Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite salia toki zmogu, kuris ziauriai erzina

QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 28, 21:56)
Taip, turiu toki zmogu tai mano vyras

Vaje, cia tai kategoriskai pasakyta blink.gif
Atsakyti
Pas mus darbe yra viena asaba, kuri erzina praktiškai visus. Pradžioje maniau g.gif , kad tik mane. Paskui po truputi įsikalbėjus su bendradarbiais paaiškėjo, kad visiems su ja bendrauti sunku. Tai stengiamės bendrauti su tuo žmogum kuo mažiau, tik kiek būtina darbo reikalais. O juk bendraujam gossip.gif
ir kitomis temomis. Su ja - ne.
Atsakyti
Turiu ir aš tokią bendradarbę, kuri pastoviai visko klausinėja ir kišasi į kitų reikalus, daug bendrauja , apie save pasakoja ir daug su kuo kavutę geria ir žžžžžiiiinoooote, ji visiems patinka, na o aš esu uždaresnio būdo ir su ja nenoriu bendrauti, todėl turiu sukandus dantis tylėti ar kalbamės bendraisiais klausimais.
Atsakyti
As irgi turiu toki zmogu - mano mama...ir kur nuo jos dietis? net gyvenam jau seniai atskirai...nepadeda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soulmate: 10 kovo 2007 - 09:31
nebendrauju su tais kurie sukelia erzuli... schmoll.gif kas jie bebutu....aciu dievui artimieji daznai neerzina bigsmile.gif jei ka-labai sekmingai padarom bendravimo pertrauka 4u.gif ...o svetimi-nusispjoviau ir nuejau... tongue.gif
Atsakyti
Mane tai vyro brolis beprotiskai erzina doh.gif Nu net neerzina, as jo nekenciu ph34r.gif Sakiau, gal duos Dievas ir jis kokia moteriskaite susiras, kuri nores su juo i kokia Aliaska vaziuot gyvent, ar siaip i kokia be galo tolima sali. Ech, norai ir svajones... Kas toki idiota ims doh.gif Taip ir sedes prilipes prie musu kaip vantos lapas ant atitinkamos vietos verysad.gif
Atsakyti
mane erzina grupiokas, kuris nuolat kramto, grauzia ir valgo savo nagus blink.gif doh.gif gun_bandana.gif bash.gif bash.gif gaila kad pakolkas tokia situacija kad jis paskaitu laiku buna su manim, bet viliuosi po nauju metu bus viskas thumbup.gif fool.gif
Atsakyti
mane labiausiai erzina mano tevo motina, su kuria deja kol kas tenka gyvent.. o tik atsikrausčius žadėjo kad ieškosis sau buto, bet pajuto kad labai patogu "mums čia visiems taip gražiai gyvent" ir kiurkso toliau... na bet didžiausia bėda ne jos charakteris (landi, įkyri, labai apie save gerai galvoja ir daug apie save gero šneka), o tai kad tempia visokį šlamštą į namus blink.gif užgrūzdinti visi 2 balkonai, sandeliukas, visas didelis jos kambarys, koridorius ir t.t.
ir baisiausia kad gyvenam kartu su mano tėvu, kuriam visą tai netrukdo... doh.gif
Atsakyti
Yra ir pas mane keletas tokių žmonių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 12 21, 17:11)
Skaiciau knygele ir joje buvo parasyta, kad tas zmogus, kuris tave ziauriai erzina, vadinasi tu neturi jo kokios tai savybes. Dazniausiai ta savybe tu giliai pasamoneje troksti tureti, bet negali.

Tai tiesa tada, kai tu nei iš šio nei iš to kažko nemėgsti ir logiškai tos priežasties rasti negali. Ar Freudas ar Jungas čia šitą teoriją iškėlė, nepamenu jau...
O kai žmogus tiesiog nuolat nemalonus arba neatlieka darbų savo ir blevyzgoja, arba nuolat meluoja ir apšnekinėja - tai jau realios priežastys jo nemėgti.
Atsakyti
Mano mama, nors gyvenam atskirai, bet kai pasako ką nors tai nebegaliu doh.gif
Atsakyti
O aš skaičiau, kad nesąmoningai pradedi nemėgti žmogaus, jei matai bent vieną blogą savybę, kurią ir pats turi, tik nenori pripažinti. Tada už savo blogas savybes ant kito, kuris tokias pačias turi, išsilieji..
Atsakyti