Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Man grazu toks makijazas... bigsmile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 24 sausio 2007 - 04:31

Papildyta:
Kas megsta ryskesni makiaza... rolleyes.gif

Atsakyti
Eu tikrai nusprendusi, kad dirbtines blakstienas tikrai prisiklijuosiu, akytes atrodys super wub.gif wub.gif
Atsakyti
va ikeliu savo maikiaza per puskes vestuves ( as pirma is desines blush2.gif )tai sakau as pas ja ir savo vestuvems darysiu makiaza ( tik reik kazkaip jos kontaktus gaut g.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 01 24, 10:31)
va ikeliu savo maikiaza per puskes vestuves ( as pirma is desines  blush2.gif )tai sakau as pas ja ir savo vestuvems darysiu makiaza ( tik reik kazkaip jos kontaktus gaut g.gif )
user posted image

nu mergaite nieko nesimato visiskai schmoll.gif schmoll.gif neina net iziuret su kokiu tu ten makijazu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 24, 10:42)
nu mergaite nieko nesimato visiskai schmoll.gif  schmoll.gif neina net iziuret su kokiu tu ten makijazu tongue.gif

paieskosiu is arciau tongue.gif rolleyes.gif
Papildyta:
niu va 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 01 24, 11:23)
paieskosiu is arciau  tongue.gif  rolleyes.gif

tai laukiam bigsmile.gif bigsmile.gif

o ir sulaukem bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 24 sausio 2007 - 10:30
QUOTE(maziulele @ 2007 01 24, 11:29)
tai laukiam bigsmile.gif  bigsmile.gif

o ir sulaukem bigsmile.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 01 21, 08:41)
sveikutes  4u.gif
man makiazas buvo galvos skausmas, kol nesusiradau superines visazistes  thumbup.gif
man buvo labai sunku itikti, o dabar ir dirbu su superiniu zmogum (daro makiazus fotomodeliams) ir save galiu bet kokia proga pasigrazinti  smile.gif
todel noriu ja pagirti ir galbut ,kuriai is jusu prireiks jos pagalbos ir liksit patenkinta  mirksiukas.gif jei reikes, uzrasysiu kontaktus
idedu jos darbu pvz:

O gal galima kontaktus tos visazistes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 23, 16:32)
biggrin.gif Na,mergos,baikit...Apie Dujokaukee galiu pasakyti,kad ji turi savo stiliu,zino,ko nori...Ir tai yra super thumbup.gif Nesivaiko ji madu,na,saunu...O del makiazo,tai jis tikrai stebuklu padaro.Kad ir ta pati Pamela...Be makiazo ji yra baidykle.Baisesne uz baisiausia mergina  biggrin.gif

Anksciau ir as taip sakiau, patikdavo ir sutart del kazkokiu ideju, bet zinai, tas pats per ta pati, tai atsibosta.Kaip kokia maistaujanti paaugle - kuo durniau baisiau pasakys - tuo geriau, taip iseina.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 12:51)
Anksciau ir as taip sakiau, patikdavo ir sutart del kazkokiu ideju, bet zinai, tas pats per ta pati, tai atsibosta.Kaip kokia maistaujanti paaugle - kuo durniau baisiau pasakys - tuo geriau, taip iseina.

nu ir man kilo mintis kad ji dar vaikas, megstantis pamaistauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 24, 11:56)
nu ir man kilo mintis kad ji dar vaikas, megstantis pamaistauti lotuliukas.gif

Jo, pati tokia buvau - tevu skausmas, aplinkiniu - pabaisa. Trumpais juodais plaukais ir apsmukusiais rubais, kerzai uzmauti, nesvarbu, ziema ar vasara... lotuliukas.gif
Atsakyti