Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(envie @ 2007 01 21, 11:19)
gražu  wub.gif  gal galima daugiau makiažų jos  mirksiukas.gif o kokiame ji mieste ?  mirksiukas.gif

ji Kaune 4u.gif

va dar:
user posted image
Atsakyti
gaila, aš ne kaunietė ax.gif
Atsakyti
she, o kokios kainos pas ta visaziste? blush2.gif
Atsakyti
[quote=she,2007 01 21, 11:40]
ji Kaune 4u.gif

Gaila kad ne Vilniuje...
Atsakyti
[quote=Joa,2007 01 21, 16:38]
[quote=she,2007 01 21, 11:40]
ji Kaune 4u.gif

Gaila kad ne Vilniuje...
[/quote]
ir jei ne pasaptis, kur si kosmetologe dirba? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muskatine: 21 sausio 2007 - 16:41
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 22, 18:32
[img)
http://j.pudelek.pl/p/2006/04/25/073809.jpg[/img]
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif su tokia ar panasia foto eisiu darytis makiazo per vestuves...
Atsakyti
jo,grazu labai thumbup.gif bet kas vienam veidui tinka tai kitam nebutinai.cia mano nuomone,priklauso nuo veido formos akiu spalvos plauku taippat ir kitu daug smulkmenu.reikia jau but isbandzius kelis variantus,kad pasitiket galetum
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 22, 19:32)

tokioms kaip Natalija Oreiro tinka viskas 4u.gif blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2007 01 22, 21:48)
jo,grazu labai  thumbup.gif  bet kas vienam veidui tinka tai kitam nebutinai.cia mano nuomone,priklauso nuo veido formos akiu spalvos plauku taippat ir kitu daug smulkmenu.reikia jau but isbandzius kelis variantus,kad pasitiket galetum

Na tai aisku, kad nera 1 universalaus makiazo visoms, bet savo akeles as ir siaip tik sitaip dazausi, tai zinau, kad tinka, mano didelems rudoms akims pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 22, 20:36)
thumbup.gif su tokia ar panasia foto eisiu darytis makiazo per vestuves...

O as net nepagalvojau, kad galiu nusinesti nuotraukas ir parodyti kokio makiazo noreciau blush2.gif doh.gif O po to jau su visaziste aptarti ar tiktu, ar netiktu, kaip ji pritaikyti prie mano bruozu ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 22, 23:12)
O as net nepagalvojau, kad galiu nusinesti nuotraukas ir parodyti kokio makiazo noreciau  blush2.gif  doh.gif  O po to jau su visaziste aptarti ar tiktu, ar netiktu, kaip ji pritaikyti prie mano bruozu ir pan.  bigsmile.gif

labai grazus Natalijos makiazas!
tik, blecha, mastau kaip del to ryzkumo. kad nebutu per grubu juodos akys. foto viskas susvelneja,bet vidury dienos juodos akys idomu kaip ziuresis biggrin.gif
Atsakyti