Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Man sitos aktores makiazai super wub.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 17, 00:34)
Man sitos aktores makiazai super  wub.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

na stai atradau bendrininke- sviesiaplauke dumaake biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 01 16, 22:49)
na stai atradau bendrininke- sviesiaplauke dumaake biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Aga sutampa skoniai, mane irgi traukia tokie makiazai.. bigsmile.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Oj, kaip laukiu bandomojo makiazo, kad paziuret ar tiks man toks, i kokius cia vis seile varvinu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 01 16, 21:05)
Nu man ji tobulaa motera thumbup.gif
Jau apsisprendus vestuvems- busiu dumaake palaidaplauke cool.gif  biggrin.gif

mmm man toks makiazas wub.gif nors as ir juodaplauke mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos as cia naujoke ax.gif niu graziu makiazu prisiziurejau net seile nuvarvejo biggrin.gif norejau paklausti gal kas zino kas tiktu zaliaakei mat tokia esu blush2.gif o cia ziuriu visoms melynakem arba rudaakem labiau tinka unsure.gif tai pasimeciau kas dabar man pritiktu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CaulyteS: 18 sausio 2007 - 19:45
QUOTE(CaulyteS @ 2007 01 18, 19:44)
sveikos as cia naujoke ax.gif  niu graziu makiazu prisiziurejau net seile nuvarvejo biggrin.gif  norejau paklausti gal kas zino kas tiktu zaliaakei mat tokia esu blush2.gif  o cia ziuriu visoms melynakem arba rudaakem labiau tinka unsure.gif  tai pasimeciau kas dabar man pritiktu verysad.gif

Sveika prisijungus 4u.gif As taip pat zaliaake, o makiaza dariaus rysku, man labai patiko thumbup.gif Bet ne kiekvienai tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CaulyteS @ 2007 01 18, 20:44)
sveikos as cia naujoke ax.gif  niu graziu makiazu prisiziurejau net seile nuvarvejo biggrin.gif  norejau paklausti gal kas zino kas tiktu zaliaakei mat tokia esu blush2.gif   o cia ziuriu visoms melynakem arba rudaakem labiau tinka unsure.gif  tai pasimeciau kas dabar man pritiktu verysad.gif

dumines akys tiktu visoms spalviaakems biggrin.gif cia jau kitas klausimas- ar tas duminis isipaisytu tavo veide smile.gif
dar viena deive ikeliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muskatine: 18 sausio 2007 - 23:37
QUOTE(muskatine @ 2007 01 18, 22:34)
dumines akys tiktu visoms spalviaakems  biggrin.gif  cia jau kitas klausimas- ar tas duminis isipaisytu tavo veide  smile.gif
dar viena deive ikeliu  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 01 18, 21:27)
Sveika prisijungus  4u.gif As taip pat zaliaake, o makiaza dariaus rysku, man labai patiko  thumbup.gif Bet ne kiekvienai tinka ir patinka  mirksiukas.gif

as taip pat zaliaake drinks_cheers.gif ir uz tamsu rysku makiaza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 01 19, 11:11)
as taip pat zaliaake drinks_cheers.gif ir uz tamsu rysku makiaza mirksiukas.gif

ir as zaliaake:)) o makiazas buvo visiskai kuklus:) nu bet jus matet:))
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man makiazas buvo galvos skausmas, kol nesusiradau superines visazistes thumbup.gif
man buvo labai sunku itikti, o dabar ir dirbu su superiniu zmogum (daro makiazus fotomodeliams) ir save galiu bet kokia proga pasigrazinti smile.gif
todel noriu ja pagirti ir galbut ,kuriai is jusu prireiks jos pagalbos ir liksit patenkinta mirksiukas.gif jei reikes, uzrasysiu kontaktus
idedu jos darbu pvz:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 21 sausio 2007 - 10:42
QUOTE(she @ 2007 01 21, 11:41)
sveikutes  4u.gif
man makiazas buvo galvos skausmas, kol nesusiradau superines visazistes  thumbup.gif
man buvo labai sunku itikti, o dabar ir dirbu su superiniu zmogum (daro makiazus fotomodeliams) ir save galiu bet kokia proga pasigrazinti  smile.gif
todel noriu ja pagirti ir galbut ,kuriai is jusu prireiks jos pagalbos ir liksit patenkinta  mirksiukas.gif jei reikes, uzrasysiu kontaktus
idedu jos darbu pvz:

user posted image

gražu wub.gif gal galima daugiau makiažų jos mirksiukas.gif o kokiame ji mieste ? mirksiukas.gif
Atsakyti