudeniop pražys g.gif O dėl temperatūros svyravimų, tai niekur neužtikau tokios informacijos g.gif
Atsakyti
Ieskojau cia informacijos del ju zydejimo, bet kiek supratau niekas nezino doh.gif
Mano strelitzia jau sena biggrin.gif gal kokiu 10 metu, o ziedus maciau tik 2 kartus po pusmeti doh.gif Paskutini karta zydejo pries 3m doh.gif , gal kokiu puslapiu radot, kur apie jas galima daugiau paskaityti mirksiukas.gif , o zydi tik tada kai pastatau siaures vakaru puseje, o dabar nebera galimybiu taip laikyti g.gif
O gal kazko truksta jai?
Buciau dekinga uz betkokia info drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gaivinu temą ax.gif blush2.gif
Aš taip pat įsigijau streliciją... Bet info apie jas laaaabai mažai doh.gif
Tai gal kas dar atradot informacijos? biggrin.gif
pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as noriu info, nors ir nereikli gelyte, bet va su tuo zydejimu mistika kazkokia, ne kiekvienais metais zydi g.gif , o mano dramblys kai tiek vietos uzima ir jau 3m nezydi, tai net pyktis ima unsure.gif
Atsakyti
Aš tai tik vakar įsigijau mažytį daigelį... blush2.gif ax.gif
Bet kai čia pasiskaičiau, tai ši gėlytė tikras iššūkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 05 11, 12:15)
Aš tai tik vakar įsigijau mažytį daigelį... blush2.gif  ax.gif
Bet kai čia pasiskaičiau, tai ši gėlytė tikras iššūkis  biggrin.gif

O kodel ji issukis? nebijo nieko, kaip piktzole auga doh.gif anksciau laisciau tik kas antra men, nmes gulejo nugrusta kitam aukste irt vistiek lapus leidzia.
Atsakyti
Pražydinimą turėjau omeny blush2.gif
o šita, kiaip dažnai ją lieti...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 05 11, 12:46)
Pražydinimą turėjau omeny  blush2.gif
o šita, kiaip dažnai ją lieti...?  ax.gif

laistau kai sauna i galva biggrin.gif buna dazniausiai 1 karta savaiteje rolleyes.gif
Atsakyti
Mačiau Maximoj strelicijų po 18lt,bet per durną galvą nenusipirkau,nenorėjau vyro moralų klausyti,o jis kaip visad- kam mokėti už žoles,jei lauke jų visokių pilna...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 14, 12:44)
Mačiau Maximoj strelicijų po 18lt,bet per durną galvą nenusipirkau,nenorėjau vyro moralų klausyti,o jis kaip visad- kam mokėti už žoles,jei lauke jų visokių pilna...

O kai jis pirks kokias "geležėles", pasiųsk į metalo supirktuvę, ten irgi geležėlių yra ir dar pigiai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 14, 16:29)
O kai jis pirks kokias "geležėles", pasiųsk į metalo supirktuvę, ten irgi geležėlių yra ir dar pigiai.

Aha, reiks pasinaudot tavo patarimu prispyrus "bėdai" bigsmile.gif
Atsakyti