Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 24, 17:04)
Tęsiant temą...

Dievinu Brigitte Bardot laikų makiažą wub.gif

user posted imageuser posted image

Ta prasme, jog man labai patinka juodai apvestos akys. Deja, pati to padaryti nesugebu...

Bet tai vestuvėms toks makiažas taipogi gal tiktų? Na, jeigu norima  ryškesnio bei efektingesnio.

Na man tp patinka ax.gif
Jei graziai padarytu, tai manau, ir vestuvems liuks.
Atsakyti
as ai irgi noresiu kazko tokio ryskesnio rolleyes.gif rolleyes.gif ne tamsaus gal, bet tkrai ne naturalaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 01 25, 17:25)
as ai irgi noresiu kazko tokio ryskesnio rolleyes.gif  rolleyes.gif ne  tamsaus gal, bet tkrai ne naturalaus wink.gif

as irgi noreciau ryskiau, nors ir sveisiaplauke esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrule @ 2007 01 25, 20:33)
as irgi noreciau ryskiau, nors ir sveisiaplauke esu  ax.gif

Labai dziaugiuosi, kad turiu gera visaziste, kuri mane pazista nuo 16 metu, todel visiskai ja pasitikiu ir manau, kad tai ka ji man suskurs vestuvems, bus fantastiska thumbup.gif
Beje, pazistu labai pan. stiliaus zmogu kaip dujokauke...Ir ji jau seniai ne paaugle, bet apie save pasakytu lygiai tokiais pat zodziais... rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai patiko, kaip Liepa Kiauleikytė buvo vestuvėms savo padažyta ir sušukuota - noriu pati panašios paprastos laisvos šukuosenos ir tokio nagloko makiažo.
O kaip Jums? nuotraukas turbūt visos esatę matę ...

Jau galvoju kokia čia proga pas nusižiūrėtąją visažistę nueiti, kad išbandyt, kaip dirba, jaučia veido spalvas ir panašiai. O tada jau spręsiu, ar pas ją, ar kitos ieškotis.
Atsakyti
as igi pradedu mastyt apie visaziste.... aisku, is bedos ir pati pasidazysiu...bet kad kasdien gi dazausi, tai nieko imantraus jau neislausiu biggrin.gif nenoriu atrodyt per vestuves kaip kasdien g.gif
Atsakyti
galvoju gal i sugihara traukti pasizvalgyti tiek visazistes tiek kirpejos? ka manote? nzn vilniuje nei visazistes nei kirpejos rimtos ax.gif (manau plaukai ilgi, ir nepaklusnus smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2007 01 26, 08:56)
galvoju gal i sugihara traukti pasizvalgyti tiek visazistes tiek kirpejos? ka manote? nzn vilniuje nei visazistes nei kirpejos rimtos ax.gif (manau plaukai ilgi, ir nepaklusnus smile.gif )

Man tai irgi galvos skausmas, nzn kur eiti g.gif ,irgi galvoju apie sugihara, tik noretusi nors kokiu atsiliepimu apie juos...O mano plaukai trumpi ir nepaklusnus doh.gif
Atsakyti
Gaivus wub.gif
user posted image
Papildyta:
Visai nieko.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Grozis wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 26, 16:05)

jooo....va cia tai grrraaaaZzzuuuuu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 01 26, 17:10)
jooo....va cia tai grrraaaaZzzuuuuu  wub.gif  wub.gif

super grazu !!! tik va man regis cia kompiuterinio darbo prideta tai realybiaia taip ispudingai neatrodytu bet nors kazkas panasaus tai butu wub.gif
Atsakyti