kažkada čia lankiaus pas jus, bet tikriausiai neprisimenat
Norėjau užklaust
yra šiek tiek mažės drabužėlių likę- nuo pat kūdikystės iki dabar (9 mėn)
gal reiktų kūdikių namams?
kai kurie visai nauji, net kostiumėliai, nenešioti
galėtumėm padovanoti vaikučiams, dar ir žaisliukų gal kokių prigriebčiau
parašykit
QUOTE(vengana @ 2007 02 15, 22:08)
Sveikutes jei kas kita savaite planuosit eit pas vaikuciu as labai noreciau prisijunkt
nesu buvus todel labai nedrasu, o noras didelis, tikiuosi priimsit jei eisit ir mane

Sek temą - būtinai prisijunk
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 16, 22:13)
saulyte,
turiu labai daug smulkmenu namams, visokie indeliai, remeliai, suvenyrai, 38 dydzio odiniai, bet paprasto modelio moteriski silti batai (nauji), sportbaciai 39dydzio nenauji, zodziu daug smulkmes, jei reikia, iskart man i a.z., nes paliksiu juos, tai pasiims kam nelabai reikia, arba ismes
turiu labai daug smulkmenu namams, visokie indeliai, remeliai, suvenyrai, 38 dydzio odiniai, bet paprasto modelio moteriski silti batai (nauji), sportbaciai 39dydzio nenauji, zodziu daug smulkmes, jei reikia, iskart man i a.z., nes paliksiu juos, tai pasiims kam nelabai reikia, arba ismes
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 18, 17:02)
Norėjau užklaust
yra šiek tiek mažės drabužėlių likę- nuo pat kūdikystės iki dabar (9 mėn)
gal reiktų kūdikių namams?
kai kurie visai nauji, net kostiumėliai, nenešioti
galėtumėm padovanoti vaikučiams, dar ir žaisliukų gal kokių prigriebčiau
parašykit
Sveikos Cikadele ir Abonentiene,
galite nuvežti į VKC arba galiu sutarpininkauti.
P.S. kitą kartą rašykite į temą "Klaipėdos sandėliukas"
Labutis, jau pasiilgau vaikučių
gal susiorganizuojam šį mėnesį nuvažiuoti?
QUOTE(elve @ 2007 03 08, 15:26)
Kitą savaitę lekiam. Man irgi įdomu kaip ten mano Gintaras, Matutis
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 08, 17:09)
Kitą savaitę lekiam. Man irgi įdomu kaip ten mano Gintaras, Matutis
Turiu visą papkę spalvinimui lapų... Gal ketvirtadienį - žiriu dar laisvas vakaras ... 
Jei neatsiras kokių nenumatytų reikaliukų- susitinkam tada ketvirtadienį
QUOTE(elve @ 2007 03 09, 10:04)
Jei neatsiras kokių nenumatytų reikaliukų- susitinkam tada ketvirtadienį
kol kas atrodo kad galėsiu 
Susirašom
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 09, 11:11)
Labutis, atvažiuosiu apie 18val. lovytę sutalpinau į savo mašiną, tai iki pasimatymo
Sveikutės,
Planuoju rytoj, ketvirtadienį aplankyti vaikučius prieš šventes. Gal kas nori prsijungti ?
Planuoju rytoj, ketvirtadienį aplankyti vaikučius prieš šventes. Gal kas nori prsijungti ?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 04 04, 10:24)
Sveikutės,
sveikute o apie kelitna val planuoji?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 04 04, 10:24)
Sveikutės,
Aš noriu
As nevaziuosiu. Mano vaiku nera gris po svenciu, tai jau su aukletoj susiskambinau ir vaziuosiu po svenciu.
Sekmes visom ir su artejancio sventem. Kaip mano kolegos sako vyru diena arteja. As ir galvoju ar ne per daug tu svenciu vyrai turi
xxxsaulyte parasyk kas naujesnio Ryte. Nes nelabai nori aukletojos pasakoti lyg ko bijotu. Visada viskas gerai, o kai atvaziuoji
Sekmes visom ir su artejancio sventem. Kaip mano kolegos sako vyru diena arteja. As ir galvoju ar ne per daug tu svenciu vyrai turi
xxxsaulyte parasyk kas naujesnio Ryte. Nes nelabai nori aukletojos pasakoti lyg ko bijotu. Visada viskas gerai, o kai atvaziuoji
Labuka
Noreciau prisijungti.Matau,kad siandien organizuojat apsilankyti VN.Gaila, bet neiseina man perstumdyt planu
Kita kart mielai prisijungciau.
Na man turbut reiks truputuka laiko,kad susigaudyt kaip viskas cia vyksta.
Noreciau prisijungti.Matau,kad siandien organizuojat apsilankyti VN.Gaila, bet neiseina man perstumdyt planu
Na man turbut reiks truputuka laiko,kad susigaudyt kaip viskas cia vyksta.