Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite salia toki zmogu, kuris ziauriai erzina

QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 12 21, 15:11)
Skaiciau knygele ir joje buvo parasyta, kad tas zmogus, kuris tave ziauriai erzina, vadinasi tu neturi jo kokios tai savybes. Dazniausiai ta savybe tu giliai pasamoneje troksti tureti, bet negali.
Man atrodo, kad tai visiska nesamone. 

Sutinku, kad nesąmonė.
Kiekvienas turime po tokį žmogų gyvenime. O jei neturime - vadinasi gyvename dvilypį gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2006 12 29, 21:08)
nius,merginos,taip isliejau sirdi,o nulis atsakymu  schmoll.gif

o nebandet nustatyt REALAUS nuomos mokescio? nes, kaip supratau, uz sodybos prieziura ir suns paserima buvo leista zeme naudotis ir nieks uz naudojimasi nieko neprase - nes juk sodyba priziuri,ane? tai kaip ir neprivalo to diegelio laikyt bute... na, cia mano nuomone...
Atsakyti
JAU IŠSIKRAUSTĖ ax.gif kadangi nuosavybė ne mano aš ir negalėaju spresti ,o mano pasiūlymų niekas neklausė....
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 22, 17:38)
JAU IŠSIKRAUSTĖ  ax.gif  kadangi nuosavybė ne mano aš ir negalėaju spresti ,o mano pasiūlymų niekas neklausė....

SVEIKINU thumbup.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif tiesiog sielos palaima,taip gera namuose wub.gif dviese tongue.gif
Atsakyti
Taip, turiu toki zmogu tai mano vyras
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 23, 16:10)
ačiū  4u.gif  tiesiog sielos palaima,taip gera namuose  wub.gif  dviese  tongue.gif

sveikinu ir as. as tai turbut buciau pasakius jam ka nors. siaubas, dar net metus isbuti rakstim subinej kitiem zmonem! lotuliukas.gif

o siaip tai ir as turiu kelis tokius nemegstamus zmones, tai ne seimos nariai, bet vistiek tenka susidurti su jais gyvenime. labai jau sunku buna nuslepti ta pasislykstejima jais.
ai dar, cia toks mistinis dalykas, bet ar zinot, jei tu kazka erzini, tai pasikrauni energija is to zmogaus biggrin.gif tai vat as stengiuosi pati erzinti tuos zmones, kuriu nemegstu ir neleidziu suerzinti manes. neatiduodu tiems bjaurybems energijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 22, 16:38)
JAU IŠSIKRAUSTĖ  ax.gif 

Tai jau vien smagu turi būt pagalvojus, kad tą karminį išbandymą atlaikei g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2006 12 21, 17:40)
Kartais as irgi sutinku kazkoki zmogu ir tiesiog negaliu su juo bendrauti.Nepatinka jis man labai.Tiesiog bio laukai nesutampa ir tiek.

Su vienais bendraujant jauti,kad tai yra tavo sielai artimas zmogus,ir tu ji supranti ir tave supranta 4u.gif O kiti... g.gif ,tai... "gyvenimo pakeleiviai...",kuriuos praradus,nieko daug neprarasi biggrin.gif Gaila,kad tokiu dauguma....... rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Turėjau kolegę, kurią pavadinčiau kuo tikriausia "emocine užknisinėtoja", kaip buvo išsireiškusi Bridžita Džouns. Ji nuolat kuo nors nepatenkinta, amžinai skundžiasi būtais ir nebūtais dalykais ir tai daro taip subtiliai, užuominomis - tarsi visi kiti kalti dėl jos prastos nuotaikos, problemų ar bėdų. Negana to, jai atrodo, kad nieko tokio yra žmogui skambinti vakarais ir skųstis, koks jos gyvenimas blogas dėl vienos ar kitos priežasties. Ji neturi šeimos, tai matyt neranda su kuo pasikalbėti, o tada savo visas problemas ir rūpesčius pradeda pasakoti kitiems žmonėms, kuriems jos rūpesčiai visai neįdomūs. Negana to, ji su savo kažkokiom užuominom ir kvailais priekaištais ne į temą kaskart sugebėdavo nuotaiką sugadinti - tarsi pasijusdavau, kad aš gal tikrai kalta dėl to, kad jai darbe šiandien nesisekė arba kad turėjo ilgiau dirbti. Žodžiu, gryniausias vargas doh.gif
Bet negi pasakysi žmogui: žinai, atšok, neįdomios man tavo problemos...
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 03 01, 12:04)
Bet negi pasakysi žmogui: žinai, atšok, neįdomios man tavo problemos...

vat butent taip ir reikia pasakyt,jei nenori daugiau sau nuotaikos gadintis del jos bedu biggrin.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Mane taipogi erzina mano kolege, tiek savo smarve tiek visais kitais dalykais. o buti kaip ji visai nenoreciau schmoll.gif schmoll.gif , neduok diev blink.gif
Atsakyti