Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 13:51)
Anksciau ir as taip sakiau, patikdavo ir sutart del kazkokiu ideju, bet zinai, tas pats per ta pati, tai atsibosta.Kaip kokia maistaujanti paaugle - kuo durniau baisiau pasakys - tuo geriau, taip iseina.

Gerbiu tavo nuomonę, tačiau pagarbiai su ja nesutinku.
Mano manymu, jog jeigu aš turiu savitą stilių, skonį bei jau suformuotą nuomonę vienu ar kitu klausimu, kuri visiškai nesutinka su jūsų, forumiečių, nuomone, tai dar nereiškia, jog tesu maištaujanti paauglė.

Diskutuojam toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 24 sausio 2007 - 16:27
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 24, 16:26)
Gerbiu tavo nuomonę, tačiau pagarbiai su ja nesutinku.
Mano manymu, jog jeigu aš turiu savitą stilių, skonį bei jau suformuotą nuomonę vienu ar kitu klausimu, kuri visiškai nesutinka su jūsų, forumiečių, nuomone, tai dar nereiškia, jog tesu maištaujanti paauglė.

Diskutuojam toliau drinks_cheers.gif

Taip iseitu, kad as savo susiformavusios nuomones neturiu.

Zinai, bus idomu pamatyti tavo vestuvines foto. Bet gal tu PRIES ir nuotraukoms sakai, nes visos forumietes tai UZ.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 18:34)
Taip iseitu, kad as savo susiformavusios nuomones neturiu.

Zinai, bus idomu pamatyti tavo vestuvines foto. Bet gal tu PRIES ir nuotraukoms sakai, nes visos forumietes tai UZ.

Čia buvo sarkazmas?

Šiaip, nesuprantu, ko tu taip ant manęs užsirūstinai? Kuo tau neįtikau? Žinoma, jei labai jau trukdau, galiu čionai vėl nebesilankyti kurį laiką, tačiau, esame laisvi interneto vartotojai bei forumo dalyviai, todėl galime diskutuoti įvairiomis temomis.

Chill out mirksiukas.gif Nedarykime iš musės dramblio. Nes aš tai tikrai nežadu su tavimi pyktis.

P.S. Dėl nuotraukų... Heh. Negaliu nieko prognozuoti, kadangi ateities nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 24, 16:56)
Čia buvo sarkazmas?

Šiaip, nesuprantu, ko tu taip ant manęs užsirūstinai? Kuo tau neįtikau? Žinoma, jei labai jau trukdau, galiu čionai vėl nebesilankyti kurį laiką, tačiau, esame laisvi interneto vartotojai bei forumo dalyviai, todėl galime diskutuoti įvairiomis temomis.

Chill out mirksiukas.gif Nedarykime iš musės dramblio. Nes aš tai tikrai nežadu su tavimi pyktis.

P.S. Dėl nuotraukų... Heh. Negaliu nieko prognozuoti, kadangi ateities nežinau.

Gerai, jau nei trukdai tu, nei ka, ok.Kad uzsirustinau cia zodis netinka, bet neber prasmes kalbeti.
Atsakyti
Tęsiant temą...

Dievinu Brigitte Bardot laikų makiažą wub.gif

user posted imageuser posted image

Ta prasme, jog man labai patinka juodai apvestos akys. Deja, pati to padaryti nesugebu...

Bet tai vestuvėms toks makiažas taipogi gal tiktų? Na, jeigu norima ryškesnio bei efektingesnio.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 24, 18:04)
? Na, jeigu norima  ryškesnio bei efektingesnio.

Tai gal galima ilgalaiki pasidaryt? Pvz kokioj tarpuvartej vakare pastovi... o ka? ir ryskus ir ilgalaikis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 24, 18:03)
Tai gal galima ilgalaiki pasidaryt? Pvz kokioj tarpuvartej vakare pastovi... o ka? ir ryskus ir ilgalaikis... g.gif

Nu čia dabar.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 24, 20:03)

Tik jeigu man kompaniją palaikysi drinks_cheers.gif Nauja mada - šaltuko pakąstas veidas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 24, 20:07)
Tik jeigu man kompaniją palaikysi drinks_cheers.gif Nauja mada - šaltuko pakąstas veidas thumbup.gif

Nu neeee.... ne saltuko........tarpuvartese i aki gauni - va tau ir makiazas. Spalvas keiciantis. Ilgalaikis.
Atsakyti
Kokios diskusijos uzvire blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 24, 23:23)
Kokios diskusijos uzvire  blink.gif  blink.gif

kas smaiksciau, vadinasi smile.gif
Atsakyti
ryskiai wub.gif
user posted image
Atsakyti