Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaiką papildomai mokote namuose?

Kasdiena darome papildomai pamokeles: rasom raides, zodelius, sakinukus, skaitom. Bet didelio noro nera verysad.gif
Atsakyti
Labai dažnai žaidžiu su vaiku(7m.). Prigalvoju užduotėlių skaičiavimo lavinimui: dėliojam atimdami, pridėdami pieštukus , mašinytes, bakuganus, pinigus ...na, kas jam įdomu. Prirašau panašaus turinio užduotėlių-sprendžia . Liet. kalbai padarau kryžiažodžių, piešinukų su raidėmis, skiemenimis, žodžiais, tai sakau sujunk, spalvink, surašyk tam tikra tvarka... Na jis užsikabina ant mano tokių užduočių. Po to liepia man įvertinti, dar pakabinam(kad ir menkiausią darbelį), pasidžiaugiam... tongue.gif Žodžiu stengiuosi jį įtraukti į ugdomą veiklą. Na , nevisada ir aš turiu kantrybės (ypaš virtuvėje). Kai jis nuvalo dulkes, tai jam nematant dar kartą praeinu:ax: . Negaliu matyti, kaip jis aptaško, išterlina padėdamas man gaminti valgį. doh.gif Bet aš labai stengiuos nematyti to ir dar pagirti doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N-e-r-i-n-g-a: 11 kovo 2010 - 11:23
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2010 03 11, 12:22)
Labai dažnai žaidžiu su vaiku(7m.). Prigalvoju užduotėlių skaičiavimo lavinimui: dėliojam atimdami, pridėdami pieštukus , mašinytes, bakuganus, pinigus ...na, kas jam įdomu. Prirašau panašaus turinio užduotėlių-sprendžia . Liet. kalbai padarau kryžiažodžių, piešinukų su raidėmis, skiemenimis, žodžiais, tai sakau sujunk, spalvink, surašyk tam tikra tvarka... Na jis užsikabina ant mano tokių užduočių. Po to liepia man įvertinti, dar pakabinam(kad ir menkiausią darbelį), pasidžiaugiam... tongue.gif Žodžiu stengiuosi jį įtraukti į ugdomą veiklą. Na , nevisada ir aš turiu kantrybės (ypaš virtuvėje). Kai jis nuvalo dulkes, tai jam nematant dar kartą praeinu:ax: . Negaliu matyti, kaip jis aptaško, išterlina padėdamas man gaminti valgį. doh.gif Bet aš labai stengiuos nematyti to ir dar pagirti  doh.gif  smile.gif

Neringa tikra saunuole! As irgi pati bandau sudominti vaikus mokymusi. Skaitom, rasom, skaiciuojam, piesiam...bet po darbo grizus jau ziuriu, kad ir kantrybes pradeda trukti. Dazniausiai priperku kokiu zurnaliuku, kur sprendziam ir mokinames, nes pati kurti kryziazodziu tai visai nerasciau laiko blush2.gif
Mazosios niekaip negaliu sudominti matematika, o norisi pasiruosti mokyklai kitamet. Dabar akcija vyksta maciau, kad perkant margarino gauni toki padekliuka ant stalo vaikiska (nuo trupiniu ir netiketu sriubos "pabegimu"). Yra maciau ir su daugybos lentele. Kaip galvojat, gal verta isigyt? Gal taip per pusrycius po truputi ir ismoksim kazka...
Pati nesu labai kurybinga situo atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(ingusemac @ 2011 10 26, 14:33)
Mazosios niekaip negaliu sudominti matematika, o norisi pasiruosti mokyklai kitamet. Dabar akcija vyksta maciau, kad perkant margarino gauni toki padekliuka ant stalo vaikiska (nuo trupiniu ir netiketu sriubos "pabegimu").

As tai manau, kad kuo daugiau vaiko aplinkoje ugdanciu dalyku ir jais uzsiimanciu suaugusiuju - tuo geriau.
O ten koki margarina reikia pirkt? Ten tas padekliukas prie margarino pakelio priklijuotas ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(S_Siti @ 2011 10 27, 11:27)
As tai manau, kad kuo daugiau vaiko aplinkoje ugdanciu dalyku ir jais uzsiimanciu suaugusiuju - tuo geriau.
O ten koki margarina reikia pirkt? Ten tas padekliukas prie margarino pakelio priklijuotas ar kaip?

Kazkodel padekliuka reikia atsiimt spaudos kioske, pateikus pirkimo ceki, jis gana didelis (padekliukas), tai niekaip jo neitu priklijuot biggrin.gif gali daugiau paziuret cia seimospusryciams.lt
Atsakyti
Kol kas problemų vaikui (antrokas) mokykloje nekyla, o papildomai namie mokosi matematikos - pats nori ir prašo visokių uždavinių knygelių pirkti. Knygas skaityti ne itin mėgsta verysad.gif , tik tiek, kiek reikia, o malonumo jokio - nebent kartais "pramuša". Rašom diktantus, kartu taisom klaidas, aiškinamės, etc. O prancūzų kalbą bent stengiausi nuo mažens "prilipinti", tad visai mielai mokosi žodžių, bandom kažkokius dialogus megzti ir pan. Muzikos, deja, nepamokysiu - pačiam tenka natas krimsti.
Atsakyti
As jau isbandziau tuos padekliukus, tikrai pasiteisino, vaikui patinka be galo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiste Sabaliauskiene: 07 lapkričio 2011 - 15:01
as irgi savo sunui stengiuosi padeti pripirkau papildomu pratybu kad turetu kur patobuleti kur pasimokinti matematika jam labi patinka o va lietuviu ne su rasymu jam sunkiai sekasi skaityt irgi nemegejas bet stengiames visko po truputi pasimokyti nera pats gabiausias bet nera ir pats silpniausias toks vidutinis jai susikaupia ir turi noro tai viska padaro bet jai nenori nei graziuoju nei piktuoju nepasiduoda moktis doh.gif
Atsakyti
tikiuosi,jog mums nereikės dirbti namuose ax.gif o jei ir reikėtų,labai pasistengčiau mirksiukas.gif
Atsakyti