Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 08, 21:40)
grazu, tik seseliu noretusi kazkaip ryskesniu kampuciuose. atrodo tikrai labai gerai, bet tarsi kaip nuotakai kazko spindincio truksta...

As tai noresiu tos apvedimo linijos virsutinio voko, man kazkaip labai grazu kai ji isryskina akis.. wub.gif
Jetus, kaip bijau is tiesu ar visazistes nuomone sutaps su manaja, ar tiks man toks dazymasis, kokiu cia prisiziuresiu.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 08, 23:35)
Grazus makiazas  wub.gif Tarp ryskaus ir neryskaus  ax.gif
user posted image

Zinok sita moteris labai panasi i musu viena forumiete Ausrytia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 08, 21:44)
Zinok sita moteris labai panasi i musu viena forumiete Ausrytia  wub.gif

Maciau nuotraukose Ausrytia, bet kazkaip nesusiejau dabar su sita, na bet tu gyvai maciusi, tai aisku iskart pastebi visus niuansus bigsmile.gif Idomiai cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 08, 23:46)
Maciau nuotraukose Ausrytia, bet kazkaip nesusiejau dabar su sita, na bet tu gyvai maciusi, tai aisku iskart pastebi visus niuansus  bigsmile.gif  Idomiai cia  biggrin.gif

taip esu maciusi gyva, tai zinok labai panasus veido bruozai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 08, 23:44)

maziulele, gal girta buvai, kai mane matei? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sorry, baika mirksiukas.gif baik tu, ji cia tokia grazi - ta moteris, man tai iki jos tukstantis metu doh.gif bet labai malonu, kad taip pagalvojai, aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 08 sausio 2007 - 23:49
QUOTE(maziulele @ 2007 01 08, 22:44)

Cia dainininke Nelly Furtado blush2.gif
Atsakyti

i 
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
user posted imageMegstancioms rysku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 15, 19:20)
user posted imageMegstancioms rysku  wub.gif

Labai grazu, bet jau retuso doh.gif doh.gif Isplauke viskas tiesiog doh.gif
Atsakyti
Nu man ji tobulaa motera thumbup.gif
Jau apsisprendus vestuvems- busiu dumaake palaidaplauke cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muskatine: 16 sausio 2007 - 20:07
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 08, 23:43)
Jetus, kaip bijau is tiesu ar visazistes nuomone sutaps su manaja, ar tiks man toks dazymasis, kokiu cia prisiziuresiu..  g.gif  unsure.gif

Nebijok, tavo nuomone yra svarbiausia, o vizaziste gali tik patarti:) Pasidaryk bandomaji ir paziuresi:)
Man pavyzdziui padare per bandomaji nevisai toki, kokio prasiau, bet buvo labai grazu:)) Man patiko:) Tai ir tu nueik pasidaryti, ypac, jei bus kokia proga,kad paskui su tuo makiazu dar kur ir nueiti graziai:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofiko @ 2007 01 16, 20:04)
Nebijok, tavo nuomone yra svarbiausia, o vizaziste gali tik patarti:) Pasidaryk bandomaji ir paziuresi:)
Man pavyzdziui padare per bandomaji nevisai toki, kokio prasiau, bet buvo labai grazu:)) Man patiko:) Tai ir tu nueik pasidaryti, ypac, jei bus kokia proga,kad paskui su tuo makiazu dar kur ir nueiti graziai:) mirksiukas.gif

As taip ir galvoju, butinai darytis makiaza, nes dar niekada nesu dariusis pas visaziste.. blush2.gif Biskuti baisoka.. blush2.gif Reiks paziureti, kas man tinka, kaip atrodysiu savo brangiajam, juk norisi buti pacia graziausia jam Ta Diena.. bigsmile.gif
Man irgi ta pati mintis - kokia nors proga eiti darytis, o ne siaip. bigsmile.gif Gal jau uz menesiuko ir nueisiu... ax.gif Bus proga.. Na, o jei ne sitai, tai dar tikrai iki vasareles bus dienu, kai reiks buti graziai tongue.gif
Atsakyti