Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite salia toki zmogu, kuris ziauriai erzina

QUOTE(groovy @ 2007 10 22, 12:55)
O aš skaičiau, kad nesąmoningai pradedi nemėgti žmogaus, jei matai bent vieną blogą savybę, kurią ir pats turi, tik nenori pripažinti. Tada už savo blogas savybes ant kito, kuris tokias pačias turi, išsilieji..

Įdomi teorija g.gif Aš tai nekenčiu taip vienos savo bendradarbės doh.gif Nu nesuprantu blush2.gif , nieko blogo ji man kaip ir nepadarė, bet kai pagalvoju, kad paauginus mažąją reiks grįžti į darbą, o ten ji SĖDI, tai pykinti pradeda blink.gif Nors imk ir darbą pakeisk.
Atsakyti
Turiu viena zmogu, nuo kurio niekur negaliu detis, kuris ziauriai erzina, bet tiesiog privalau susiaikyti su jo buvimu su manim visada, 24 val per para.... Kiekviena karta pamatau ji veidrodyje....
Atsakyti
Ui kaip visoms nepavydziu.. doh.gif Turiu ir as toki viena zmogu, tik ne as jos nemegstu, o ji manes.. blush2.gif ir viskas del konkurencijos mokslu atzvilgiu.. cool.gif Manes isvis nejaudina jei ji ka geriau uz mane padaro, bet jauciu toki dideli pasitenkunima kai ji blogiau padaro.. thumbup.gif Cia svetimas jausmas man, tai greiciau kerstas.. thumbup.gif
Atsakyti
Turiu porą tokių kolegių,bet ,kadangi dirbu labai dideliam kolektyve ir dideliam pastate,tai stengiuosi kuo rečiau sutikti ir kuo mažiau bendrauti.Geriausia išeitis-atsiriboti nuo tokių asmenų,ką ir darau.
Atsakyti
Mano sesuo, negaliu kaip ji mane erzina
Atsakyti
Tai mano uosviene, per ja tuoj zmonos nemegti pradesiu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 24, 12:06)
Turiu viena zmogu, nuo kurio niekur negaliu detis, kuris ziauriai erzina, bet tiesiog privalau susiaikyti su jo buvimu su manim visada, 24 val per para.... Kiekviena karta pamatau ji veidrodyje....

O tu neziurek i veidrodi. biggrin.gif Arba susitaikyk su su savo AS. 4u.gif
Man turbut lengviau, nemegstu vienos is savo sefiu. schmoll.gif Gerai tik tiek, kad nereikia 24 val. su ja bendrauti. lotuliukas.gif Nusisauciau, taip nuotaika ji man gadina, nors ji mano darba labai vertina, bet negaliu i ja ziureti. schmoll.gif
Atsakyti
paskutiniu metu pradejo vyras mane erzinti ,nu nervina ir tiek ,,,, bet galvoju kad praeis tai ....
Atsakyti
Erzina, oi kaip erzina, o nieko blogo nepadare asmeniskai man unsure.gif . MB sunus is pirmos santuokos unsure.gif
Atsakyti
Mane tai erzina kaimyne...baisiai ikyrus zmogus,viska mato,viska zino... unsure.gif vienu zodziu jos pilna visur doh.gif
Atsakyti
Žiauriai erzina sesers vyras! Ačiū dievui bendrauti tenka gana retai, na per šeimos šventes ir tai stengiuosi nesivelti į jokias diskusijas. Jam visi debilai, visi gyvent nemoka, pinigų nemoka leist ir taip be galo.....Išprotėti galima. Ir jis visada viską žino. Bet kokiu klausimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 09 kovo 2009 - 11:07
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 03 09, 12:07)
Žiauriai erzina sesers vyras! Ačiū dievui bendrauti tenka gana retai, na per šeimos šventes ir tai stengiuosi nesivelti į jokias diskusijas. Jam visi debilai, visi gyvent nemoka, pinigų nemoka leist ir taip be galo.....Išprotėti galima. Ir jis visada viską žino. Bet kokiu klausimu doh.gif

O ka pati sese sako, jai patinka jo snekos g.gif
Atsakyti