Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Toms Holivudo grazuolems viskas tinka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 07, 23:48)
Toms Holivudo grazuolems viskas tinka  doh.gif  lotuliukas.gif

ne veltui grazuoles biggrin.gif tai ir tinka
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 01 08, 00:20)
ne veltui grazuoles  biggrin.gif  tai ir tinka

Grazuoles ne grazuoles, bet manau viskas nuo visazistu priklauso. Pas mus LT dar daugiau grazuoliu yra ir jei visas profesionalai pagrazintu ir dar profesionalai nuotraukas padarytu, tai dar ne tokiu grazuoliu atsirastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 08, 00:42)
Grazuoles ne grazuoles, bet manau viskas nuo visazistu priklauso. Pas mus LT dar daugiau grazuoliu yra ir jei visas profesionalai pagrazintu ir dar profesionalai nuotraukas padarytu, tai dar ne tokiu grazuoliu atsirastu  biggrin.gif

Tai is to isvada, kad LT truksta ne graziu veidu, o geru visazistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 01 07, 22:50)

Jo...gal kas turi parekomenduoti visaziste+kirpeja Vilniuje... kaip gerai butu, nes neturiu jokiu kontaktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 01 08, 00:50)

Nu nezinau gal visazistu geru ir yra, bet kad pas mus tu grazuoliu kurios naudotusi ju paslaugomis ne per daugiausiai. Juk ne holivudas ta LT lotuliukas.gif
Atsakyti
Teta A, as vilniete ir turiu labai geru rysiu ypac del visazistes!jei susidomesi rasyk man i AŽ

Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 04, 22:59)
4u.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

I kluba tokie makiazai- pats tas, bet vestuvems schmoll.gif Man negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 08, 13:01)
I kluba tokie makiazai- pats tas, bet vestuvems schmoll.gif Man negrazu schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif
vestuvems mano nuomone reiketu ko nors subtilesnio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 08, 12:01)

O as nesutinku tongue.gif mano nuomone cia labai grazūs makiazai tongue.gif as savo vestuvems norejau ryskaus makiazo ir stiliste, parinko man toki labai panasu i 3 makiaza nuotraukoje, man labai patiko tongue.gif taip, kad cia skonio reikalas tongue.gif
Atsakyti
Grazus makiazas wub.gif Tarp ryskaus ir neryskaus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 08, 23:35)
Grazus makiazas  wub.gif Tarp ryskaus ir neryskaus  ax.gif
user posted image

grazu, tik seseliu noretusi kazkaip ryskesniu kampuciuose. atrodo tikrai labai gerai, bet tarsi kaip nuotakai kazko spindincio truksta...
Atsakyti