Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Smiltis @ 2007 05 15, 06:24)
Labas rytas  4u.gif ,
bus cirkas , vakar akropoly reklamą mačiau  smile.gif Cirkas fantazija . Bilietas 30 Lt, bet vėl turbūt siuntinėjami kuponai su nuolaida , tai su kuponais 15 Lt, o su maksima kortele 12 Lt berods A sektoriuje.

Galim nupirkti tada gal bilietų  g.gif

Aha, mačiau šiandien kad stato. Bandysiu vėl skambinti vadybininkui, kad suorganizuotų kažkiek pigiau. Tai jei yra norinčių prisidėti - 100 Lt jau turiu. Jei po kokia 10-12 Lt - tai manau kad nuperkame kokia 20 bilietų į cirką, o jei bus dar pinigėlių - gal dičkiams į "Cinamoną" ??? g.gif Ką manot?
Atsakyti
O aš šiandien niekaip nespėsiu pas vaikus į šventę verysad.gif Nebent suspėčiau kokių vaišių atvežti unsure.gif Apsiskaičiavau su dienom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 05 17, 09:44)
O aš šiandien niekaip nespėsiu pas vaikus į šventę verysad.gif Nebent suspėčiau kokių vaišių atvežti unsure.gif Apsiskaičiavau su dienom doh.gif

Na žiūėk kaip tau gaunasi. O mes, Jurgita&P, Smiltis - dalyvausime. Surinkome 200 Lt, nupirkome 16 bilietų į cirką. Dar šakotį planuoju paimti. Taip kad šventėje sudalyvausime, o nuo tavęs perduosime Ievutei ir Dariukui linkėjimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 17, 10:23)
Na žiūėk kaip tau gaunasi. O mes, Jurgita&P, Smiltis - dalyvausime. Surinkome 200 Lt, nupirkome 16 bilietų į cirką. Dar šakotį planuoju paimti. Taip kad šventėje sudalyvausime, o nuo tavęs perduosime Ievutei ir Dariukui linkėjimus.  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Jei išeis užbėgsiu nors trumpam, nes taip norėjau smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos
aš niekad nesu buvus nei vaikų namuose nei šiame skyrelyje blush2.gif
netyčia užbridau ir mane sužavėjo tai ką darotė wub.gif

labai norečiau prisijungti prie jūsų ir taip pat norėčiau nuvykti pas vaikučius ax.gif
na nelabai daug ka išmanau, o beleko pirktis taip pat nesinori... drabuželių taip pat nelabai galiu paaukoti kadangi padedam kitai šeimai, ir viską siunčiame jiems ...
todel butu faina jei xxxsaulyte ar kuri kita mama man parašytu į až kuo vaikučiams labiausiai trūksta, po truputi supirkčiau ax.gif ir kuri kartą prisijungčiau prie jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 05 17, 23:16)
4u.gif sveikos
aš niekad nesu buvus nei vaikų namuose nei šiame skyrelyje  blush2.gif
netyčia užbridau ir mane sužavėjo tai ką darotė  wub.gif

labai norečiau prisijungti prie jūsų ir taip pat norėčiau nuvykti pas vaikučius  ax.gif
na nelabai daug ka išmanau, o beleko pirktis taip pat nesinori... drabuželių taip pat nelabai galiu paaukoti kadangi padedam kitai šeimai, ir viską siunčiame jiems ...
todel butu faina jei xxxsaulyte ar kuri kita mama man parašytu į až kuo vaikučiams labiausiai trūksta, po truputi supirkčiau  ax.gif ir kuri kartą prisijungčiau prie jūsų  4u.gif

Labukas. Parašiau į AŽ.
Atsakyti
Apie "Ryto" šventę - buvo kaip visada labai graži šventė. "Šeimos šventė". Buvo vaidinimas, dainos, išleido jau pilnamečius iš "Ryto". Linksma, o kartu ir graudi šventė. Jaudulys ir graudūs žodžiai buvo apėmęs visus manau.
Na o mes, "Supermamos", irgi pradžiuginome vaikus - padovonajome 16 bilietų į cirką ir 26 bilietus į kiną. Manau nudžiuginsime daug širdučių wub.gif Šiandien su mažiais 16 val. einame į cirką. mirksiukas.gif

Elve - perdaviau linkėjimus Ievutei, Dariukui - jie tavęs ilgisi wub.gif

Atsakyti
Keletas foto iš šventės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 18 gegužės 2007 - 10:20
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 18, 09:18)
Apie "Ryto" šventę - buvo kaip visada labai graži šventė. "Šeimos šventė". Buvo vaidinimas, dainos, išleido jau pilnamečius iš "Ryto". Linksma, o kartu ir graudi šventė. Jaudulys ir graudūs žodžiai buvo apėmęs visus manau.
Na o mes, "Supermamos", irgi pradžiuginome vaikus - padovonajome 16 bilietų į cirką ir 26 bilietus į kiną. Manau nudžiuginsime daug širdučių  wub.gif  Šiandien su mažiais 16 val. einame į cirką.  mirksiukas.gif

Elve - perdaviau linkėjimus Ievutei, Dariukui - jie tavęs ilgisi  wub.gif

Kaip gaila, kad negalėjau užbėgti verysad.gif Ačiū, kad perdavei linkėjimus,xxxsaulyte 4u.gif
Atsakyti
Kai buvome ketvirtadienį "Ryto" šventėje, kalbėjausi su Lina, kuri pernai išėjo jau iš "Ryto", nes jai 18-ka. Ji laukiasi. Pasiteiravau kaip jai sekasi, neprasitarė, kad tėvas kudikio vaikinas iš "Ryto", kuris šiemet išeina. Tik pasakė kad su draugu nuomosis kambarį, nesusirašys, nes didesnės pašalpos... Gyvena ji mokyklos bendrabutyje, mokinasi. Valdas po studijų ieško įvairių darbelių, nes tik jos kol kas gaunamų 500 Lt aišku neužtenka. Jau nuo rudens ir jis gaus 500 Lt, tik rugpjūtyje jam sueis 18-ka. Atsakingai žiūri jis į kudikio atėjimą ir rūpinasi.

Nei čia ką smerksime, nei ką, bet padėti jiems manau reikia - šiandien nuvežiau vežimėlį su lopšiu ir sportinį. Reikia jiems lovytės, kraitelio, drabužėlių ir didesniam kudikiui, pampersų .... na ir jiems patiems manau padėti net ir maistu galime - "Ryto" aukletojos sakė, kad net kartais jų prašo nors batoną parnešti namo.....
Kadangi šiuos vaikus žinau, na jau nebe vaikus, jau suaugę jie, nors mačiau juos nuo paauglystės - kviečiu visas kartu prisidėti prie paramos jiems !!!!!!
Atsakyti
wub.gif vos neapsiverkiau kai skaičiau ...
šiandien pat pasižiūresiu kuo galėiu padėt smile.gif paskui tau į až parašysiu kad galėtumem susitikti ir perduočiau thumbup.gif
Atsakyti
Neparašiau - nuo birželio vidurio Valdas galėtų dirbti pilną dieną. Gal kas gali ką pasiūlyti kokį darbelį.
Gal ir neštukei ką drabužiais galime padėti - ūgis jos apie 165-170 cm, dydis manau koks L/XL.

Taip pat nesunkių darbelių galėtume pasiūlyti ir kitiem paaugliukam - kas lieka "Ryte" manau mielai padirbėtų.
Atsakyti